44

ИИ

преди 3 години

Ще са новите Ви господари. Край с богатите.

43

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 57Това е обективно грешна констатация. Машините са програмирани сами да си пишат кода. С други думи да се само обучават. Това води до краен резултат, машината да се програмира по-добре от колкото човек би могъл.

42

Сталин

преди 3 години

една бухалка в глаъта,и няма интелект а купчина джелазу

41

Анонимен

преди 3 години

Изкуствен интелект няма, защото машината (компютъра или роботът) работи по алгоритми, създадени от хората и машината не може да мисли!!!

40

Анонимен

преди 3 години

Изкуствен интелект..................такова животно НЕМА...........................хаха.....................както би казал Тодор Живков!!!!

39

Анонимен

преди 3 години

Абсолютна глупост е казал Илон Мъск.................тоя мошеник!!!!

38

Анонимен

преди 3 години

Скъпи съобитаващи планетата Земя, чета ви коментарите и осъзнавам, че ИИ отдавна е надминал интелектуално някои от вас. Благодаря. Хубав живот.

37

хаха

преди 3 години

Муск е т.нар кредитен милиардерТова в сащ е възможноВ европа много трудноНищо което казва и прави дефакто няма смисълПросто върти едни пари..Типичен пример за нивото и дълбпчината на корупционните практики в сащ....Руснаците от тях копират но са далеч от нивото им

36

Хората говорят

преди 3 години

То и в района Перник в момента тероризират хора чрез ИИ,скенери и други военни ,и ДС прийоми тласкайки хора към самоубийства!

35

Азимов

преди 3 години

Този Мъск е тежко глупав. Фактът, че е толкова влиятелен милиардер, не говори никак добре за съвременното общество.

34

Ивоне, Ивоне

преди 3 години

толкова ми са паарди, че напрао ша санасиръ. Ивоне, ти прадня мирисал ли са а? или само ако на роботи? туй чи ти си *** *** ни значи че и другите хора са *** кат теби бе, ша гинаебем машините, наиш откога чакам киборгПуткасЦици да я науча на някои работи

33

P.S.

преди 3 години

Какво представлява Симеон 2-изчадие и чудовище,едно от най-големите на този свят - една трета нацист,една трета вицекрал и една трета масов убиец,а пък вие го наричайте Цар, наричайте го човек,наричайте го както си искате за мене това е ***, фекалия на ЦРУ,Колониалната политика на Великобритания и Австро-Унгария и отчасти много далече в миналото и на Германия! И к'во от това,че това е истината за него."И аз срещнах друг човек без капка чест и той ми каза:Без чест ли си?Прави ти чест!"

32

Беден IT 3000 лв кеш

преди 3 години

Тоя Мъск е малко кат Бойко Борисов - мнението му се мени, взависимост от това на коя страна на леглото се е събудил и кой ъгъл на чаршафа е захапал със задница. .. :D

31

Колкото до А.i.

преди 3 години

Гледайте на BBC - Secret life of chaos и ще разберете от точка А до точка Я как се стига! И е опасен само ако се използва Манделброт, а те точно това правят в Deep Mind - даже и тоя използва фрактална геометрия да се самообучава и да гази човешкия интелект. Mental Developing school's? Къде отиде развитието на човешкия мозък и съзнание? Само с машинките манипулирате ефира как си искате и създавате условия за манипулация!

30

К

преди 3 години

Симеон го доведоха генералите, така казаха като го доведоха.

29

Анонимен

преди 3 години

Ако не се движи в пространството, непознато пространство (откъдето следват нови уроци и трупане на знания, впечатления и инфо), ще му олеснят процесите. Наистина, най-лесно ще му бъде да използва паметите и уменията на хората, за да ги управлява какво да свършат за него, ако въобще има мечти, цели и желания.

28

Анонимен 2

преди 3 години

До Анонимен 2бсичко което е научил, също така цялата тази описана от мен система има нужда от програмно осигуряване, което е и най голямата спънка в момента, ама и това не се брои, нали ?То един магически "процесор" стига - поне прочети какво представлява преди да ръсиш глупости !!!

27

Анонимен

преди 3 години

Изкуственият интелект: Нещо което е невъзможно няма как да е опасна за човечеството технология. Аман от мошенници!

26

Анонимен 2

преди 3 години

До АнонименЕ и ти много гиразбираш явно - за теб нещата свършват до процесор !???!А тоя "процесор" няма ли да му трябва поне захранване ?Ами памет ? Или всичко е процесор ?Може би дори няма да има има нужда от преносна мрежа м/у паметта и "процесора ? Т.е. няма платка с чипсет, който на практика също си е тип процесор, но е необходим поне на днешното ниво на развтие на пехниката.ЮНяма да му трябва и твърд диск/ссд или както там го наречеш, че ако е само "процесор" и спре тока ще забрави

25

Не исках да съм ...

преди 3 години

Но съм вероятно човека дето БПЦ и Симеон 2 много биха искали да съм поумрял! Ама не става някак, затова им е изгодно да ме изкарат мене самия Сатана. А то всъщност - Дявола вика дръж дявола, крадеца вика дръжте крадеца, свещеника вика дръж свещенния. И пак ще кажа господин Мъск - ако в века на научната фантастика, не можеш да намериш HAL 3000 ще ти покажа - *** в някоя църква и ще видиш представител на враждебен изкуствен интелект оцелял 1500 години!Обаче Sci Fi от време на време става реалност