21

Анонимен

преди 3 години

Няма нормални хора, които да ходят на почивка на море в България, даже и като събото-неделна почивка. По принцип доколкото знам, селяните от близките до морето села пълнеха плажовете в почивните дни. Не знам дали още е така, както казах, нормалните хора не ходят там.

20

Анонимен

преди 3 години

до 19 ПрограмистМного точно си го написал.Това е една от причините поради които спрях да ходя на нашето море.

19

Програмист

преди 3 години

До Анонимен 17Точно това искам, тумба шумни *** с кола на газ, да лочат бири от тетрапак на плажа, да пикаят където им падне, да замърсяват пясъка, да надънят чалгата от някой второразряден телефон купен на старо с блутут колонка от разпродажба в някой супермаркет. А после се събират в квартирата, нарязват си салатка с евтин алкохол от денонощния и слушаш пиянска мъдрост.Това ще ми направи почивката пълноценна, да знаеш.Аз затова ходя на места, където такива не припарват, че им е скъпо.

18

Анонимен

преди 3 години

До 13Как къде? В Гърция и Турция, всички лоулайфери ходят там, тук не им е достатъчно престижно.

17

Анонимен

преди 3 години

До МКII, е колко по-скъпо да излиза - двама души в кола на газ стигат от София до морето за около 30 лева. В двете посоки е 60. Това е една нощувка. Максимум две. ако се тръгне петък сутринта и се връщаш неделя вечерта имаш 3 пълни дни с две нощувки. И си ползвал само един ден отпуска. Ако го направиш два пъти имаш 6 дни почивка с два дни отпуска и 4 нощувки. И тук говорим за София, която е доста отдалечена. Пловдив е по-близо, Сливен, Нова и Стара загора също.

16

До 1

преди 3 години

Хаха и сите гражданя ходехме на "вилата".

15

Анонимен

преди 3 години

Не всеки уикенд.Те ходят САМО един уикенд.

14

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

Не се подлъгвайте по ниски цени за нощувка, дори и на първа линия !Местни тарикати са свързали бойлер от 120 литра за по 2 стаи с 4 човека.После докато се разправяте с пишман-хотелиера - уикенда е преминал и заминал !!Наемайте стаи с вана в банята - там не спестяват от топлата ви вода.

13

Do 12

преди 3 години

До МКIIДда бе. Отиди и в един 5 звезден хотел на морето, за 50човека и само от това да заключиш, че хората имали пари да ходят по 5 звездни хотели.Къде са 1,5 милиона пенсионери, които не знаят какво е почивка.Къде са ти 500хлд ***, които, каквито и да са, са граждани на републиката.Къде са ти 500хлд мюсюлмани.Къде са ти и хората от провинцията и голяма част от София, които също не могат да си позволят почивки.Не съди за Българите само от едни 200/500хлд човека, с по-високи доходи.

12

Анонимен

преди 3 години

Абе всеки уикенд да плащам пи си ар на Баце малко дебело ми идва!Ама нали ги внесе един милион теста,трябва да купуваме за да пълним шкафчето....

11

МКII

преди 3 години

Очевидно хората имат пари, щом могат да си позволят да пътуват всеки уикенд до морето и обратно. Този вид почивка излиза по-скъпо, отколкото, ако се отиде за цяла седмица.

10

Анонимен

преди 3 години

Стандарта на живот, който демонстрират разни елементи е 100% на кредит, много често на рефинансиран кредит. Коли, почивки, заведения, телефони...... и после като дойде кризата и ни затвориха в къщи изреваха на умрело, че не можели да си обслужват вноските.

9

Анонимен

преди 3 години

Къде е онзи експерт Тонката, късето се обясняваше сутринта как е пълно по марето и как българите сме се юрнали да ходим. Или пак ще говори за познатите му мотничари, манекени, Какао Бийч и т.н. Много ми е готин с болните му фантазии и комплекси. Сега да обясни къде са хората и защо само през уикенда ходим. Е не сме баровци като него, но защо няма хора бе Тонка. Къде ни е страхотното море и прекрасните условия, обслужване, инфраструктура. Изпотрепахме се да ходим, нали Тонка. Каде си, ***.

8

Аман от разбирачи

преди 3 години

Нормалните хора сами подреждат ежедневието си приоритетно, а не като комунистите по команда. Не е въпрос на финанси, а на интелект..кой нормален ще си прецака бизнеса за да се пържи като цаца на слънце 14 дни на едно и също място. Ходиш за уикенда, разпусщаш, прибираш се въртиш си бизнеса и следващия уикенд разпускаш на друго място и до края на лятото си обиколил набелязаните дестинации.Ава някои още тъгуват за корективното извозване в камиони с пейки до заветните бунгала на предприятието им....

7

Анонимен

преди 3 години

Стандартът на живота бил се вдигнал с таралясници на 20 год. за по 2000лв.?Това ако ви е качеството на стандарта няма смисъл да говорим. А как изглеждат само малките градчета-като след бомбардировки. Чалга до дупка и един красив живот.

6

Е и?

преди 3 години

Уикенд туризъм има и в Гърция и Италия. Какво лошо има? Тази година вече два пъти ходих на море за един ден. На различни места. Сега ще ходя за няколко дни на още по-различно място.

5

България е хубава

преди 3 години

България е красива страна и дава много възможности за уикенд туризъм. Разстоянията не са големи. Море Планина, Минерални бани, старинни крепости и гробници - България има всичко.Българинът също така е спонтанен. Днес ми се ходи на море. Паля колата и за 3 часа съм на плажа. Другата седмица ми се ходи на минерален басейн. Паля колата и за 2 часа стигам. Друг ден искам да видя Долината на Тракийски царе и да ядем риба на язовир Копринка. Палим колата и хайде!Предимствата на живота в България!

4

Анонимен

преди 3 години

Колите са като пластмасата - изхвърлят се в бедните страни. Гуми, пластмаса, коли - отпаддъци от Запада се дават на бедните страни за рециклиране.

3

Сун Дзян

преди 3 години

Според каскетите, хората в България сме намалели с милиони и сме обеднели много. Обаче тъй като дори малките градове са задръстени с коли и никъде няма къде да се паркира значи че или хората сме станали повече или стандарта на живот много се е вдигнал. Някой позитанец нека да обясни

2

House M.D.

преди 3 години

Какво е "уйкенд"?