138

Анонимен

преди 3 години

Голям протест беНикакви свидетелиТова е някакъв виртуален протест явно

137

До 140

преди 3 години

Поне две колички трябват ,за да пазаруваш в Лидл.И в Метро са малки количките.

136

До 138

преди 3 години

Какво работят за по- високи доходи.Засега стоят и чакат да паднат на коча мъ..етеВ момента няма такава криза.

135

До 140

преди 3 години

В Лидл се пазарува трудно.Продуктите падат от касите директно на земята, ако се разсееш малко

134

До 105

преди 3 години

Радев също е от село, ама на него много му личиИ въпреки това не го обобщавам като селянин, защото селяните са трудолюбиви, а той е мързеливец

133

Владо

преди 3 години

Защо няма арест на лупените

132

До 140

преди 3 години

Първо София не е България. Второ с две средни заплати за страната успяваме да си позволим 3 почивки през годината със семейството. И последно не съм аз този, който е писал за пълни колички.

131

До 139

преди 3 години

Ох ти ли си дето пишеш все за пълните колички в супермаркетите? Аз пък мога да те ли кажа че в Лидл в София,където ходя,хората купуват по 4-5 продукта( виждат се на касата)най-много и колички и преди корановируса никой почти никой не ползваше. Виж в Германия е друго. Имам роднини и ходя на гости често. Германци грабят още първият ден,ако има промоция и количките им за пазаруване са пълни и всички си имат коли. В Гърция,ако не са парите от наеми,ще видят софиянци през крив макарон.

130

До 138

преди 3 години

Я стига.... Хората имат по - високи доходи, нали виждаш опашките за Гърция, виждаш опашките в супермаркетите, а цените на имотите.... Който иска по- високи доходи вече е разбрал, че става с бачкане, а не със стоене по кафенетата.

129

До 137

преди 3 години

Какъв начин на мислене? Хората искат по-високи доходи. Ако получават повече пари и имат по-добър стандарт,няма и са протестират.

128

До 135

преди 3 години

На вас все някой ви е виновен, дали ще е Бойко , дали ще Нинова , Станишев или Орешарски... извинявай те са едни от нас - българи са ! Когато си променим начина на мислене и те ще изчезнат, това поколение няма да видим промяна, докато има хора, които лесно се подават на вятъра, обвиняват другите заради некадърността си и и са спрели тотално да мислят. Няма да има промяна, само подмяна!

127

До 116

преди 3 години

Ами тя скоро и държавата ни ще изчезне,ако вождът Слънце продължава да управлява. На тебе едва ли ти пука,защото щя напишеш ,че си ИТ специалист и изкарваш по 10 000 на месец.

126

От 133

преди 3 години

А като протестираха да махнат Орешарски, протестите законни ли бяха? Какво го хвалете Бойко? Най-корумпираната и бедна държава в Е.С.,смеят ни се.

125

От 131

преди 3 години

Защо ми слагате минуси, Бойко да не ви е дал пари от чекмеджето си? Ако някой ви прегази с кола крака и после се прави на ударен? Да го разследват тоя дали и друг път я газил хора. Не може да няма камери дето да не са го заснели.

124

Анонимен

преди 3 години

Освен това тези протести са незаконни , не са внесени необходимите документи в общината по реда за водене на протест! Тези, които блокират движението са престъпници и могат да бъдат арестувани и съдени за хулиганство! Защо полицията търпи ? За да не си мият ръцете с нея са оставени няколко души да вилнеят по кръстовищата от сутрин до вечер! Това вече минава всякакви граници!

123

Един българин

преди 3 години

Защо оправдавате шофьора? Можел е да убие човек на пътя и даже не му пука. Да я внимавал как кара,следващият път може да прегази дете. Човешкият живот е много по-важен от някакви си партии. Вчера четох,че имало свидетели на инцидента,днес пък нямало. Ако не сте сигурни,защо пишете новината?

122

Някой си

преди 3 години

Хора,вие нормални ли сте бре? Няма значение дали онзи е протестирал или не. Да сгазиш на някого крака с кола,смешно ли ви се вижда? Тоя човек ще куца цял живот заради тоя шофьор. 20 дни са тия протести. Как пък шофьорът се прави на важен,че не знаел и сигурно нарочно е надул газта. Дали е нарочно или не,ня става ясно,но дори не се извини на пострадалия.

121

Анонимен

преди 3 години

"Сега се надяват някой протестиращ да умре от топлинен удар, и да обвинят бърза помощ че не са дошли за 5 секунди"За 5 секунди не, ама за повече от 5 минути с оглед на района и късния час е ... абре тъпо е бре! ЗАКРИВАЙЙЙЙ

120

Да

преди 3 години

се радват че не е някой от ИД с ТИР !

119

Анонимен

преди 3 години

Аз вчера видях еидн протестиращ. Протестираше си и ми припречи пътя. Завъртях и спрях колата. Изчаках 2 часа. Ония си тръгна и вървя пеша. малко по-късно, едно място де го знам засилих и ПРАААААААС! .... после у ряката. Айде, отиввада да си дооправям бронята, че ...