13

Анонимен

преди 3 години

Отново се доказа ,че в БГ няма читава лаборатория и квалифицирани лаборанти да кажат от какво са умрели кравите.Днес са кравите утре са хората.Чумата удари свинете, господ наказа с COVID-19 хората АМИН!!!!!

12

бг скотове

преди 3 години

проверката приключи току що. всичко е кристално чисто няма нарушения. в чекмеджето влязоха още кюлчета. спете спокойно

11

Анонимен

преди 3 години

"Проблемите със залежалите пестициди датират от 1990 г. насам и са в резултат на ликвидиране на бившите ТКЗС и АПК."------------------------------Абсолютна истина. Проливните дъждове, продънените покриви на застарелите складове със залежалите пестициди ... Къде отива дъждовната вода?

10

Анонимен

преди 3 години

Складовете с пестициди са опасни обекти, които подлежат на проверки по специален режим. Различни контролни органи ги посещават и проверяват поне по един път всяка година. Пишат решителни протоколи и обемисти доклади. И какво? По-малко опасни ли станаха складовете? По-малко разградени ли?

9

F

преди 3 години

Този е завършил "хора и ръченици", а се прави че разбира от всичко.

8

Проверките

преди 3 години

трябва да се правят от ДАНС. Очевидно лица много добре запознати с материята, атакуват правителството чрез диверсии. Ако бъде застрашен живота, здравето и благополучието на хората правителството няма шанс да издържи. Води се партизанска война срещу българската държава.

7

D

преди 3 години

Този е гушнал крупна сума още вчера и сега се чуди как да потули нещата. Още вчера си личеше как още не е измислил какво да излъже и се държеше като ла*но пред журналистите, накрая ги насмете тях.

6

Анонимен

преди 3 години

Това вече е много по-сериозна причина да умори и рибите, и кравите. 10-ина литра инсектицид ще отрови водата на една средноголяма река и отровата ще се задържи дълго време под формата на емулсия. Само че инсектицидите са органични съединения и то предимно на базата на фосфор. Други широко използвани са пиретроидите. Има и от 15-ина години неоникотинови, напр. актара, но и те не прощават на топлокръвните.

5

Анонимен

преди 3 години

Пак комунистите от 1990 г. са виновни че ГЕРП и ОП не са в час и не са кадърни. Гешев трябва арести за половината министри и и премиера, че не си вършат работата или не знаят какво правят.

4

Анонимен

преди 3 години

и ще покриете завода Неохим като отклоните вниманието с проверки по някакви складове с пестициди?

3

Анонимен

преди 3 години

Ето какво е имало в реката!?

2

Джо

преди 3 години

Тоя некадърник и корумпе е по зле и от Нено!

1

Анонимен

преди 3 години

И този не става