235

postradal pasi

преди 3 години

До ЩирлицВъоръжавайте се ама не с търпение ...

234

Щирлиц

преди 3 години

Комсомолските секретари управляват България от 1944г.Айде по-леко,че няма да заспите.

233

Анонимен

преди 3 години

На дневен ред се задат едни големи пари,и комсомолските секретари място не могат си намери.С такава стръв плюят,че ще се отровят сами накрая.Те не искат законни избори,защото тези избори първо не могат да ги спечелят,и второ са много далеч,чак догодина.А до тогава обещаните пари ще бъдат усвоени и разпределени по фондовете за развитие.Така че те не могат да чакат повече,и искат да бутнат сегашното правителство чрез уличен преврат,заблуждавайки и подлъгвайки младите лявоориентирани студенти и уче

232

Анонимен

преди 3 години

Тия ,,гладните'' ако дойдат отново направо не знам какво ще и се случи на тая държавица.Идват отново избори,а те няма дори и политическа платформа за това.Насъскват безпричинно народът срещу настоящето правителство,говорят срещу ЕС от където чакат да дойдат парите които те планират да откраднат,и се молят България да излезе по някакъв начин от ЕС,защото ЕС разледва злоупотреби с парите по техните фондове.БСП иска като краде,никой да няма право да им държи сметка.Те дори не обещават нищо на хорат

231

Анонимен

преди 3 години

Леле, ако пак дойде БКП-то.... Голяма мъка ще бъде.

230

Анонимен

преди 3 години

Тоя дава, а при вас как беше?

229

Домуса

преди 3 години

До БСП са гад.иниАз чистя София. Някакви проблеми ли имаш?

228

БСП са гад.ини

преди 3 години

А бе, червени отпадъци, да не ги раздава на аверите си в махалата, раздава ги на пенсионери, лекари, бизнеса. Ако вие го бяхте направили щяхте да оревете всичко колко сте добри.

227

Пенсионер

преди 3 години

Бойко другия месец ще ни даде 50 лв. и още 50 за септември, и още 50 за октомври. След това ще даде и Коледна добавка, а след това и Великденска. И ето, че си е изкарал мандата. След това ще гласуваме за ГЕРБ и ГЕРБ ще управлява без Бойко, и така Бойко няма да влезе в затвора никога.

226

Анонимен

преди 3 години

Президентът си вдигна юмрука и поведе народа, а Бойко си вдигна шкембето за да си види умрялата работа.

225

Асан

преди 3 години

Тоа пъ! Оти раздава паре на бъгарете> Нали бкп-то казаа, дека само на назе шъ дават ако гласуваме за тех

224

Краси

преди 3 години

Много алчна тази. Само за пари мисли. Дато Амгъл от Задругата на Пръстена.

223

коко

преди 3 години

Импексовата кръв пикае.Горката,нрможе да се облажи и тя.Скапаната и телевизия се роди с тия протести.Само протести и руски филми.

222

Анонимен

преди 3 години

а бе той раздава, ами ти......само прибираше!

221

ПОЗОР ГЕРБЕРИ

преди 3 години

ГЕРБЕРИ ИЗСЛУШАЙТЕ ТОЗИ ЗАПИС, НА ВАШИЯ ДИКТАТОР И АКО СЪВСЕМ СТЕ ГАНЬОВЦИИИ ТОГАВА ПАК ГО ХВАЛЕТЕ.https://youtube/watch?v=R_Fb6_eXBW0

220

Курнело , ма

преди 3 години

Е те тая изфирясала червена *** е дежурната оплаквачка. Все нещо и криво, все нещо не става по нейна воля. На всяко действие на правителството скача като ощипана.

219

Анонимен

преди 3 години

Дариткова ги нарекла про/стаци.не знам дали е така,но БРАВО НА ДАРИТКОВА!!Меко казано ПРО/СТАЦИ!!

218

Анонимен

преди 3 години

Днес Цвета Караянчева наказа депутат от БСП че каза че Бойко се крие като мишка от въпросите на опозиционните депутати и от протеста. А самата тя беше наречена в потвърдения от САЩ запис проста кърджалийска........... Караянчева докога ще търпиш да си в ролята на обслужващ персонал.

217

Анонимен

преди 3 години

Тия наистина са полудели,АБЕ НЕ-НОРМАЛНИЦИ В КОЯ ДЪРЖАВА ПРЕМИЕР РАЗДАВА СОБСТВЕНИ ПАРИ И КАКВО ОЗНАЧАВА ТОВА??НАЛИ ГИ ДАВА НА ПЕНСИОНЕРИ И ТО НА ВСИЧКИ,МНОГО ЧЕРВЕНИ ПЕНЦИИ ЩЕ ВЗЕМАТ ДОБАВКИ!!БКП Е ПРОТИВ 1000ЛВ.ЗА МЕДИЦИ,ПРОТИВ УВЕЛИЧЕНИЕТО НА ЗАПЛАТИТЕ НА ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ,ПРОТИВ ПО-НИСКО ДДС пък макар и за вино о бира!А ПРОТИВ ЛИ СА И 9% ДДС ЗА ДЕТСКИ СТОКИ??КаКъв е проблемът сега,ЧЕ НЕ ГИ РАЗДАВАТЕ ВИЕ НАЛИ,НЯМА ДА ГИ РАЗДАВАТЕ НИКОГА ПОВЕЧЕ!ВЕРИЦАТА ВИ СКА..ПАНА!!ЛИЦЕМЕРИ ДОЛ/НИ И ГНУ/СНИ!

216

Анонимен

преди 3 години

Конституция - Република България е държава с парламентарно управление. Разбира се че Винету, агент Буда, псуващият политици от Европейския съюз е длъжен да се отчита пред парламента за всеки един лев.