262

сминдух енд чесън

преди 3 години

Един вид Плевнелиев е нещо като началник на Бойко Борисов.Цвета Караянчева също е над Борисов ,дали е така кой ще ми каже?

261

тодор

преди 3 години

докога тая *** ще има право на мнение!

260

Щирлиц

преди 3 години

До Анонимен 281Прав си.Като прочетох коментарът ти,видях образец на опростяване.

259

USA

преди 3 години

Този *** от както е изпълзял, не се е спрял

258

ПАКТ ЗА ПОЧТЕНОСТ ЛИ

преди 3 години

Твърде наивно г-н Плевнелиев! Много почтени си представяте руските шпиони в България. Истината е, че политическото статукво у нас ще бъде категорично определено от установяването на Новия световен ред, веднага след атаката на NASA, когато враговете на Евро-атлантическа България ще бъдат принудени да се укриват, ако искат да избегнат правосъдието. Иначе, затова че разобличихте кремълските тирани за окупацията на Крим от трибуната на Европейския парламент,русо-робите ще Ви мразят докато дишат. бг

257

ДИАМАНТ

преди 3 години

ТИ се скрий и не дразни хората.Анализите си прави вкъщи.Отдавна си аутсайдер.

256

Анонимен

преди 3 години

Нацията ни е съвсем опростява.Станишев също зовеше, да приемем бежанци.Оплюването на Плевнелиев показва, колко силна е руската пропаганда у нас.

255

Анонимен

преди 3 години

Радев е политически труп, провален президент.

254

Гневен

преди 3 години

Този *** като какъв дава акъли?! Да не мисли,че сме забравили за рейтинга му,който беше по-малко от 10%. Най-невзрачния и несъстоятелен Президент,който сме имали! Той изобщо не е в позиция да прави каквито и да са коментари за ПРЕЗИДЕНТА ни РУМЕН РАДЕВ,който стои недостижимо високо от това мекотело.Изграден и доказал се професионалист, умен,ерудиран,образован,почтен,интелигентен и МЪЖ!! Избран от БЪЛГАРИТЕ със 70%,около два и половина милиона гласуваха за РАДЕВ!Затова нищожествата злобеят!

253

Анонимен

преди 3 години

Пухльо! Мека китка!

252

Щирлиц

преди 3 години

..сред него стои и се пули,едно вдъхновено теле.Даже се хили като нередовно.

251

Койчо

преди 3 години

Защо дразните хората като показвате този екземпляр

250

джо

преди 3 години

Като чета коментарите, стигам до извода ,че няма друг политик освен Плевнелиев така да обедини Българите. Представете си за какво представяне иде реч, и колко хора го споменават във вечерната си "молитва".

249

ЗА ГЛАВЕН ПРОКУРОР

преди 3 години

*Всички политически лидери да сключат пакт за почтеност*Плевнелиев Днес .Знаете ли как си го превеждам на Български Език за себе си ?Тоест - Политиците да не изкарват наяве Престъпленията и Корупцията на Колегите си .

248

Анонимен

преди 3 години

туй комсомолско секретарче демокрацията му попречи да стане член на бкп какъвто е вашия любим банкянски комунист по наследство

247

Анонимен

преди 3 години

тоя в *** и да пускат водата

246

Ректор

преди 3 години

То да е само Банов... Ами останалите БКП-кръвопийци ДеКаНеСме, които ни топяха в университета (нагаждачи от рабфаговете и деца на активни амбрияжи)? Нали те взеха куфарчетата и сега ни управляват пак!И нали БКП-то създаде 200 партии, за да имитира демокрация и да си създаде удобна опозиция от вербувани "лидери".От Банов и Бановица имаше много пострадали студенти навремето...

245

Анонимен

преди 3 години

Банов ,ако може по-рядко се показвай.Не те ли е срам?Гледай си жената,детето,къщата в Гърция и парите.Бивш младежки комунистически секретар,с фалшиви избори нагласен за президент от господаря ти.Най-невзрачния ,,президент'' който сме имали.Радев е на космически разстояния пред тебе.И между другото Радев е мъж.

244

то пък ББ

преди 3 години

не се бори да задържи властта ...

243

Анонимен

преди 3 години

Прецедента отново са го напомпали с чужди мисли и бърза да ги сподели. То конструкцията на безгръбначните е такава - отпред отвор, тръба и отзад отвор. Вкарат ли му мисъл, тича да я сподели като своя.Но мой не съм прав. Безгръбначните не могат да говорят.Тоя трябва да е безгръбначно ГМО, произведено в био лабораторитиите в USA, което са ни натрапили тука.