134

Анонимен

преди 3 години

Среден брой нови случаи за послените седем дни - 231 на ден, а в предишните седем дни са средно 230. Голяяям скок.

133

Стойчо

преди 3 години

До Светозар Абсолютно вярно

132

Jon

преди 3 години

Няма ръст - под 5% са болните от направените тестове. Повече абсолютни бройки са заради повечето тестове. Ако направят 50 хиляди теста за един ден - колко ще са болните? Около 2500. В интензивното има 40 души, и оня неадекватен бюрократ Кунчев почна да говори за достигане на критична точка. Това ли са възможностите на България - 50 интензивни легла? За една година откакто има КОВИД и за милионите похарчени ЗАЩО няма повече места в интензивното?

131

СЗО

преди 3 години

ТОЗИ СВЕТОЗАР Е ТОТАЛ ***. ПИШЕ ЕДНО И СЪЩО СЕДМИЦИ ПО РЕД. ЗА НЯКАКВИ ВЪОБРАЖАЕМИ ПАРИ, КОИТО СМЕ ЩЕЛИ ДА УСВОИМ. ХАЙДЕ НИЕ СМЕ В ЕС, МОЖЕ ДА УСВОИМ НЕЩО, АМА НАДАЛИ ИНДИЯ, БРАЗИЛИЯ, ЮЖНА АФРИКА, ПЕРУ, ЧИЛИ И ДР. ИМАТ ОТ КЪДЕ ДА УСВОЯВАТ. ПРИКАЗКИ ЗА НАИВНИЦИ И ЧЕРВЕНИ БАБИ. ЖАЛКО, МНОГО ЖАЛКО ЗА ВЯРВАЩИТЕ НА ТЕЗИ БЕЗУМИЯ.

130

Анонимен

преди 3 години

За ръст може да се говори евентуално началото на другата седмица за изминалата на седмична база. Стига с това в понеделник спад , във вторник ръст. Малко адекватност и ръст на мисловната дейност в статиите няма да е лошо!

129

Златена

преди 3 години

Когато роднините на дебилния президент Радев БСП Слави Трифонов компания и на дебилните протестиращи българи егоисти с егоистично мислене се заразят с короновирус и не могат да дишат и са на апаратна вентилация в болницата точно тогава ще повярват че короновируса е опасна болест и въобще не е за подценяване.

128

хм

преди 3 години

До СветозарА СЪРБИЯ КАКВИ ПАРИ ЩЕ ПОЛУЧИ???

127

Златена

преди 3 години

Гърция Австралия Кипър и още много страни от Европейския съюз ще наложат забрана за българите да пътуват към техните страни заради повишения брой заразени с короновирус в България за това са виновни дебилния президент Радев БСП Слави Трифонов компания и дебилните протестиращи българи егоисти с егоистично мислене заради тези дебилни българи в България страдаме ние нормалните Българи.

126

Златена

преди 3 години

Нормално е хубаво не можем да очакваме от дебилните президент Радев БСП Слави Трифонов компания и дебилните протестиращи българи егоисти с егоистично мислене всички те се интересуват само единствено от себе си и от своето благополучие за живота на другите Българи въобще не им пука заради такива дебелокожи дебилни българи страдаме ние нормалните Българи.

125

аз ще опитам

преди 3 години

До СветозарЗащо се случва това?1. Как така се изнамери толкова бързо "подходящия" тест?2.Защо се хвърлят повече усилия за откриване на заразените, а не начинът за лекуването им?3.При такива технологии, на които сме свидетели, как не се появи една, която да спре разпространението на вируса?4.Никой не е съпричастен с идеята населението на планетата да се запази и увеличи.

124

Алекс

преди 3 години

До АнонименВероятно трябва да посетите реанимация, за да се убедите... Но така е по - удобно и спокойно за вас, не вярвайте... но все пак се пазете!

123

Анонимен

преди 3 години

До завършен 3-ти класв 5 клас бе - тогава се учат процентите.

122

Анонимен

преди 3 години

До СветозарТака няма да накарате хората да повярват. Знаем за парите, но нещо по-логично може ...

121

СПРЕТЕ ЛЪЖАТА КОРОНА

преди 3 години

ИCПAНCКИТE CAТAНИCТИ ПOДГOТВЯТ ЗAКOН В КOЙТO ЩE ИМAТE CAНИТAРНИ КAРТИ ВКOИТO ЩE E OТБEЛЯЗAНO КOЙ E ПРEБOЛEДУВAЛ КOЙ ИМA AНТИТEЛA И C ТAЗИ КAРТA БOГOИЗБРAНИТE ЩE ИМAТ ДOCТЪП ДO КИНO ТEAТЪР CПOРТИ ЗAЛИ И Т.Н. 10O ПЪТИ CA ПOВТOРИЛИ ЧE ТOВA НE БИЛO ДИCКРИМИНAЦИЯ A ИCКAЛИ ПРOCТO ДA НИ ЗAЩИТЯТ.CЛEДВAЩA ФAЗA E ВAКCИНИРAНИТE ЩE CA БOГOИЗБРAНИ КAРМEН ДИAЗ E ВНOCИТEЛЯ НA ЗAКOНA КAЗВA ЧE ПЪРВO В ИCПAНИЯ И ПOCЛE В ЦEЛИЯ CВЯТ CЪБУЖДAЙТE E ИЗМИТAЙТE ВCИЧКИ CAТAНИCТИ КOИТ

120

завършен 3-ти клас

преди 3 години

При 5303 направени теста и 250 заразени, процентно заразените са 4.71% от общия брой. Какво нарастване, какви пет лева ви гонят? Хахавелници, спрете да се тествате за щяло и нещяло.

119

Светозар

преди 3 години

Никакъв вирус няма. Не разбрахте ли, че това е измама и манипулация. Просто трябва да се усвоят едни пари.Коронавирус - измамата на 21 век.

118

Калеко Алеко

преди 3 години

Досега за Коронавируса отговорност носеха правителството, здравното министерство и Щаба на проф.Мутафчийски, от тук нататък отговорност ще носят Черепа и фигуранта му и протестърите на Морския тюлен с гумената лодка от плажа на Росенец, които обявиха гражданско неподчинение и пренебрегнаха всякакви разпоредби за обществена безопасност ... !!!

117

Анонимен

преди 3 години

Накрая ще се окаже едно и също дали първоначално е имало повече случаи, после намаляване, или обратното.

116

Някой

преди 3 години

През 2017-та без пандемия в света са починали 55 милиона.

115

Сата НАТО

преди 3 години

Не виждам скок и не виждам болни.Виждам балъци, които отиват да се тестват от шубе, там ги обявяеат за "заразени", след което баламурниците почват да си въобразяват загуба на вкуса и да си броят всяко прокашляне.