402

Анонимен

преди 3 години

https://live.bstv.bg/на живо протеста срещу лъжите на гербестия сайтхахахаха

401

Анонимен

преди 3 години

Аз пък не протестирам, защото не знам за какво става въпрос...

400

Филип Фратев

преди 3 години

Дайте ми пари за молекулата ми за Ковид-19 иначе я продавам на американците!6 000 000 лв искам!Долу Бойко!!!

399

Да допълня...

преди 3 години

След преглед в Пирогоф *** се е върнал на протеста. Там било хубаво и голям сеир.

398

Край

преди 3 години

Не знам от къде му е минал ама на мене ми е през ...

397

Анонимен

преди 3 години

Платената пом Ия на ТБЙ банка кърти мивки. Армен Матевосян...!? Да сте виждали арменец или жител на Израел миньор? А вие си протестирайте, протестирайте. На никого от истинските виновници не пречите

396

Аман от гащници

преди 3 години

На тези протести са само безработни гащници. От къде на къде ще мятат бутилки и всякакви *** по преминаващите коли. Да им спускат задниците от бой! А утре дано тълпа обгради и не пусне с часове маминките им от някое мазе. Ей, така, протестирайки. Не може да обграждат кола и да не пуснат шофьора с часове против волята му. Това е ясно описано в Наказателния Кодекс какво е, престъпление е

395

Странджата

преди 3 години

Крайно време е на тия които ги сърби дъто за бой да си го получат иначе гейовете няма да се кротнат ! Бацеееее молят ти се ти не та не /не било демократично / имаш ли топки въобще ? Ако нямаш верно по добре да си ходиш !

394

Анонимен

преди 3 години

До Националист"Я да видим ,като тръгна да се прибирам от работа и бързам при болното си дете с лекарство"Хххахах ... виж сега, акобеше такъъъв голям родител, щеше да хукнеш при детето си, на момента в който имаше нужда от тоооолкова важното животоспасяващо лекарство или щеше да викнеш линейка, като нормалните хора.Ама ти на работа си бил, лекарство си имал, псоле си се разбързал. Виж кво - или си тpoлоло или си безотговорен родител ... все тая, кво си, всъщност.

393

Анонимен

преди 3 години

Влак да ги газиии... малелеееТир да ги блъскааа... малелееееВялак ша ва мачка... малелеееЛесни каручка ... малелееее

392

Анонимен

преди 3 години

Какви премазани, какви блъснати, какви убити? Смени наркотика, No423.Никой не праща хората да си вършат работата по улиците. Въпросът е кой изпрати протестиращите да го нападнат и задържат.

391

Анонимен

преди 3 години

В САЩ направо ги газят и заминават.Има доста клипове в мрежата.

390

Анонимен

преди 3 години

Искам задължителен тест за наркотици и алкохол за всеки протестър, ама платен от него самия. Ясно, че IQ- им е ниско.

389

герб убийци

преди 3 години

въпроса е кой от Герб прати този убиец да блъска и премазва хората? дали е по ниско ниво от район на Герб или заповедта е дошла от Борисов?

388

Анонимен

преди 3 години

В едно от кафенетата на Витошка има повече хора, отколкото на протеста-бунт-гражданско неподчинение, обявени за рождения ден на Васил Божков - Черепа.

387

Анонимен

преди 3 години

Абе какви герберски *** с IPта ви гонят?Това ли ви е обяснението за мнението на хората тук?Ако протестите бяха масово подкрепяни, нямаше да има 500 човека в София и по 15 в другите градове. Имате по един ден в седмицата, когато събирате по 1000. Нищожна част от обществото ходи на протести. Имате ли представа колко човека са гласували за ГЕРБ, че да искате подмяна на вота?

386

Ебал съм ги

преди 3 години

Не ме интересуват исканията имИскам полицията да осигури ред!Затова съм гласувал и плащам данъци!

385

Анонимен

преди 3 години

Както винаги българите пресоляват супата. Адреналинът и еуфорията или алкохолът и енергийните напитки им идват в повече?Тези хора превръщат правото на протест и лично мнение, в привилегия - точно като джендърските малцинства правят. Надявам се това да не се превръща в диктат на малцинствата, защото засега протестите не стигат и 1/10 от предишни протести. Да не говорим за 200-те хиляди от 90-те години, които всеки ден пълнеха всичко от Орлов мост до Плиска.

384

Анонимен

преди 3 години

С полицейски патрул ли вече можем да минаваме през центъра на София? Трябва ли ни охрана от протестиращите? Протестите станаха опасни за всички, които си вършат личните дела в София, така ли?

383

Анонимен

преди 3 години

заради всички дебилни дебелокожи българи каквито са протестиращити българи страдаме ние нормалните Българи.----------------------------------------------------Страдате двата герберски трола с по 15 IP-та във форума