16

Работил като ТИР-адж

преди 3 години

Качи се на ТИР, мини по трасето, Вакарел - София, и ако не си се обърнал /дано си жив/, моля напиши коментар.

15

Анонимен

преди 3 години

Абе, магистралите им били виновни......ами вижте първо себе си....

14

Като чуя "инсти

преди 3 години

рабирам файтон безделници, които по цял ден се чудят на къде да хванат. Справка - е'БАН. След 14 ч. я намериш някой заблуден я не.

13

Българин

преди 3 години

До питащ! Турските магистрали , не ги прави смолянчанина -инж.Инджов /беше ДПС, сега не знам/. Има ли търг в България за пътища-той печели! Явно пълни на някой нощното шкафче...!

12

Питащ

преди 3 години

Посетил съм доста страни в Европа, но такива пътища като при нас -никъде няма. Изпълнението на магистралите е ужасно! Какви се тези непрекъснати ремонти? Асфалта е кръпка, до кръпка! Преди няколко години пътувахме в Турция-към Анадола, по магистрали правени преди десетки години! Никъде кръпки! Километри осветени магистрали! Зелинина! Цветя! Удоволствие да пътуваш! Как те го провят, а ние.......????

11

Ванката

преди 3 години

Автомагистрала хемус е на участъци, все едно е обстрелвана ;) Я ми кажете как един голям камион няма да загуби управление след преминаване през някоя дупка? То бива крадене и усвояване на пари ама спрете се малко!

10

Анонимен

преди 3 години

"Хубавите пътища" най вече.

9

Анонимен

преди 3 години

За последните 15г. три пъти съм писал до Народното събрание за промяна на два члена от ЗАНН, касаещи глобяването на чужденци. Не ги пипнаха. Така че не се чудете,че чужденците,особено тези от ЕС, не плащат глоби. В Румъния като чужденец ти се взема книжката и реално плащаш наложената ти глоба от два до три пъти. Реално у нас МВР, НАП, съд и т.н. годишно изразходват от 2 до 3 милиона лева да издирват хора. Имам богат опит в тази насока.

8

Елемаг

преди 3 години

Защото не им изнася идеята на Турската и Гръцката да се качват на Вагони и да не приминават през страната.Хем екологично,хем няма катастрофи.Идеята е стара колкото БДЖ,*** то отгоре толуп до толуп,мисирка,до мисирка!!!

7

Уууу

преди 3 години

Човекът се опитва да каже, но трудно го разбират, виждам има и неадекватни коментари. Явно трябва да се натрупа критична маса пострадали и между тях да има близки на хората от КАТ, ДАИ, АПИ, Министерство на транспорта, политици и т.н. и тогава ще се търсят ефективни мерки. Сегашните АКЦИИ на КАТ нямат аналог в Европа по безпомощност, контолен орган да "плаши", че щял да проверява!!! А със сегашната АКЦИЯ с/у катастрофи, надминаха себе си. Трябва истинска смяна на всичко-хора, курсове, контрол

6

69

преди 3 години

тоя плешивец два косъма на главата няма постоянно ръси мозък..,трябва да им намалите максималната скорост на 70 км и пълна забрана за изпреварване в учасъци с наклон

5

Зозо

преди 3 години

Причината е гърбава... Или гербава... Което е едно и също

4

Азимов

преди 3 години

Малко е пресилено на Тракия да и се вика "автомагистрала".

3

Ами

преди 3 години

Няма път бре !!

2

Нищо ново

преди 3 години

Можем да направим нещо по-ефективно: Шофьор на ТИР, който е допуснал нарушение (или две в определен срок) да не се допуска да влиза в страната. Трябва да има стимули за тези, които спазват правилата и наказания за тези, които ги нарушават.

1

Анонимен

преди 3 години

Явна повече винетки продават, затова - повече катастрофи! На мен форумните мъдреци ми обясниха логиката. Примерно, повече тестове за ковид - повече заразени. Ако продадем 100 000 винетки, ще има 30 000 катастрофи с тирове! Мислете му