46

Анонимен

преди 3 години

След като взел властта Фидел извикал Ернесто Че и го попитал: Ти икономист ли беше? - Не, аз съм комунист. - Нищо, аз те назначавам за министър на банките. След ивестно време Че го засърбяла крастата и заминал за Африка да мъти водата. Там и намерил края си.

45

до 54

преди 3 години

Лично аз не познавам седесар функционер, който да не е бил зъл кариерист.Вероятно в края пишете за наивниците, които като патета тръгват след всеки по-голям, който засенчва погледа им.

44

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 49Някои наистина бяха с досиета и бяха или подставени лица или пък набързо се бяха пребоядисали. Нали помниш, че на партията на Николай Василев бяха сложили един нелицеприятен псевдоним - "г/зомийницата", защото там се бяха набутали не един и двама доскорошни БКП-активисти, в желанието си и при новите условия да просперират по партийна линия.Но това бяха само една малка част от седесарите - най-кресливата част. Останалите искрено вярваха, че полагат усилия за доброто на България

43

Анонимен

преди 3 години

Много от коментарите както тук, така и под други политически материали, са единствено глъуууповатиии. Някой си вярва, че оказва влияние, надявайки се на стаден инстинкт. Според мен е срамно сайтът да разчита на популярност и стотинки от еднотипни грубиянщини по адрес на всеки, било то художник, певец, политик, спортист, писател...., абсолютно за всички. Грозен и разболяващ тон.Къде е СЕМ по повод "език на омразата"? Как да не сме на мнение, че мафия и мутри управляват?

42

R

преди 3 години

До АнонименКакъв политик е зеленото чорапче. Политик бил. Зарязал си жената и децата заради , не могъл семейството си да оправи, държавата ще ми оправя. Сегашната му жена още отначало го командосваше и правеше каквото си иска. Сега май, като видя , че чорапчето май залязва, определено го е заебала и тя. Та " политикът " май от два стола ще седне на земята....

41

Анонимен

преди 3 години

"СДС - Силата на обикновените хора!'------Силата на генерал Гоцев, Гоце, Маджо, Пашата и другите...

40

Анонимен

преди 3 години

"СДС - Вярвам ти!"-----Тогава ( 13 октомври 1991 ) ти вярвах!После ви прочетохме досиетата...

39

И за мен!

преди 3 години

Доста хора излъгахте....

38

Време е!

преди 3 години

Прав си Лазаров, напълно си прав!А също така е вярно, че ролята на Ал Капоне СЪЩО не е най-подходяща за един премиер!

37

Анонимен

преди 3 години

Пишете колкото искате срещу президента. В крайна сметка на всички Ви Той ще бръкне отзад. Народа го харесва. Радвам се ,че се намери човек,който ще вкара тулупа в затвора.

36

Анонимен

преди 3 години

Всеки,който плюе президента според мен трябва да бъде скопен и обрязан. С всеки,който застава на страната на мафията срещу единствения свестен политик,трябва да се процедира така. Това е мое мнение. Аз така разбирам нещата. Радев трябва и ще бъде отново президент на България.

35

Анонимен

преди 3 години

Не веднъж се е случвало, беседвайки в кабинета на г-н Божков, той да прекъсне разговора, казвайки, че трябва да отиде на среща с Влади. А нашите обсъждания, ще продължат в колата по пътя към Министерството.Тръгвайки за срещата, той взимаше със себе си предварително подготвен подаръчен плик или слагаше множество пачки с банкноти от 500 евро в якето си и в джобовете си.Г-н Божков влизаше в Министерството без всякакви формалности. Без проверка на багажа му и на самия него.Срещите му траеха пет, десет, до 15 минути. Илизаше носейки единствено традиционната си пура.

34

Мутрата Радеф каза:

преди 3 години

Мутри вън!И мутрите наизлязоха по площадите и започнаха да трошат, цапат, тероризират и издигат бесилки. Импийчмънт, Мутро

33

Активист на БСП

преди 3 години

Спас Гърневски да каже ! Той пишеше навремето стихове за Гевара, Георги Димитров и за мен !Спас Въртипотурите....

32

Що за сравнение?

преди 3 години

Че Гевара може да е бил комунист, но е имал и много чар, личен чар.Хубавец, роден в богато семейство и правнук на испански маркиз, но прегръща левите идеи като студент, след като пътува с мотоциклет из най-бедните райони на Южна Америка, участвайки в научен проект. След години се отказва от едни от най-високите постове в Куба, за да организира революции другаде. Може да е грешил, но е жертвал живота си заради идеи.А Радев? Дестабилизира държавата, за да крадат пари кукловодите му!

31

ДО38

преди 3 години

ГОЛЕМ СМЕХ

30

Анонимен

преди 3 години

До Нищо общоЩото Радев вдигаше нагоре юмрука като него.

29

Тоя нема аналог

преди 3 години

Президент метежник на мафията и на червената номенкларура. ПОРЕДЕН ГАНЬОВСКИ ЦИРК.

28

Анонимен

преди 3 години

Мутри вън .Възраждане за България а не гроб .

27

Анонимен

преди 3 години

СДС са фалирала партия довела България до национална катастрофа и фалити в 1992 г. 2001 г. и 2017 г. Просто трябва да се откажат доброволно заради България и да има мирен преход към комунистическа система както в 1990 г.