98

Анонимен

преди 3 години

А коя американска компания ще разследва дали документите с гриф строго секретно са съдържали данни за натовската армия! Ще ни бъде ли казано дали нашите военни са в пълна безопасност! Има ли опасност за натовски остановки на наша територия или на чужда такава! Въпросът е много сериозен! Защо БСП се опитва да замаже тази тотална издънка от страна на президента! Искам да знам нашите военни съпрузи, братя и синове в безопасност ли са и ще бъдат ли наказани ко%пелетата, които ги предадоха!?

97

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 112И като ги пусне в интернет тези доказателства какво ? Никой нормален и мислещ човек не вярва вече в нашите институции . Направо да ги дава на властите в Брюксел и да предизвика европейско разследване за отправена заплаха срещу евродепутат , а за другите му глупости това рано или късно ще му го върнат от ЕС с 200 .

96

Анонимен

преди 3 години

Който иска да живее по руски и мечтае за мечки да ходи в Русия! Както знаете идеята на любимия ви комунист Г. Димитров за руска република не се осъществи! Ние сме част от ЕС! На който не му харесва този факт да хваща влака и по руски да ходи ако ще и в Сибир!

95

Анонимен

преди 3 години

То тия записи са само за задни цели. Комунистически изтъркани номера.

94

До 108 Бау

преди 3 години

Писанието говори за сериозен ментален проблем. Нали знаеш ,че ковид уврежда и мозъкът. Направи си тест.

93

Тонката

преди 3 години

Протеста спихна:):):):)Сега е време Гешев да подпуква Руските шпиони от Президентството:):):)Румен Радев ше го отнесе кага догодина му падне имунитета:):):)

92

АмчъмдейвиС

преди 3 години

Всичко е тюрлюгювеч в тая държава оправия няма и няма да има по принцип...

91

Анонимен

преди 3 години

Сканирането на 50 страници става за 5 минути и още толкова е качването в интернет, а бе *** ло умник.

90

Анонимен

преди 3 години

Голямата грешка на Боко е, че не тръгна отново на избори и за 4 път да набута *** и измислени патриотчета и русенски воеводи в дупката. До безкрайност избори да има, Герб винаги ще е на власт, другари комунисти.

89

До 92

преди 3 години

Не си измислям. В тази лаборатория се правят единствено изследвания за доказване, че няма монтаж на записа. По важно е кой говори, а не дали е монтиран записа. Никакви доказателства няма за идентификация на гласа. Ама от *** ,четете и международните сайтове.

88

Анонимен

преди 3 години

Това за датата 29.07 от Анкара ли го научи?

87

Бау

преди 3 години

продължавайте да не носите маски. Той вируса ще си отиде сам. Ще потърпим 1-2-3 години "извънредно"...

86

F-16

преди 3 години

Абе какво става с новите модерни 50 годишни американски изтребители. Ще ги доставят ли някога, или?

85

Анонимен

преди 3 години

Абе те американците са яки спецове като имат поръчка! Ако не вервате питайте проевропейците англичани да ви кажат как с американска компания изкараха, че българите в Англия са 9 милиона и всичките са крадци и просяци! Как разпратиха милиони фейкове на феусбук потребители и после излъгаха, че е направено от друг. В момента тече разследване, но помията вече е излята! Та както са 9 милиона българи в кралството, толкова са достоверни и проверките на американците!

84

Тонката

преди 3 години

Синдикатите и те казаха НЕ на протеста на Велинградския Али Баба воден от протежето на Бесепето и Решетников Румен Радев:(:):):)Кофти а?А на площада от ден на ден все по-малко хора:):):)Еленко Божков пак да натиска аварийното копче на метрото,но вече и него го е шубе някой по-невъздържан да не му набие крушетата в големата Червена чутура:):):):)

83

Анонимен

преди 3 години

Боко ке падне на 29.07.2020 г.

82

Анонимен

преди 3 години

Бойко има нареждане от посолството да спре тръбата на Турски поток през България. Не се надявайте на оставка.

81

Анонимен

преди 3 години

А швейцарска компания защо не платят и ня някоя швейцарска компания да направи експертиза да докаже, че записите са автетнични, швейцарците такова нали са велики като американците?

80

Анонимен

преди 3 години

Пудела на Путин и Руските КГБ във властта Бойко Борисов

79

Анонимен

преди 3 години

А бе тая Йончева може да се обяви и за новия папа, да дава документите и сертификатите на фирмата.