13

спорта няма

преди 3 години

да нахрани хората - стига пръскахте милиони безотговорно - тая зала изобщо не е приоритет - трябва незабавна РЕВИЗИЯ на ХАЗНАТА

12

инвестирайте в оръжи

преди 3 години

В толкова, ужасна, страшна , невиждана както я рисуват криза , да не мислите ,че ще мине без оръжие! Ако имаш кюлче ,а другия оръжие кюлчето сменя собственика . А си помислете половин германия да станат безработни ,ами то ще има трибунали на всеки ъгъл ,а ако там е така тука трябва да сме измрели и колко пари би имало нашето правителство да даде на безработните ?

11

До 6

преди 3 години

Всички стари предприятия са собственост на олигарсите, всичко е така обвързано от мафията, че чуждестранни големи инвеститори няма, няма и да има. Например защо няма поне една голяма фирма, да рекламира на фланелките на български отбор, както е на запад. Няколко фирми държат футбола и това е, та така е в цялата ни държава.

10

Анонимен

преди 3 години

Да започнат да строят площадки за спорт на открито по кварталите и общинските училища.Това е единственият начин да се стимулира спорта и здравето на нацията.

9

Анонимен

преди 3 години

Ей сега Атанаско Раев и Титко Сополивий ще оревът орталъка. Как за зала има, а за Подуяне не

8

???.

преди 3 години

При налична криза и очаквана още по-тежка такава, подобен род разходи и обекти се замразяват.Не е нужно да си икономист, за да го знаеш. Като ти намалеят доходите - отлагаш ремонта вкъщи, нали???Или ББ е решил да я стегне за военно-полева болница - като софийската Арена с празните кревати???

7

Курдоколенков

преди 3 години

За къфхуй беше тая зала бре, ***. В Бургас вече няма организиран спорт, камо ли професионален. Конгреси на крадливата ти шайка ли ще правиш там?

6

Анонимен

преди 3 години

Голяма кражба беше тази зала. Много пара отиде, и още гълта. Мноооооого се краде там, много

5

СС

преди 3 години

Мутро проста за народа трябват фабрики и заводи ,а не спортни зали !!! Българи не оставаха в България !!!

4

Пилат Понтийски

преди 3 години

Критикяват го някои! Нима не виждат че той с джипа е постоянно на път из страната, просто от единия край до другия... И навсякъде вади пари из ръкавите и раздава. Даже във Враца обясни на журналистките че волейболистите няма вече да се преобличат вън а ще става вътре. Но че никой, той включително, не знае накъде вървим като държава, това е ясно на повечето от хората. Затваряме очите и напред към бездната.

3

Тренер

преди 3 години

В Ботевград построиха за 2 милиона всичко с оборудване най-модерната зала ,а тия 5 млн.-само за оборудване. Голям смях.

2

Анонимен

преди 3 години

Криза е, строителите трябва да ядат....Интересно откъде народа ще намери пари, че да я посещава?

1

stiling

преди 3 години

Айде хейтъри почвайте да плюете и да храните!Малко опорни точки да Ви дам:1. Колко процента от тия 5 милиона ще откраснат.2. Колко некачествено ще я построят и как ще протече покрива от първия дъжд.3. Може да кажете също, че бетон не се яде!Давайтеееееееееееееееее!