397

Делян

преди 3 години

Гешев = Пеевски!Трябва да си сляп, глух или много глупав ако не си го разбрал.

396

мнение

преди 3 години

Този човек - Гешев, няма харизма. Това не е маловажно, когато заемаш важна за обществото длъжност. И няма ли някой от обкръжението да му каже, че с този каскет прилича на някакъв чичка. Аз лично го оприличавам с Ленин, който никога не се е разделял с каскета си. А пък сега, като сложи и маската, плюс каскета, Гешев прилича на...да не казвам.

395

Да им имам приоритет

преди 3 години

КОРУПЦИЯТА в Бг...ТИКВА С КАСКЕТ (Международен поздрав)....https://segabg/hot/category-foreign-country/tikva-kasket-holandec-narisuva-karikatura-za-bulgariya ...... Ами ПРИОРИТЕТ им е ...... ОСТАВКА, СЪД ЗАТВОР!!!!

394

мдаа

преди 3 години

Този мазен грозник, освен че вдига адски шум някаква работа не знам да е свършил. Уж изловил страшния престъпник Божков, а го остави да се оттегли на заслужен отдих в Дубай. А за братя Галеви никой вече не се сеща и да пита.

393

Бау

преди 3 години

Бе добро, но просто момче! Стана милиционер, за да има пистолет, фурашка и да гони лошите! Сега по погледа му си личи, че е тотално объркан! Защото са му поставили извратената задача да гони не когото трябва, а който е неудобен и за когото си мисли, че може! Кьовеши натъпка цялото правителство в затвора! Тоя гони опозицията и единствения, който мутрите не успяха да купят и сплашат. Хората искат справедливост, а тоя с Тикваря ви връщат в 1947 г. Народният съд е бил по изпипан юридически !

392

Анонимен

преди 3 години

Досега не съм чул протестър ясно и точно, и аргументирано да обясни защо Гешев трябва да подава оставка. Крайно време е да спрат да ни занимават от сутрин до вечер с има-няма 5000 човека, които нарушават обществения ред!

391

Некой

преди 3 години

Браво на Гешев! Очакваме скоро Метежника да бъде арестуван! Няколко стотин гейове от Дай България няма да му помогнат с мятане на свинска карантия!

390

тъй дръж

преди 3 години

Помните ли 2013 когато Цацаров направи пишика с бюлетините. Не изкараха и една година бандитите. Обещарски затри Южен Поток за да прикрие далаверите.Сега пак огладняха разбойниците и мечтаят за такъв удобен като Цацаров.Затова е цялото скимтене от Позитано 20 до Дондуков 2

389

Анонимен

преди 3 години

Нали искахте Кьовеши бе ? Сега имаме точния Главен Прокурор ! Крайно време беше ! Затова са тия писъци от Метежника и айдуците дето си мислеха че вечно ще са на далавера в България !

388

Satira

преди 3 години

Давай Гешев има и разумни хора който сме с теб. Българина никога не е обичал хора който работят и се показват. Цацаров мижитурката на тях..

387

Анонимен

преди 3 години

Гешевтев се е добрал до това място - да взима не да дава!

386

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 415И БКПееца от Банкя и Червеното котило ГЕРП ,ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! Не противореча! Да бъде! БКП=Герб, БСП, ДПС, Патриоти, АБВ, НДСВ, Воля

385

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен И БКПееца от Банкя и Червеното котило ГЕРП ,ЗАДЪЛЖИТЕЛНО !

384

Анонимен

преди 3 години

Гешев, инвестирайте в басейн с крокодили със скамейки за зрители, нещо като стадион. Създайте играта Комунисти и Крокодили (нещо като дънджънс енд драгонс) и нека всеки БКП-ец участва задължително в него!

383

Чекмедже

преди 3 години

До Окрадоха България ...Тулупа ,Домуза ,Емилчо .. А де ?

382

Анонимен

преди 3 години

Места в затвора има, но президента ги помилва, скоро едно друго ще го...

381

ПроСоТо

преди 3 години

и какво "работи" тоя?

380

Анонимен

преди 3 години

наркоманите на Черепа не харесват прокурори.

379

Анонимен

преди 3 години

Махай се бе гну.с! Народа те мрази!

378

ПРСТЪПНИКА

преди 3 години

ПРЕТЪПНИКА ИМА РАБОТА ЗА ДОВЪРШВАНЕ ЕЛЕМИНИРАНИ НА НЕИЗГОДНИТЕ И ПО БУДНИТЕ НАРОДНИ ЛИЧНОСТИ!