412

бре бре

преди 3 години

Не думай *** тикво. Съвсем вече се оплете в лъжите си. Вече не знаеш на кой свят се намираш, ама инспектираш ли инспектираш. Я си инспектирай гащите да видиш има ли нещо там.

411

Анонимен

преди 3 години

Първо - нито Борисов, нито Живков а сторили пътища. Просто единият крадеше много, другият си слушаше съветниците имаше период в управлението на БКП, когато кариеристите и постаджиите не бяха изместили идиалистите и работещите. Нещо, като СДС преди и след 92-а. Тогава ного се направи. Ама от 82-а насам, запознаха едни сулю и пулю, защото партията имаше грешната политика, да превръща в *** цялото население. Политика, стояща и днес.

410

само питам

преди 3 години

А през село Крушовица минал ли е?Ще е добре да направи нещо за Крушовичани.Тя момата откак излезе все да завлече нещо мисли, ама нали Крушовичани са обикновени хора, нама какво да вземе и вече не ги спохожда.

409

Браво Бойко!

преди 3 години

Ще минат години, ние ще си отидем. Ще останат пътищата и заводите. Децата от детските градини ще порастнат и ще разказват на бъдещите поколения:Шмало едно време един министър Бойко. Той като Омуртаг строил в България за да отраднем в чисти, подредени детски градини, пътища, тунели, метро да има. И високотехнологични заводи за да се вдигне на крака България след социалистическата нaпаст.

408

до Врачанин

преди 3 години

Ти от вчера ли пишеш тука бе, не знаеш ли че тука в това мизерно новинарско сайтче се пише само със звездички, вкл. и статиите от некадърните драскачи

407

Просто статистика

преди 3 години

Според НСИ "простият" Живков е построил за 35 години 51497 километра пътища от всякакъв клас - и то без европари и модерна техника - и много от тях още са здрави. А простият главанак дето само се хвали, че строи пътища, за 11 години е построил и рехабилитирал "цели" 1417 километра, и то с пари от ЕС! Та, ако направим сравнение, то никак не е в полза на банкянския комунист!

406

Врачанин

преди 3 години

Бахмааму, 56 години живея в този град и блато никъде не съм виждал около него!? Явно блатото е в кратуната на Главанака, но е толкоз ***, че и това не вдява!

405

до к.423

преди 3 години

До АнонименНие си го избрахме , да ни е жив и здрав, много години да живее, но не като премиер.Като кмет не се изяви много, там го "подпря" *** на столицата. Знаеше се, че бивш СИКаджия, маша на Маргините, че заради кражба на коли е бил в затвора, ама "и той проЗСт, и ние прости", полъгахме се.Че и втори мандат го избрахме. През двата мандати напълни със свои хора 430-хилядната администрация,кметствата, областните и районните служби.През третия мандат овладя съдебната власт, наскоро и КС.

404

до Падишаха

преди 3 години

Г-н премиер, дето се водиш д-р, ама очевидно не по техниката, а по полицията, запомни едно: електрониката не може да "движи" колата, а контролира работата на отделните й възли напр. Хол датчикът, който контролира запалването на свещите на отделните цилиндри на двигателя или датчикът, който гарантира устойчив/оптимален режим на работа на дигателя, този за фаровете и другият за мигачите или само един - комбиниран и т.н. Другият комплект е опроводяването, но той е характерен за всеки модел кола.

403

Хм !?

преди 3 години

Ако някой се осмели да пита Бойко Борисов какво означава ,,високотехнологичен" и ,,висока добавена стойност", то премиера-пожарникар няма да може да обясни. Все пак наскоро той научи нова дума - ,,аранжиране" - което за него си е нечуван успех.

402

Анонимен

преди 3 години

Тоя Б.Борисов РАЗБОЛЯВА с РАК и Левкемия хората в България... Където са сложили Безжични- Електронни перфоратори за билети в градския транспорт, Клиентите умират и няма кой да пътува с автобусите. НЕ ни трябват неговите пътища.... До преди да стане министър, 2009 г, пътищата бяха по развалени, но България беше по- МНОГОБРОЙНА..

401

Читател

преди 3 години

Преди тридесет години,имаше една подредена държава с един спокоен, работен народ,днес този географски парцел е гнездо на усойници,олигарси,разюздани прокурори и т.н. Младите българи,хващат куфарите и тръгват по света, за да живеят като истински европейци.Днес България е най бедната държава в Европа.Управляват я милиционери,бивши членове на трибуквените образования,които живееха с рекет и принуда над куфарните и гаражни начинаещи т. нар. търговци.

400

Анонимен

преди 3 години

България преди Борисов- тук имаше хиляди работни места а сега има едно блато.

399

С дъх на.....

преди 3 години

*** крака !!

398

Анонимен

преди 3 години

Оставката си подай...

397

Анонимен

преди 3 години

Не БСП, не БКП, а Борисов я спаси тая клоака! БОРИСОВ, БОРИСОВ! Айдее всички за Бооооорииивооооооов!Не Борисв 3, ами Борисов 10 трябва да има!

396

Kit Chelin

преди 3 години

Моя грешка 12 375.8 не лв., а евро. т.е. близо 3 пъти увеличение на брутния държавен дълг.

395

123

преди 3 години

Открил предприятие със 100 работни места ,дето заплатите са 310 евро.Е как няма да идват в БГ германски бизнесмени,като плащат по-малко и от социална помощ в Германия.Другия прехвален обект е волейболната зала с новоизградена дамска съблекалня.С тези "стратегически обекти" ли се самохвали?

394

Абе

преди 3 години

Знае ли някой колко струва теоленето в полза на банкянският крадец. За един приятел питам.

393

Махни се с мир

преди 3 години

Иначе...