10

До 9

преди 3 години

Аа, не на нас тия.Вие ще миткате по кръстовището, ние ще си ,,носим новите дрехи,,.Сядайте и спазвайте мерките. Идват избори. Тогава мислех да не ходя, но сега ще отидем всички.

9

сокол

преди 3 години

Носете си новите дрехи и знайте- времето е малко! Със вирус или без него- човека гасне като свещ.

8

Анонимен

преди 3 години

Да го пускат в масово производство и да се свършва!

7

Анонимен

преди 3 години

От записките по прозводството на вируса си ги пазят сигурно, американските учени!Зашо не открият ензим, който спира или ограничава проникването в клетките?

6

Анонимен

преди 3 години

Вашия ензим се казва Бойко, щото се ламти за евро помощи. Всеки дядо, баба на по 90 години с 10+ болести се пише починал от корона, за да ни отпускат заеми

5

Анонимен

преди 3 години

Дрън Дрън.!Всички вируси притежават ензим, който заставя органелите на клетката, да репликира вируса и изградят нови облечки, за репликаците му.Това не е нещо ново открито.Или журналист се образова и открива топлата вода, или нещо друго около механизма е откритието, обаче преводача не схванал в какво точно, за това и акцента е около, ама не точно.

4

Анонимен

преди 3 години

До 2 ама и теб не те слуша главата май...

3

Анонимен

преди 3 години

Поредната ала-баланица!

2

1

преди 3 години

Също ще е като рака и спина. 50 години през 6 месеца "откриха това, откриха онова, листа от пушилист съдържат алкалоид, които убива корона" и тн. Вече сме го гледали тоя филм. Как не ви писна цял живот шепа комплексирани смотльовци, дето ги е толкова страх, че ходят с армии да ви диктуват целия живот, да ви се смеят като ви изнасилват бабите, да ви бъркат в джоба, докато децата ви приемат хормони на 12 още, бъдете добри 1 с друг оставете материалното и системата пада от само себе си. Това е.

1

И.Б.

преди 3 години

А дано!