20

читател

преди 3 години

Този професор само гинекологични консултации не е давал.

19

Анонимен

преди 3 години

Значи тръбите са поставени през 80-те години е трябвало да бъдат подменени около 2010 година, но ГЕРБ не са го направили. Тръбите са издържали още 10 години и една от тях е гръмнала. Това разбрах от новината.

18

Го'син Тасев...

преди 3 години

Ве сте на всяко гърне меродия !Отделно, че не се слушате какво говорите !Ха наздраве !

17

да,да ама не

преди 3 години

Статията е обидна за професора! Според писаното тук професора разбира от газови тръби колкото баба ми от космическа техника! Толкова е далече от истината, че от това няма накъде повече!А може би човека да си е казал нещата както трябва в интервюто!Защо не пуснете дословно интервюто вместо да ни давате клъвнати оттук-оттам неща от които нищо не разбирате?!

16

man

преди 3 години

Пускам си "Sabotage" на Bastie Boys

15

Анонимен

преди 3 години

До Сат НХкрементче, плюй са в кирливата пазва да не те докопам! Превъзпитанието ще бъде дълго, трудно и болезено! Накрая ще викаш"Здраствуйте, братушки! Я вас люблю!"Мне осточелтело от твоих гадких плевков против России, мудак!

14

До Жиб.

преди 3 години

До Жиб.Живко Борисов, хваща ме бяс, като си помисля, че за тази размазана фекалия ще ти платят враговете на България!Трябва спешна асенизация, дезинфекция и дератизация!

13

Коментар

преди 3 години

С една дума доколкото разбирам още преди десетина години тръбите са се амортизирали и логично е да гръмнат!Те пак много са издържали!Вчера там са се спукали..утре на друго място като закърпят тука...и така..

12

анонимен 1

преди 3 години

тоя т.нар. професор е на всяка манджа меродия разбира от атомни централи енергоподаване сега и от газопроводи

11

Анонимен

преди 3 години

много ми е чудно какав интерес имат руснаците да взривяват тази тръба,можели някой от болните мозъци да обясни

10

Анонимен

преди 3 години

"транзитният газопровод е от 80-те години. Тръбите са сравнително нови, техният амортизационен срок е 25 години."Как така тръбите са сравнително нови,а амоттизационния им срок е 25 години,а те били от 80-те години ?Това не прави ли 35-40 години ???

9

Анонимен

преди 3 години

"Тасев обясни, че законодателят е предвидил, че след време тръбите започват да се износват"... Леле, как ги постигате такива литературни бисери, ве...

8

Анонимен

преди 3 години

До пенсионер 78 г.Като се има предвид нивото на 90% от нашите академици, този даже е на многопо-високо равнище в сравнение с тях :)

7

Жиб.

преди 3 години

По-лошо ще стане,ако започне война между НАТО и Русия- русофилите ще натрошат държавата от бяс!

6

Така е у нас

преди 3 години

Един казва-стари тръби,на 30г. Друг-нови.Един казва няма ковид19(а нени пускат никъде без PCR),друг-тежка пандемия.Един казва-този е престъпник,друг-че е чист като сълза.Един казва-демокрация(нищо че няколко стотинтормозят милиони),друг казва диктатура(да,тя е на маргиналите рекетиращимасата).Един казва правосъдие-друг иска оставки.Един казва-няма свобода насловото,а всеки пише и вика каквото си иска,друг-че след като не му плащат за писанията,е цензура.А по ТВ хаос от противоречащи истини.

5

пенсионер 78 г.

преди 3 години

ПРОФ. ТАСЕВ СЛЕД ТАЗИ СТАТИЯ ДА СЕ ХАБИЛИТИРА НА АКАДЕМИК

4

Сат Н

преди 3 години

Това е нарочна диверсия, която обслужва руския интерес, а другарите от ГЕРБя прикриват като производствена авария.

3

Бате Гойко

преди 3 години

"Не 30, а 300 метра щеше да е поражението."Вчера май пишеше 300 метра...

2

Анонимен

преди 3 години

От няколко дни - саботажи в метрото, газопроводът гръмна, сега и Марица отровена... Нещо много случайности започнаха да стават...

1

Живял, видял, патил

преди 3 години

Дали е възможно някой да е помогнал на тръбата да аварира, за да се създавапо-голяма суматоха в държавата и да има поводи да се казва, че правителствотоне се грижи да накара определени служби да си вършат работата, например периодично да проверяват състоянието на подобни тръби?Като имам предвид кой дирижира сегашния пуч, няма да се учудя, ако се окаже,че причината не е в естествената амортизация.