76

Анонимен

преди 3 години

Аз съм рибар от Пловдив от два месеца няма жива риба в реката .За два месеца не съм виждал и друг рибар да е хващал риба .Така че рибата е отровена отдавна има само някви змии и плъхове в Марица .Явно редовно е тровят тая река през ден или през седмица .Според мен всяка неделя е тровят щото в неделя няма кой да ги провери ?

75

Анонимен

преди 3 години

всеки ден нов скандал. Гарантирано от Лойко, Дебелян, Каскета и Доган! Всеки ден ще е така до ОСТАВКАТА!

74

Анонимен

преди 3 години

България е най-големият вносител на пестициди в света ! - даже по радиото всекидневно рекламират подобни продукти на BASF.Колко били полезни за земеделието ! - полезна химия няма , всичко е отрова и се продава за пари.Света е луднал за пари , пари и още пари и няма насита ! - ама скоро ще разберем дали стават за ядене.

73

Анонимен

преди 3 години

На този който го е направил да му дадат и той да пие от тази вода ! - най-справедливото наказание е това.

72

читател

преди 3 години

"Обичам те като жена,със хиляди чаровни прелести -о бедна хубава странана алчни допотопни челюсти"...1912г. Д.Подвързачови в 2020 е същотото.

71

Анонимен

преди 3 години

Това е нечовешко и за това не е грешка!Олайня...ниха ненаситните цялата страна - оцапаха реките, изсякоха горите и ще кажа като Ивав Вазов "че Господ гледа отгоре тих, невъзмутим".Брутални, оядени, безцеремонни алчни, престъпно алчни индивиди, които могат да се намерят и да отговарят за това.Днес един ме убеждаваше, че трябвало търпение, защото ставало все по-хубаво...Кое е хубавото? Че зависим от прос---таци!?

70

онзи

преди 3 години

Внасяме отпадъците на Европа за пари и после що сме отровени. Тоя който е отровил кравите да ги плати.

69

Томас Линке

преди 3 години

Това е Международен Мега-Скандалос и Терроризъм от България, и водата отива пряко в Еллада....Гръцкия Премиер Митзотакис и Управлението в Гърция е уведомено вчера за това , и ще ви съди до дупка за милиарди еврос .

68

Анонимен

преди 3 години

Кръглия суджук от Банкя у виновен

67

до 67

преди 3 години

A теб те е прегръщал някой от Карлуково.

66

Анонимен

преди 3 години

Пълно безхаберие,анархия,липса на контрол,всеки хвърля отпадъци където му падне,складираме чужди отпадъци.Каквото и да говорите,това при Живков нямаше как да се случи.

65

до 70

преди 3 години

Да,ДДТ се използва,но като се разбра за пораженията,които нанася беше забранен със закон.Имаше осъдени за това,а не като сега.Затова бъди обективен.

64

затвор без оправдани

преди 3 години

Там трябваше да е Гешев.Това трябва да се тълкува като тероризъм.Със сигурност е дело на частник с предприятие,,наш човек"Толкова ли е трудно тези предприятия да имат лаборатория,която да изследва водата на изхода на предприятието.Някога,аз работих такава работа.Представяте ли си какво щеше да стане с населението в селищата през които минава водата?Сега ще измислят някоя глупост и всичко отново ще се размине.

63

Анонимен

преди 3 години

Виновен е краварят защото не е носил епроветки, колби, спиртна лампа, микроскоп за да изследва водата. Ама глей ся къв безотговорник.

62

емигрант

преди 3 години

швейцария на балканите, баце-голЕм смЕх!

61

до 62

преди 3 години

не е използвано ама друг път!през соца се ддт се изполваше масово и аз лично съм го ползвал. новобранци като теб, няма как да знаят това!

60

реалист

преди 3 години

ТОВА НЕ Е ЧОВЕШКА ГРЕШКА - ТОВА Е ТЕРОРИЗЪМ НА ХУНТАТА!!!!!!!!!!!!!!!!!! ВИНОВНИ НЯМА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ХУНТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

59

До 66

преди 3 години

Какво значи не са опасни? Мога да ти изброя доста местности, особено край водни басейни, достъпа до които е затруднен, понеже малки и по-големи пътеки са затрупани с каквито си щеш строителни отпадъци. Тонове! Нима това остава без последствие за еко системата?

58

Ветеринар

преди 3 години

В новината е пропуснато да се изтъкне , че преди да пият вода от Марица, кравите са били прегръщани от Корнелия Нинова.

57

Анонимен

преди 3 години

До НавсякъдеЦимент,тухли,пясък,метал(макар,че от метала се окислява почвата и не е за препоръчване), не са толкова опасни,опасни са токсичните вещества и неразлагаемите пластмаси,модерни материали,дрехи от синтетични материали и други отпадъци от този вид.