40

Кат Русия няма втора

преди 3 години

Нищо лошо няма ако си от татарски произход или от всякакъв произход. Лошото е, че братска Русия не позволява на наследниците на Волжска България да си върнат името и националността българи. В Русия има регистрирани всякакви националностти, но няма разрешена националност българин. Ама българските русофили или не могат да го разберат това или не искат.

39

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 20Не знам защо така обидно се изказвате за татарите. И какво ако имаме нещо общо. Русофобите биха продали и майка си за да ги отбележат господарите.

38

Кат Русия няма втора

преди 3 години

До Христо Христов. Още нещо да те питам. Ако Русия ние е пуснала, преди да ни пусне какво ни е правила? Завладяла или ни е освободила?

37

Кат Русия няма втора

преди 3 години

До Христо Христов. Моля да обясниш нас Русия пуснала ли ние или още не ние пуснала?

36

Кат Русия няма втора

преди 3 години

Всички империи по света са станали империи като са поробвали чужди народи. Единствено Руската империя е станала империя като е ОСВОБОЖДАВАЛА чужди народи. В момента Руската империя освобождава Донецк, Луганск и Донбас от Украйна. Преди това освободи Крим от Украйна. Преди това освободи една част от Грузия. Преди това на два пъти освобождава Чечения и т. н и т. н.

35

Христо Христов

преди 3 години

До до 34По-долу съм писал кого е пуснала и кога.Но де съм седнал да обяснявам на неграмотен ***.

34

до 34

преди 3 години

Кога Москва "пусна" когото и да било?През 1956та Унгария поиска да се откъсне от Москва. Това и струваше 2500 премазани от танковете на Червената армия, които унгарците в Будапеща се опитаха да спрат с голи ръце. После "пускащата" Москва заседна за още 40 одини.Същите неща с случиха и в Чехия и в Полша и през 1953та в ГДР.През 1989та Москва пусна хватката, защото вече се виждаше, че икономически и политичиски държавата се разпада.Нека сега ката се посъвзеха да пуснат Груд.зия да ги видим.

33

Христо Христов

преди 3 години

До 33"Сепаратистите вече го нарушиха примирието!" - я дай линк или цитат който може да се намери в гугъл... иначе си лъжец тролещ фалшиви новини.

32

Анонимен

преди 3 години

До 23"Каквото е захапала Москва - не пуска." - Москва пусна Австрия да се обедини, предложи два пъти на германия да се обедини, пусна източния блок, пусна съветските републики.

31

Анонимен

преди 3 години

Сепаратистите вече го нарушиха примирието!Сещам се за една велика мисъл на Бисмарк и цената на хартията, на която са писани договорите с Руссия

30

РУС (Киевска Рус)

преди 3 години

Има само една държава Рус(Киевска Рус) със столица Киев съществуваща с това име от 880година и нейните жители имат правото да се наричат руснаци. Сегашната Российска федерация е наследник на СССР който е наследник на Российската империя която е създадена с това име през 1721г.Росийската империя е наследник на Московията със столица Москва която е създадена през 1272г. от монгола Менгу Тимур

29

Анонимен

преди 3 години

защо наричате руснаците в украйна проруски? какви са тези проруски руснаци бунтовници? те са си руснаци.

28

Анонимен

преди 3 години

Или независимост на новоруските републики, или Украйна става федерация и новоруските републики се месят в Киев.Нека избират украинците.

27

Анонимен

преди 3 години

27, не щеш ли и Япония да плати за Фукушима?В Чернобил гръмна един, а във Фукушима - цели три реактора.

26

Анонимен

преди 3 години

Новото украинско ръководство отхвърлило залегналото в мирното споразумение от Минск искане за по-голяма автономия на регионите на Донецк и Луганск с мотив, че документът е бил подписан по принуда от предишното ръководство на Укропия. Смешен мотив. Минското мирно споразумение беше подписано от Потрошенко в присъствието на Нормандската четворка и при постоянните му телефонни консултации с пиндостанския държдеп на Обонго изключителния.

25

Анонимен

преди 3 години

Украйна да плати репарации на България за Чернобил.

24

Анонимен

преди 3 години

Абе, главоч защо не започнеш да ни обясняваш колко са лоши руснаците като започнеш от сътворението на света и Адам и ***?Проблемът на българите е да не се подлъжем на англосаксите по принципа разделяй и владей като укрите, а да си гледаме кефа и да кярим и от руснаците, и от американците, и от китайците.Никакви американски бази у нас, уважение, търговия и икономически връзки с всички.И развитие на високите технологии, а не някакви асфалтени магистрали само.

23

Кат Русия няма втора

преди 3 години

Посланикът на България в Русия Бойко Коцев съобщи, че се подготвя издигането на паметник на българския хан Котраг в град Болгар (Република Татарстан), предаде РИА Новости.Котраг е основателят на Волжска България, която учените считат за предшественик на съвременен Татарстан. Българският посланик е пояснил, че става дума за един от петимата синове на хан Кубрат - последния хан на Велика България, която се е простирала между днешните Одеса и Киев.

22

Анонимен

преди 3 години

Украинският Чернобил зарази Русия и Европа. Украинците да платят репарации на Европа и Русия.

21

Анонимен

преди 3 години

"Ще прекратят огъня в Източна Украйна"Русия захапа като булдог и Източна Украйна и не пуска.Е тва е.Да им е честито на русофилите.А руснаците утре ще спрат да се съобразяват с примирието.Каквото е захапала Москва - не пуска.