13

Анонимен

преди 3 години

ако навсякъде се спазваха 21м - София щеше да е рай

12

Bond

преди 3 години

До ВСИЧКИ АРХИТЕКТИкак 3 х 3? мене спалнята ми е толкова ! 1 х !

11

30 г ТОЛЕРАСТАИЯ

преди 3 години

стигат. НОВ НАРОДЕН СЪД, БЕЛЕНЕ 2 и трудово превъзпитание за шайката КОРУПЦИОНЕРИ. Който е бъркал в меда сега да бърка киреч

10

Ванката

преди 3 години

А баницата кой я даде?

9

ВСИЧКИ АРХИТЕКТИ

преди 3 години

на София, кметове и общински съветници по този параграф трябва да лежат. Нови затвори спешно да се проектират с килии 3 на 3 та да се сетят бъдещите управници когато дават разрешителни

8

Асд

преди 3 години

Интересно защо проверяващите не се разходят из Манастирски Ливади или около бул. Черни Връх да проверят отстоянието на сградите... Не подкрепям проекта, но в София има доста по фрапантни случаи от тези ниски сгради.

7

Вярно си е, Елемаг

преди 3 години

Когато прибираха доволни пачките за разрешенията да се "дозастроят" и "уплътнят" съществуващите жилищни квартали, не мрънкаха за разстоянията. И затова има предостатъчно сгради, където съседите могат да си подават разни необходими дреболии от балкон към балкон. Когато законите се прилагат "избирателно" и "по целесъобразност", отпиши я тази държава.

6

Анонимен

преди 3 години

Що се сетиха чак сега? Да не би Божков да спря хранилката на чиновците, дето са му разписали разрешителните? Никой ли не е видял, че дори на хартия има пропуски?

5

Елемаг

преди 3 години

До 3 мисля че 4 ти отговори вместо мен.

4

Анонимен

преди 3 години

и черепа е бандит и за затвора ..ама да осъдят тези дето се прибрали рушвета и са дали разрешене и са спали до сега ..чак сега се сетиха ..такива нарушения има безброй в цялата страна но ИЗБИРАТЕЛНО проверяват само който не е с ГЕРБ . Пеевски кога ?

3

Анонимен

преди 3 години

До ЕлемагКъде си видял в София 10 етажни сгради с 3 метра отстояние

2

Елемаг

преди 3 години

"Така например, между две от сградите е предвидено разстояние от 3,00 м, вместо нормативноустановеното разстояние в случая 21,40 м, представляващо височината на лежащата сграда."Mи ,че ако спазвахте законатрябва да сринете 60% от София бре ГЕРБ-ери :)

1

Сата НАТО

преди 3 години

Доколкото разбирам, по този случай кметът на София, Фандъкова, трябва да подаде оставка, заедно с чиновника одобрил проекта, а на Божков да му изплатят обезщетение за грешния архитектурен план.