20

АНОНИМЕН

преди 3 години

Като се случи случка, какво ще правите без лекарска помощ? ДАЛИ ЩЕ МОЖЕТЕ ДА ПЛЮЕТЕ И ДА БЪЛВАТЕ ВРЕЛИ НЕ КИПЕЛИ? Уважавайте лекарската професия!

19

Анонимен

преди 3 години

Корумпирана, дрогирана калинка! Изпълзя и това влечуго от дупката акъл да дава, на трапезата да се реди. Съд и затвор за корупцията и убитото доверие във ваксините!

18

Bayern

преди 3 години

С други думи правят си устата за връщане на старите мерки от пролетта...

17

Батко

преди 3 години

Москов и теб те видяхме! Ти и твоята компания сте за затвора! Ясен си ми!Борисов си отива и не може да го спаси и удължаването на извънредната епидемична ситуация до 31.08.2020 година.

16

зомби

преди 3 години

Москов, еидемията е в зомбираната ти глава!

15

Яни Янев

преди 3 години

Новия министър защо само ,да я ограничава? Я направо да я забрани. Новите министри да вдигнат пенсиите и заплатите поне двойно, да изчистят въздуха, да увеличат раждаемоста, да нулират корупцията и категорично да забранят престъпноста. Да оправят пътищата и да премахнат винетките. И други такива... Това очакваме от новите министри.

14

Некъф

преди 3 години

.... и теб трябва да нахраним с камъни и тухли !!!

13

БЪЛГАРКА

преди 3 години

ТОЧНО ТОЯ ЛИ НАРКОМАН-ПСИХОПАТ ЩЕ ДАВА СЪВЕТИ, ВМЕСТО ДА Е В ЗАТВОРА, ТОЙ ДАВА СЪВЕТИ, ХА ХА ХА, д-р менгеле МИНА ТВОЕТО ВРЕМЕ !!!

12

ПЕНКО

преди 3 години

СЛЕДЕТЕ "МЕДИИТЕ " /ОТ МЕД/ !!! ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ , КОЛКО БИВШИ-БИВШИ /ОТ ВСЯКАКВО ЕСТЕСТВО / ДАВАТ АКЪЛ !?!? НО , НЕ САМО ДАВАТ АКЪЛ /БЕЗ ДА ИМ ГО ИСКАТ И ДА ГИ ПИТАТ/ , НО И РЪКОМАХАЙКИ ОПРЕДЕЛЯТ : РАМКИ ;ПЪТИЩА; ВЪЗМОЖНОСТИ; СРЕДСТВА И ПРИОРИТЕТИ И ЗАЯВЯВАТ : "МОЯТА ИСТИНА Е ЕДИНСТВЕННАТА " !!!!!!!!!!!????????????

11

Mopcku_

преди 3 години

Тоя *** скоро не беше злизал от дупката си да ръси глупости

10

zzz

преди 3 години

Кой се интересува от мнението на Менгеле ?

9

умен и красив

преди 3 години

Боци трябва да отпусне по една бела линия и шише черно Джони на калпак и ще се реши въпроса с ковида.

8

Т.Шак

преди 3 години

Имаме си нова мисирка на здравеопазването. Пардон! Министър.Гулю-гулю-гулю и удължи извънредното положение до края на август.

7

Да не спорим

преди 3 години

Веселяк е Пепи Москов......как се ограничава ""пандемията"" с действията на един министър...... Щот' не вярвам някой от чужбина да си води бележки !!!??

6

Тангра

преди 3 години

И този измъкна крака от затвора.Благодарен е на бащицата. И той подкрепя кинг пинг

5

Зета ритикула

преди 3 години

Новият министър е Бог, затова с един замах ще реши проблемът на милиони. :))...докато останат на 3 км по един човек....

4

D

преди 3 години

Този вече го видяхме какви ги вършеше. Айде сега да не се обажда повече, че си знаем кирливите ризи и да не се излагаме повече от необходимото.

3

Този човек

преди 3 години

започна много смислени реформи в здравеопазването особено в посока на дигитализацията и свързаността на системата. Жалко че при следващото СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО. Всичко това беше тотално компроментирано и унищожено. Такава информационна система е жизнено важна в случаи като този - на пандемия. За мен най смислено е при положение, че така или иначе сега масово се вадят лични документи всеки от тях да е електронен подпис и пръстов отпечатък и да служи за здравната информационна системи и навсякъде

2

Уонко Нормалният

преди 3 години

Я гербераст в немилост заработва!

1

Анонимен

преди 3 години

"Единствената задача на новия здравен министър проф. Костадин Ангелов през следващите месеци е справянето и изработването на ясен план за ограничаването на епидемията"Интересно? Тогава защо назначиха нeкaдърeн хирург, който не е пипал скалпел от 20 години, а вместо това върти далавери и кpaде на поразия? Той какво разбира от епидемии, ограничаване и контрол? Той разбира от писане на отчети и покриване на далавери. В този ред на мисли - друго и не очаквайте да се случи.