772

ВАСИЛ ТОДОРОВ

преди 3 години

С КАКВО ЩЕ ПОДПОМОГНАТ 50ЛВ. ПЕНСИОНЕР С ПЕНСИЯ НА ТАВАНА?ОТРАНО ПОЧНА КУПУВАНЕТО НА ИЗБИРАТЕЛИ. ТОВА Е ПОД НАТИСК НА ОП.НАЛИ ТЕ ОБЕЩАВАХА ГОЛЕМИТЕ ПЕНСИИ ЗА ДА ВИДЯТ И ТЕ ПАРЛАМЕНТА.

771

Анонимен

преди 3 години

А личния лекар ми каза, че това не е единственото лекарство, което поскъпва драстично а е МАСОВ ГЕРБЕСТ ГНУСЕН ТРИК...ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА СУТРИНТА И ОТ БИЗНЕСА КАЗАХА ЧЕ САМО 2 ПРОЦЕНТА ОТ АНКИТРИЗИСНИТЕ ПАРИ СА СТИГНАЛИ ПО ЕДНА ОТ МЕРКИТЕ ДО ФИРМИТЕ. АБЕ КАК НЕ ВИ Е СРАМ БРЕЕЕЕЕ

770

Анонимен

преди 3 години

а ОТКЪДЕ НАМЕРИХТЕ ТЕЗИ ПАРИ, ДА НЕ БИ ДА ГИ ВЗЕХТЕ ОТ ВАШАТА ГЕРБЕСТА ОЛИГАРХИЯ - не, пак ги взехте от хората. Защо не се похвалите например, че лекорството Мадопар за паркинсон, което преди се плащаше изцяло от здравната каса и струваше за 25 дни 32 лева, чега струва 56 лева от които пенсионерите трябва да плащат не за три месеца а за постоянно по 28 лева. НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ, ДРАГИ МИ ЛЪЖЛИВИ УПРАВНИЦИ!!!! уволнение на здравната каса за произвола!!!!!

769

Лош матр'ял

преди 3 години

Айти специалист - паса овце...ще им дам 50-те лева на тях!

768

Анонимен

преди 3 години

Подигравка с хората

767

Елвис

преди 3 години

Бах колко много пари, чудя са кво да ги правя, ще стигнат за цигари за 1 седмица.

766

Анонимен

преди 3 години

Не може да ни залъже с този милиард, който ще раздава!

765

No Name

преди 3 години

по 1 кюлче е по- добре

764

Анонимен

преди 3 години

Работещи с ТЕЛК ще получат ли 50 лв и ако защо? се дават пари на хора с,, диагнози,, които видимо са в добро общо състояние, рабитоспособни, енергични да работят и втора работа, например - бракониери, земеделски производители, сервитьори и строители и др, които получава пари без граждански договори и не са декларирани.

763

Зозо

преди 3 години

Комонягиииииииии, ревете ли, ревете ли??? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Ами поревете си - облекчава. БСП върви към закриване и самоизяждане от глад :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Още 1 мандат на ГЕРБ и БСП ще изчезне!!!

762

хмм...

преди 3 години

Нали беше популизъм раздаването на пари по тоя начин бре мутро!?

761

Анонимен

преди 3 години

Искали оставката на Боко. То ако бяха позитанковците щяха да дадат по 5 хиляди на калпак.

760

Анонимен

преди 3 години

То са много пари това. Освен да си ги спестят пенсионерите в златен фонд за дълбоки старини. И гербави и бесепари,и псевдо патриоти-сите са от едно котило. Такова унижение и такова кожодерство и през турско време не е било, убеден съм!

759

подкуп

преди 3 години

Нека да подкупим раята с малко огризки за да смучем както и преди.....

758

Анонимен

преди 3 години

сега пък измислили да си сменяме задължително БУЛСТАТА на фирмите..с 1 цифра по-малко щял да бъде...защо..да пълним джоба на адвокатите?

757

нежелано управление

преди 3 години

А за Вас колко ще си раздадете?

756

българан

преди 3 години

До Докога г-н Борисов?Толкова ли ви се откъснаха от сърцето?? Мислех, че повече струваме!

755

УТЕШИТЕРНО

преди 3 години

ПОДАЯНИЕ!

754

Докога г-н Борисов?

преди 3 години

Господин Борисов, защо наложихте изкуствено създадения таван на пенсиите? Това е грабеж спрямо тези , които редовно внасяха своите реални пенсионни вноски. От друга страна как очаквате настоящите работещи да си плащат реалните пенсионни вноски при положение, че няма да получат съответстващите си определени им от държавата пенсии. Така изкуствено се създава "сива" икономика. Къде е справедливостта за тези, които десетки години плащаха реалните си пенсионни вноски? Няма я! Докога само едни и същи пенсионери ще бъдат наказвани и ощетявани ? Рано или късно от Европа ще потърсят сметка за това!

753

Анонимен

преди 3 години

А защо мълчите за затварянето на АЕЦ Козлодуй?Защо никой не протестира за това?