52

До49

преди 3 години

Градска бичкиьо,ако ти се изкашлям в суратЯ,как е по добре за теб:Да си с маска? Да си без маска?

51

да,да ама не

преди 3 години

До 35"Ти счетоводството ли му водишОстава ДДС да му изчислиш.Да не си бил в ДСТи не си комунист, не.Разсъждаваш като сталинист.Ми то сега интелектуалците не ги пращат в ГУЛАГ по доноси."Ти да не си спал на мокри вестници под моста на Перловска!

50

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 49какво ще пазиш с маски направени по труд и техника, които може да си купиш от лакфката и кварталния магазин, ейййй Столичанин

49

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 47Тъпан, маските се носят за да пазиш другите а не себе си бе мамут!!Егати простите прУвинциалистИ стИ !!!Селски бичкии...

48

Този неслучайно

преди 3 години

е наричан Мориарти. Отдавна ви е сметнал поведението и сега си шлайфа математически модели. С тоя опит цената му става много голяма. Не виждате ли че никой не може да му излезе насреща. Защото Витанов е ученик на самия тартор на тези анализи и с години е учил занаята. Отдавна беше известно, че той може да прави тези анализи. Радвайте се на късмета си, че още не ви е теглил една... Каква му е ползата от жалки несретнице с дебели кратуни - вероятно сте опитни мишки за тестване на моделите му.

47

Анонимен

преди 3 години

Пак да припомним "ПЛАНА" - отпускане и затягане с период 2 седмици, и така до края на 2021. Носете марки и се страхувайте. Мерси.

46

fF

преди 3 години

Имало е масова сеч над немски бебенца в ефир, Бастиан Щвайнщайгер ги изклал, а той е Калоян Парев - гербът на страната ни! Калоян Парев от Силистра.

45

fF

преди 3 години

А немските бебенца къде са? Бастиан Швайнщайгер ги изклал, защото той гербът на страната ни.

44

Анонимен

преди 3 години

.......

43

Анонимен

преди 3 години

До 31Всъщност стадният имунитет е ЕДИНСТВЕНИЯТ изход и няма да има друг!!!И не БСП а световно доказани лекари го казаха още март месец.Същото го каза по това време и Меркел но няма кой да чете.Няма да има ваксина или лекарство !!!това си го набийте в *** зелки.А имунитета се гради с преболедуване.Два пъти се заразих.Първият беше гадно и дълго (около 45 дни) но вторият беше като муслулна треска за два дни.Това е положението.

42

Анонимен

преди 3 години

"Според него здравната система у нас може да издържи на около 350 - 400 болни на ден"Ами сега колко са на ден бе Мунчооо?!?!Не гледай събота и неделя а през седмицата.Тази седмица ще има поне е дин ден с 400+.Всичко било спокойно?!?!?Тоя луд ли е!?

41

да,да ама не

преди 3 години

До Анонимен 33"Разработени са сценарии, които включват и реакцията на населението. Сметнати сте уважаеми манипулатори, и хаос няма да има."С други думиГолеми маси от хора в глобалния свят стават излишни.В период на тежка икономическа криза масите трябва да се контролират.

40

Патриот

преди 3 години

Няма нищо, но дълго ще имитират, че има нещо.

39

Анонимен

преди 3 години

И по телевизора водещи с хиоерпретенции кашлят от гнусно по-гнусно. Да им се даде б отпуска до оздравяване.

38

Анонимен

преди 3 години

Ако не се промени нищо в спазването на елементарните правила (мерки няма), към 20 август ще имаме над 20000 заразени, а в края на септември ще са 70-80 хиляди. Основният източник на заразата са идващите от чужбина, но в края на август и през септември може и да останат на второ място.

37

Анонимен

преди 3 години

Маски задължителнинавсякъзе за 30 години напред. Доксти простакът соре да се дави в гнусна кашлица и да си бърже носа в маската.ВНареф с билети, в ъранспорта да се продават задължителни пакетщета със салфетни за нос !!!И моля, дезинфекцирайте транспорта през четири часа. Сега всичко е зарязано. Контрол нула.

36

fF

преди 3 години

Така смята професора, но за всичко на света питайте Калоян Парев от Силистра, той е гербът на България и българският Иисус и Нео от Матрицата, той е прероденият едноок от филма 300 който накрая на филма възкръснал, за всичко на света питайте Калоян Парев от Силистра!

35

До 26

преди 3 години

Ти счетоводството ли му водишОстава ДДС да му изчислиш.Да не си бил в ДСТи не си комунист, не. Разсъждаваш като сталинист.Ми то сега интелектуалците не ги пращат в ГУЛАГ по доноси.

34

До 27

преди 3 години

Стига с тия пари.

33

Анонимен

преди 3 години

Тука пишат не умни но с претенции.Нищо не сте разбрали от това което казва.Разработени са сценарии, които включват и реакцията на населението. Сметнати сте уважаеми манипулатори, и хаос няма да има. Пишат скачат ама се пазят, и себе си и близките. Ето това постигна информационната кампания на НОЩ, докато *** и манипулатори се опитваха да рушат авторитета на отговорните. И вече няма да има крайни варианти, щото механизма е запуснат и работи. А сега се напъвайте да обяснявате как няма вирус