21

Анонимен

преди 3 години

Спасителите Досега не съм видял спасител да спаси някого на морето в България. Много пъти съм виждал плажуващи да спасяват някого.

20

Анонимен

преди 3 години

Нормалните хора не ходят на почивка на море в България, така че тази новина не представлява интерес.

19

Ганьо-Гуньо

преди 3 години

Бил съм спасител по нашето море две лета и се отказах. *** и казаците са най-проклетите туристи, те вечно всичко знаят и винаги трябва да нарушат правилника: ти му викаш червен флаг, има мъртво течение, оня почва да се дзвери насреща ти и вика ще влезна не ме интересува и тва е! Е, на това какво му викаш! Или ти се прави на приятно разсеян и докато се обърнеш и той вече във водата и маха и крещи помооощ, помогнете! Това са само част от примерите които ясно показват защо няма да се оправим.

18

Спасител

преди 3 години

Нева живо, нема мъртво. Не умееш ли да плуваш, при това моного добре, влизаш във водата до колене.

17

Таню

преди 3 години

До АнонименТова с въздушната възглавница е лесно... Само и баласта да не тръгне по нея... :D

16

Анонимен

преди 3 години

А на мен ми остават още няколко месеца до изобретението ми на бански с въздушна възглавница и при проблем просто дърпаш въженцето и ставаш, като шамандура

15

До 18

преди 3 години

Аз не мога да плувам изобщо, а пък ти ме караш 5 километра. Като дете се давих и се отказах да се уча да плувам.

14

аз

преди 3 години

Господа. Да Ви кажа моето мнение. Първо ако си българин и мъж, трябва да можеш да преплуваш пет километра. Ако не можеш или си нездрав или си гледан като принцеса. Ако те е страх от мутри по морето също имаш проблем. Аз не вярвам, че има такива български мъже. Ако има не се издавайте.

13

До 7

преди 3 години

Хахахахаха браво мъжки. Хахахахаха

12

аз

преди 3 години

Не е заради това. Ходи на училище или чети книги.

11

Преживял

преди 3 години

Морето когато започне да дърпа, дърпа все едно те обтича вода движеща се с 25 - 30 км/ч. Не можеш да останеш прав. Единственно ако може да се хванеш за нещо, защото 4 5 секунди преди да започне да дърпа се усеща как се увеличава скороста на водата. Дърпа около ....25...50 секунди..(чувал съм и за повече от 4 ри минути...по изключение....).най-важното е да запазиш самообладание и да си пазиш главата да не се удари в камък. Имаш време да си вземеш въздух за около 5 -7 секунди. След това пътуваш...

10

Анонимен

преди 3 години

С морето и планината шега не бива.Лошото е,че морето взима и дечица.

9

бг смешки 2

преди 3 години

До Анонимен не те разбрах ?!!??

8

Анонимен

преди 3 години

Морето е като всяка година.Стига сте плашили хората. Удавени винаги е имало и ще има. Наблюдавайте си децата!

7

Анонимен

преди 3 години

До бг смешки 2Някой сме ... ЛООООООООЛ!

6

Анонимен

преди 3 години

До МутримориеТо па пази боже, по погрешка, да се спречкате с някой син на собственик на хотел - идват с полицията, направо пуснато везе по прокуратурата, полицията идва с готови показания, само разписвайте, че иначе бойййй бойййй и после по 5-10 години в затвора извъртат, опити за убойства, а ааа уууу, па то всъщност - един шамар на пиян ***! И полицията коромпе - за 5 лева затрива животи.

5

Анонимен

преди 3 години

Аз затова влизам само с пояс, с няколко камери, така че няма пукане. Може да ми се смят, но аз се смея после, като ги вадят удавене!

4

до 4

преди 3 години

ми като народа не струва пукната паричка .....кво искаш да стане

3

бг смешки 2

преди 3 години

е са българите са над тия неща ...те са велики !

2

Анонимен

преди 3 години

Цялата територия на Злите земи е свръхопасна! Не само морето.Въпрос на късмет е да доживееш някаква прилична възраст тук.