26

Анонимен

преди 3 години

Бабите умират от глад и без лекарства, ама нашите ще дават по 70 лв. на всеки турист, да си разходи *** до България и да се излежава на плажа! Съвсем се объркаха нещата при герберастията. От какъв зор с общи пари ще мъкнем клиенти на хотелиерите?!?

25

Анонимен

преди 3 години

До Сата НАТОСкъпи, объркал си хапчетата тази сутрин, хайде поправи се....

24

ЧИТАТЕЛ

преди 3 години

Не разбраха ли в тази държава , че тук този бизнес е обречен.За 2.5-3 месеца какво ще докарат на държавата? Ето какво - укр. и модов. проститу..., пиянски свади, болести (помни Банско),пияндета от ЕС.А от цялата дандания - приходи в бюджета,с отрицателен знак.Сега е момента да се срути всичкия бетон по морето.Ще има хиляди доброволци да премахнат бетонната плесен по ЧМ.Бюджета ТРЯБВА да помага на истинския бизнес, фермери, и всички они коитогенерират доходи и приходи в хазната.

23

Сата НАТО

преди 3 години

Правителството на комсомолеца-милиционерски син Боко трябва да бъде сринато, съдено за национално предателство и разстреляно ан блок . Фиктивните 29 млрд помощ са само ОБЕЩАНИ и то в замяна на отдаването на приблизително същия по размер Гаранционен фонд на Валутния борд. 26 млрд суха пара сега срещу 29 млрд обещания за след 7 години.

22

Анонимен

преди 3 години

Писаха ,че 87% от парите от Европа отиват в ръцете на няколко българи,които са подставени чужди олигарси и после се чудете защо България е зле и не може да се надигне от пепелта и населението бяга от нищетата,протестирайте за по-добри условия за семействата,работниците и по-високи пенсии,иначе няма да ви обърнат внимание на проблемите и ще продължат да ви ограбват и мачкат!

21

Анонимен

преди 3 години

Щом за мутрохотелите имате,значи и за пенсии имате пари,но се стикате и не увеличавате минималните мизерни пенсии,дори не ги приравнявате към екзистенц минимума за съществуване(оцеляване) и обричате на глад хората,което си е жив нацистки концлагер в действие!Увеличете минималните пенсии или ги актуализирайте!

20

Джо

преди 3 години

Не държавата, а ние! Едни мутри дават от данъците ни на други, та да си напълнят незаконните бетони чудовища окакали морето ни! ***!!!

19

Христо Христов

преди 3 години

Това е пример за евроатлантическа дружба в действие!Българите целокупно да плащат на немските пенсионери да дойдат у нас, за да хранят туристическите мутри, които наемат украинци да им слугуват.Такива партнери да имаш, втори път няма да искаш да търсиш.

18

ОМГ

преди 3 години

Стига с тези кампании да се спасява бизнеса на мутри строили с крадени пари! Като си некадърник и крадец, няма да ти върви туризма! Има достатъчно закъсали хора с честен бизнес, за които не ви е**. Ние да събираме капачки за кувьози! Колкото по-бързо паднете от власт или ви у*трепат, по-добре!

17

Бате Гойко

преди 3 години

"През чужда туроператорска фирма си правят резервация за почивка в България и плащат 35 евро по-малко."Аз без резервация си купих двупосочен билет за по-малко от 100? и то до Варна. Даже с автобус е по-скъпо.

16

Анонимен

преди 3 години

Държавата започва да осъзнава ролята на емигрантските пари. Емигрантите от средните и ниските социални слоеве бъхтят цяла година за да съберат няколко хилядарки, които да похарчат през лятната почивка в бегето, не само като ги хвърлят по заведения а също кято ги инвестират в къщичката, която подготвят за старини или за поколението. За съжаление само със смешни стимули не става, кризата удря емигрантите директно и в момента те не само не могат да спестяват но и оцеляват трудно.

15

Уууу

преди 3 години

На най-недоволните предлагам да опитат да вземат пари от нашата държава и после да коментират пак. Даже и да вземат, пак ще са на загуба! Сигурно има сто капана и трябва да наемеш от адв. Марковски нагоре, за да нямаш да връщаш после..

14

Бате Гойко

преди 3 години

"Тази държава,да вземе да плаща ,по 35 евро на дете,не на разни пияни англичани и руснаци,и украински простит.....''+1

13

с голямата метла

преди 3 години

Много лош ход!Да не се чудят после, защо хората са на площада.За това ли се харчат НАШИ пари - да се пълни нечий (техния) джоб.60:40 за колекторска фирма, 35 еврака на седалка....Пък тук - "олеле, зараза!", ДДД, "системата се задъхва". Засрамете се бе!Я къш!!

12

пияница мистик

преди 3 години

Ей, това е далаверkа. За българите в чужбина де. През чужда туроператорска фирма си правят резервация за почивка в България и плащат 35 евро по-малко. Not Great, Not Terrible :)))

11

Анонимен

преди 3 години

Няма угодия. За всичко мрънкате. Какво като се даде субсидия за пътник. Той нали оставя пари тук и на практика ги връща многократно.

10

Иво

преди 3 години

ЕК казва ние изпълняваме. Италия затваря за българи а ние ще даваме пари да идват при нас да ни носят зараза. Сигурно има някаква логика ама аз не съм толкова умен

9

Анонимен

преди 3 години

Много се радвам, че бабите, които не знаят какво да си купят с пенсията, че деца, за които няма детски градини, че санитарки в инфекциозното със заплата по-малка от средностатистическа сервитутка, ще дават пари за туристи да ритат в главата камериерки! Ура!

8

Анонимен

преди 3 години

Ако хотелиерите ни бяха ОК разбирам ... но тия дето те хранят лошо и трупат само за джипове и къщи в чужбина - не съм съгласен.

7

Анонимен

преди 3 години

Абе вие не разбрахте ли,че дори и цялата почивка да заплатите,туризмът е бита карта!