49

Анонимен

преди 3 години

Американците си умират да ходят в Европа.За тях Европа е върхът на сладоледа.Както за нас е мечтата за Америка.Обаче като си мислят за Европа, последната държава за която си мислят е България.Като изключим и други, още по-зле, тях не броим като Северна Македония, Албания, региона.Първата държава за която си мислят американците е Франция. Също Испания, Англия, Германия по-малко, Италия и Гърция донякъде влизат в мечтите им. И дотам!Румъния я свързват най-вече с граф Дракула!

48

Turist

преди 3 години

4udq se nas da ne mi sas banica da ni posre6tat v USA :)

47

Радо

преди 3 години

Не ни трябват. Да си седят там.

46

Gangsta paradise

преди 3 години

Днеса много обича да пише за европейски известни личности, а не за американски посеррковци и юпита. А дано, ама надали.

45

Анонимен

преди 3 години

До Беден IT 3000 лв кешне си губи времето приятел, тук оправия няма да има поне 100г. още, материала е кофти - много червен бетон, много нещо. 99% от паплачта народни представители са такива, настоящи или бивши кадри на столетницата. Минал съм по твоя път и съжалявам, че не рискувах.

44

Анонимен

преди 3 години

Редно е на гражданите на САЩ да искаме виза. Визата да струва ?300. Да е валидна за две седмици. И шанса да я получат да е около 40% без да се дължи обяснение при отказ.

43

Туршиеф

преди 3 години

Пропаст: На американците им се ходи в Европа, но.малко ли ходят с автомати и на танкове и пр..

42

баш туриста

преди 3 години

Затъжили се американците за Европа. Нали си имат обетованата земя. Всичко там нали е най най? Оказва се обаче че всеки който може да си го позволи иска ЕС. Защото тук всичко и храната и сградите и най вече хората са истински а не бутафорни като в САЩ. Срещу парите си там какво получаваш? ГМО храна, къща от картон, огромни градове без нито една пешеходна зона, само молове с китайски стоки. ЕС е рай в сравнение със САЩ от към туризъм .

41

Анонимен

преди 3 години

До 37Както е тръгнало скоро и САЩ няма да може да го намерим на картите, хахахах :D Ти продължавай да си седиш в американския квартал... :D

40

fF

преди 3 години

До Германия и ЕС:Имало е масови обезглавявания на немски бебета в ефир от сащ, отмъстете на сащ с радиация на разнообразни вълни, мекото и твърдото са различни дължини на вълните, радиация и от мека и от твърда материя и от средна, всякаква дължина на вълната да има и ще измрат, и отрицателна и положителна радиация и всякаква да измрат!!

39

fF

преди 3 години

Следят всичко и който понечи да се разбунтува срещу кървавия Холивуд прииждат на вълни от САЩ и го отвличат по психиатрии, нищо недейте да правите, да се съберем повече хора, чак тогава! Това не е от вчера, те из Европа върлуват, простите муйняци все чужденци колят за филмите си които не ги и качват в замундата.

38

fF

преди 3 години

Вън банката от България!! Бг е силно незаконна държава, в която големият краде от малкият, банката краде от бг! Не са спрели да стават убийства, изгонете мръс-ния еврейски из-род Джеръми Ът от България! Да припомняме ли, че са натопили Мейзера и крехка женица и да иска не може да прободе нож толкова надълбоко че да засегне артерия и артерията се мести и пази, да припомняме ли случая Дейтън,с години чатят за убийството,убиват жестоко момичето с шило с часове,имало камери навсяк.и на 112няма никой

37

Ха-ха

преди 3 години

Наесен като дойдат чер*ните на власт,ще има безплатни екскурзии до Африка.

36

Зори

преди 3 години

Да си седят в америка. Не ги харесваме нито като визия , нито като манталитет.Имаме се Италианци, Гърци, Малтийци, Словенци и всякакви други.

35

Доко

преди 3 години

С магически паспорти били...брей! Само че с простотията си задминахте дори степните дурачоци и вече държите твърдо първото място. Пийте си белината, както вашия мъдър перчем ви препоръча и на пролет пак ще се борим кои пукнал и кои не.

34

Беден IT 3000 лв кеш

преди 3 години

И мен ме навиват едни американци да ходя да работя в САЩ, но... съм решил да си остана и да си оправя държавата.

33

Анонимен

преди 3 години

И на европеиците им се ходи в Америка НО ?

32

Такова е положението

преди 3 години

Познавам много българи мигрирали в сащ 1990-2000, са годили в БГ 1-2 пъти, а в европа никога....Нямаме общо с американците нищо

31

доц. Саибети Угазети

преди 3 години

бонджорно, морно пронто, тути фрути нагазути, аз италиано от испано от американо, иска европейски футки, че хамерикански мн дибели, ама няма, няма, онзи тапугеро президеро с перчемомеро, мн простеро.

30

do 26

преди 3 години

от квартала в сащ не съм излизал,умник ти. я го питай дали е чувал за БГ, че и на картата не мож я намери.