34

Анонимен

преди 3 години

На първо място евтаназия на всички агресивни породи,забрана за отглеждане,контрол.Сдемокрацията изкочиха комплексите на простака,всички дребни физически и душевно хора се возят в големи коли и имат агресивни кучета,те мерят със своя аршин.Колко нападения трябва да се случат,колко разкъсвания на хора и животни за да се приеме подходящ закон!?Заслужаваме участта си.

33

rotos

преди 3 години

До АнонименБългаринът може да го удариш или по врата, или по джоба. Понеже по врата не можеш да го удариш, (наказуемо е и ще ти спратне накоя глоба, а може да е и по-силен) удари го по джоба. Една солена глоба ще му дойде на место. Освен това опцията с ефтанзията е също много ефикасна. Кучетата са много мили животни, когато са възпитани отговорно и правилно

32

Анонимен

преди 3 години

Тази "новина" я пуснахте миналата седмица.Колко пъти ще я рециклирате?

31

Мен

преди 3 години

До АнонименНе е само поражението. Ако йоркито лае по цял ден и пречи на съседите файда че е дребно и не прави поражения. Затова просто мерките вписани в закона трябва да се спазват - като лае кучето и пречи да го прибират. Като собственика не си събира *** - глоба. Като не е е на каишка също. Общината не е лошо да се погрижи и да има места за разходка, а не само да санкционира. Аз самият имам лабрадор и знам колко трудно се намира място за разходка.

30

Анонимен

преди 3 години

кайма + антифриз=кучкаря да реши.

29

Анонимен

преди 3 години

Всяко куче може да стане злобно по ред причини, най-вече кофти и/или неопитни стопани. Проблемът е, че едно йорки не може да направи същите поразии, които един питбул. За благото и на кучетата (защото масово преминават всякакви мъчение - от разможаване в мизерия до побой и тормоз), и на хората големи и силни породи трябва да бъдат забранени и на нарушителите да им режат главата до кръста. Няма да има спасение от тарикати и садисти по друг начин.

28

ЯВОР

преди 3 години

НЯМАТ МЯСТО В НАСЕЛЕНИТЕ МЕСТА ТЕЗИ ПОРОДИ!

27

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен -26НЯМА НУЖДА ЗА ВСИЧКИ КУЧЕТА - АКО СОБСТВЕНИКЪТ ЗНАЕ, ЧЕ СЛЕД ИНЦИДЕНТ ЩЕ ИМА ЕВТАНАЗИЯ,САМ ЩЕ Е НАЩРЕК

26

бг

преди 3 години

До бахуроГледах интервю с ветеринарен лекар. На въпроса, кои кучета най-често налитат да го хапят, отговори - На бабите булонките !Да, породата има значение, но аз лично като видя на улицата куче да води стопанина, а не обратното, винаги си имам едно на ум !

25

Ro

преди 3 години

Доживотна каторга за такива! На комплексирания Ганьовец не трябва да се поверява и ***. Не може всеки да се грижи за живи същества, - не може всеки да си взима кучета или да ражда деца, съжалявам. Трябва да има минимум психо тест и някакъв друг вид проверка. Всеки ненормалник да си показва иди0тщината посредством друго живо същество е напълно сбъркано.

24

Анонимен

преди 3 години

Закони няма - това е!

23

Анонимен

преди 3 години

Полицаите трябва в момента в който видят човек с куче без намордник или повод, веднага един фиш 50лв глоба и при втори прибиране на кучето. Само така българина ще се научи. Няма ли финансова санкция ще продължава това безхаберие. Единственото решение за нашия народ е солени глоби и чест контрол.

22

Анонимен

преди 3 години

Забрана за тези породи! Свободата не е равна на анархия! Все едно аз да си завъдя тигър и да си разхождам тигър в парка. Свободата има някакви граници. Породи като Питбул нямат място в нашето общество.

21

Анонимен

преди 3 години

Много са опасни, да си ги разхождат извън града!!!

20

Анонимен

преди 3 години

Собствениците на подобни кучета 90% са ***, комплексари, мутри, псевдо мутри и подобен обществено опасен ***. Нужно е единственото от което разбират - бой в Полицията на тролея докато каталясат. Не са нужни актове и глоби.

19

ДДРОнег

преди 3 години

До бахуро"Лично съм собственик на дребна порода куче. И няма нищо по-хубаво четирикракият ти другар да носи радост на деца и хора с които се разминаваме по улиците."Моето куче е средно на ръст и много красиво и мило. ДА, голяма радост е, когато те спират хора и искат да му се проадват и да го погалят, а то почти никога не отказва :):):)

18

Анонимен

преди 3 години

Да го евтанизират с инжекция. Няма друго решение за такива кучета.

17

Мен

преди 3 години

Крайно време е тези агресивни породи да бъда забранени за отглеждане! В парка до нас е пълно с питбули. А относно кучешката площадка - родителите този път не са прави. Общината трябва да я ремонтира и загради така, че кучетата да не могат да излизат от нея. Дори трябва да направи още, за да има къде да се разхождат кучетата, а не да са пуснати по парковете!

16

gsx-r

преди 3 години

евтаназия, по белите държави е така

15

бахуро

преди 3 години

като цяло няма никакъв контрол върху кучетата. Всеки може да си купи куче от всякъде. Няма контрол върху развъждането, контрол върху собствениците и т.н. Специално за такива породи, които са опасни в ръцете на неук човек - лицензионен режим, все едно ще взимаш оръжие. А и питбулите са като бмв-тата - магнит са за комплексирани ***. Лично съм собственик на дребна порода куче. И няма нищо по-хубаво четирикракият ти другар да носи радост на деца и хора с които се разминаваме по улиците.