15

Анонимен

преди 3 години

По убаво от разходка по Витошка неа.Шан-з-Елизе ли?Не молим ви се.

14

Зоро

преди 3 години

Вселената си има начини за редуциране на населението. Стихийни бедствия, земетресения, наводнения, болести.

13

Анонимен

преди 3 години

Учените казват че рано или късно земляните ще влязат в открита война с извънземни нашественици,ето за това е добре да сме с така да се каже разширен боен личен състав,трябва да има повече матрял както казваше за народа един от ония.

12

Анонимен

преди 3 години

А кой реши, че 10 милиарда е пренаселване и то през далечната 2100?

11

Анонимен

преди 3 години

Франция и Велика Британия са най-активни в товаренето на гемии и пренасянето на Афропитекантропи в Европа.

10

Анонимен

преди 3 години

В по-предните векове когато популацията се е увеличавала и животът е ставал по-труден,се е стигало до война.Но сега живеем в по-напреднали времена и войните могат да бъдат избегвани като средство за редуциране на населението и популацията.А това с въвеждането на ограничения относно раждаемоста,това вече не е хуманно и е срам за човеците и техният биологичен вид.Човек е надарен свише с интелект и разум,благодарение на което няма такова алчно,лошо и жестоко същество измежду всички био видове.

9

Анонимен

преди 3 години

От Африка ще дойдат мигранти с атипични за Европа вируси и ще ни утепат.Потапяйте им гумените лодки с шило.

8

Анонимен

преди 3 години

Земята отдавна е пренаселена.

7

Анонимен

преди 3 години

До 1По-скоро около 4. 4 от 8

6

Анонимен

преди 3 години

Мда, краварите са се погрижили.

5

Анонимен

преди 3 години

Много е важно обаче да не се поддаваме на внос на мигранти защото ще ни залеят - особено от африка!!!

4

Анонимен

преди 3 години

Трибунал в Нюрнберг срещу нациста Гейтс и компания които искат да морят хората като хлeбapки с вируси.

3

Добре

преди 3 години

А терора в София от 500-600 безработни кога ще се отложи? Чувам, че същите ще се разпръснат из София в сряда и ще тероризират данъкоплатците пресичайки и стоейки на незаконни за това места?Къде е полицията? Къде е демокрацията? Защо ми отнемат правото на свободно придвижване? Защо ми ограничават правото на труд? Защо ми отнемат от личното време? Ако тези пак бъдат оставени да безчинстват, явно народа трябва да вземе властта в свои ръце! Очевидно полицията не се справя!

2

Ninja

преди 3 години

Не само се отлага, а няма да се случи. Колкото по развито е едно общество толкова по-малко деца се раждат. Вижте колко деца са се правили в Бангладеш преди и колко сега. Развитите държави крепят положителен прираст с емиграция, но това е до време.

1

Нормално

преди 3 години

Да сти виждали човек постоянно да расте? Иначе щяхме да бъдем по 8 метра. Това е естествен цикъл. Колкото повече са им задоволени нуждите на хората и детската смъртност е по-ниска, толкова по-малко деца ще се раждат. Всъщност тази тенденция започва след втората световна война, нормалното семейство от 8 спада на 2 деца. Все пак да не забравяме, че в началото на 20 век от 8 деца, накрая до възпроизвеждане са стигали едва 2 или 3.