75

Сульо

преди 3 години

Още една две Корони и сме готови

74

Питащияти

преди 3 години

Не са познали. До края на века ще има практическ безсмъртни господари и роботи ,които произвеждат роботи и всички блага които са им потребни . Простолюдието ще се размножава както плъхове в гета . То и сега е така

73

Анонимен

преди 3 години

Надостиг на хранителни ресурси... Само Русия използва под 1% от площите, които могат да давват някакъв добив и е първи в света изнбосител на зърнени. За какъв глад говорите?

72

Жената Прилеп

преди 3 години

Това и аз можех да ви ги кажа, изпреварих другите в момента, в който пуснахме ковида от епруветката хахахахах

71

Aha

преди 3 години

*** идеологията,корона и тн са създадени умишлено с тази цел,както и хомо пропагандата.Белите държави няма да са толкова бели само след някое десетилетие(Франция отдавна не е).Борисов е слуга на силите,които налагат това.Със сигурност ни трябва по-независим елит и много по-качествен,ако това въобще е възможно в такава зависима страна като нашата....

70

barbos

преди 3 години

Мда... сигурно лабораториите ще се научат да създават все по-мощни вируси :))))

69

А

преди 3 години

Короната е репетиция за това което следва.Ще има още вируси някой ще са ваксинирани други няма да са.Тия дето се цвъкат безразборно няма да могат да си позволят ваксината и ще намалеят вследствие на Корона 2,3,4,5 и т.н.

68

Помнещ

преди 3 години

Д-р Борисов! Бегом от властта като бит П......т! Тръгваш си бе човек! Не го ли разбра вече?!

67

Анонимен

преди 3 години

По публикацията работи: Павел ГълъбовОт къде открадна тоа Текст , не си го писал ти?

66

Мръсни

преди 3 години

гадове хамерика беше казала ,че е голямо населението требе да се избива.Да ама не оказа се с войни не се получава избиват мирни хора -виетнам,сирия,камбоджа и още. Има правда но сега включиха биологичното оръжие и сами се наклепаха.

65

Анонимен

преди 3 години

Безкрайни глупости, написани неслучайно разбира се. Индия, Китай, другите азиатски държави, африканските държави ще продължат да имат голям ръст на населението! Няма кой да ги спре!

64

A

преди 3 години

Африка не смята така очаква се от 1.3 милярда сега да са 5 милярда през 2060.Изводите си ги направете сами средно ниво на интелигентност 75.

63

Специален доклад 5.0

преди 3 години

Седемте джуджета са седемте приоритетни отрасъла на страната - енергетика, образование, земеделие, рибарство и аквакултури, високи технологии, туризъм култура и изкуства и на всяко джудженце някой му се е изходил в паничката. Че даже и на осмото и деветото джудженце дето не са в приказката - а проституцията и сводничеството все още се наказват по закон за безделничество писан преди повече от 50 години! Специален доклад Край!!! Що не сложите надпис: Предлагаме берачи, секс робини, алкохотуризъм

62

Специален доклад 3.0

преди 3 години

Аз ли доведох страната на най-ниското образователно ниво, по-ниско от времето на османската империя. Аз ли създадох този огромен процент функционална неграмотност. Аз ли казах на всеки отделен човек какво му е лесно, средно, трудно, но относително не му казах, че съм последният губернатор от времето на колониализма. Аз ли? Дето съм такава награждавана фекалия не знам как работят нещата като хората, но тук ми казаха нищо да не работи, че държавни училища общински направих строени с държавни пари!

61

Специален доклад 2.0

преди 3 години

Аз ли откраднах 500 милиона от българското образование по времето, когато бюджета за образование беше най-нисък процент в целия ЕС и 85 от света. Аз ли създадох условия на крайна несигурност и бедност и постоянен конфликт и мътна вода, които в крайна сметка пратиха един милион българи преждевременно под земята? Аз ли съм сключил сделка с една "Компания", че ще подпиша квото ми кажат само синовете и дъщерите и внуците ми 19 на брой правени по времето на моето изгнание да ги не пипат? Странно !

60

Анонимен

преди 3 години

Трябва да изт.ребим арабите, турците, нег.р.ите и китайците. Хем да се ОПРАВИ Климата на Земята, хем и да расте БЪлгария като Територия и Население.. И затуй ни трябват СЪЮЗНИЦИ от Европа, РУсия, а ако може и САЩ.

59

ПроСоТо

преди 3 години

иначе,понеже стана дума за "прогнози" и за думи:-ТРЯБВА ДА ОСЪЗНАЕТЕ,че думите МОГАТ и ВЪЗДЕЙСТВАТ на битието ни!Не случайно е Написано:-"В Началото беше Словото и Словото беше у Бога"така че внимавайте какво изговаряте!.../това-МЕЖДУ ДРУГОТО!/..

58

ПроСоТо

преди 3 години

ха!...Разни работи..Но тия "прогнози" ме върнаха към един епизод на "Приятели",в който умира бабата на Фийби:..Както самата Фийби се изрази:-"Баба е станала сутринта и си е казала:-"Ще отида на масаж,после до магазина"..Обаче Господ е мислел:-"Да,но само толкова"....та вие си правете прогнози,правете си...

57

Ива

преди 3 години

До АнонименМоже през цялото време да лъжеш една част от народа...Но не може през цялото време да лъжеш всички... Преди да си отидем като народ, няма да се дадем без бой... Ти ако не си защитиш интереса, никой друг няма да ти го защити...Смяна на политиците с директна демокрация - народа казва дали закон ще мине или неи веднага може махне политици.. НАРОДОВЛАСТИЕ ХОРА!

56

Специален доклад:

преди 3 години

Във връзка с настоящата ситуация на земята изискаха от мен да изготвя специален доклад! Ето ви го! Който гроб копае другиму или чака да го бутне в гроба сам пада в него или го бутат. Който гроб копае на Симеон 2 Черногорски свещан човек е, ама наистина свещен човек, а не като преторианците в църквата. Кой тръгнал от свещен човек да крадне у гроб пада, че един милион българи продава дето вече са под земята! Що се отнася до негово нищожество - той вече е сакат и е поел надолу по ония път към Стикс