55

Takdiriilahi

преди 3 години

Пренаселването може, но шериатът наближава. Скоро в Европа мюсюлманите ще преобладават. Според хадисите, ще има две мюсюлмански армии, които ще се срещнат към края на света. Едната ще тръгне от запад (Англия и Германия), другата от Мала Азия и Балканите. Дано краят ни е добър и успеем да изречем шахадата преди да затворим очи.

54

Анонимен

преди 3 години

Според мен прокажени народи като нас просто ще изчезнатза сметка на живи като чернокожи, араби и азиятци.Белите по принцип също ще изчезнат.

53

Продавам Голф 2000лв

преди 3 години

Пренаселването на протеста пък НЕ се отлага.

52

Ива

преди 3 години

забравих да напиша, че Коефициента на Интелиг на Китайците и Японците е от най-високите на света... средниат на европейците е под техният среден... сега вижте къде стоят арабите и негроидите... китайците не са християни и няма да се хванат на такава глупост като "християни, трябва да помагаме" както в западна европа..

51

Ива

преди 3 години

Гледайте какви времена идат в САЩ, Великобритания и Франция...Дали навлеците от Араби и Африка ще им спасят икономиката или ще им разрушат държавата... няма да е дълго има няма 6-8 години... тогава Бейби-Бумърите ще са в пенсия и няма да изхранват повече тези навлеци.. да видим тогава от де ще идат парите за социалните им помощи..

50

Ива

преди 3 години

"За пример може да се ползва моделът на Китай и Швеция"- Китай е 99,98% хомогенна страна - китайски етнос...- Швеция импортира основно Негроиди и Араби (Афганистан) като никои от тях не може да се нарече "добре образовани мигранти" ... живеят от социални помощи... същата гледка и във Франция, Белгия, Холандия, Германия, Великобритания, Норвегия...Средният КОеф на Интелигент при тези групи е под 85... 85 границата за неспособен да се учи..Който импортира третият свят, сам става третият свят..

49

Не знам дали някой е

преди 3 години

Не знам дали някой е гледал но в България работят офицялно 2 500 000 души. Не знам колно е населе ието в пред и следтрудоспособна възраст това е от НАП.

48

Анонимен

преди 3 години

Спокойно Бил Гейтс се е погрижил за всичко..

47

Извод

преди 3 години

Короната надмина очакванията на създателите и. Пренаселването..се отлагало :)).

46

хахаха

преди 3 години

До АнонименДп 2070 Индия, Турция и Китай ще заселят и Марс и Луната.От къв зор топна тая Турция? Може би защото си чаалма и ходжата ти е предрекъл звездно бъдеще за турската нация . хахаха . Пошегувал се е, да знаеш . Сигурно още се смее там в стаичката си в джамията .

45

Анонимен

преди 3 години

Дп 2070 Индия, Турция и Китай ще заселят и Марс и Луната.

44

Анонимен

преди 3 години

Въпроса е да не идват тука да ми пият от моята вода.Вал съм ги и у шмекерите.

43

Бил Гейтс

преди 3 години

Населението на Земята ще намалее. Гаранция.

42

Анонимен

преди 3 години

Значи вече ще пускат новия вирус, тоя се оказа едно недоносче, като демокрастията и социализъма.

41

Короната и Мангъров

преди 3 години

Още познат като доцент Мухъл харесват това, ние сме мухъл на земята, а старците са сухи съчки пукат пукат и горят.

40

Хани

преди 3 години

Много лъжат статистиките. Манипулация за публиката. Има цели области по държави в които населението е супер малко на брой, но статистиката казва че са милиони. Показват на публиката кадри от най гъстонаселените градове и така манипулират общественото мнение.

39

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 3 години

ЗЕМЯТА ЩЕ Е ВЕЧНА

38

Анонимен

преди 3 години

До 37Според теб мюсюлманите в Индия са неработещи, така ли? В Индия има множество религии и да изтъкваш мюсюлманите там е тенденциозно.Аман от патриотари по формите, на които им плащат за пост, съдържащ определени думи!

37

Анонимен

преди 3 години

Затова ли създават вируси и рекламират *** идеологията,трябва да се намалява населението на земята?

36

Анонимен

преди 3 години

До35. Така е водат се че живеят. Но в действителност нормално си живеят 1.5 мил. Около 1.5 мил са пенсионери с ограничини възможности. И още толкова малки потенциални хора без възможности