5

Анонимен

преди 3 години

Няма нищо да се промени. Все същите неграмотници ще си отглеждаме. Вместо да ги махнем от компютрите, ние ги залепихме за тях.

4

6

преди 3 години

Господа професори, двойка по дидактика ! Вие говорите за почти всички условия за дигитализация , но на информацията .Учебният процес е нещо друго ! Но е късно да се учите на това ! Това , че земеделецът смени ралото с трактора не промени никак процесите на растеж и развитие на растенията и условията за тяхното отглеждане !

3

Анонимен

преди 3 години

Това е добре защото задочното ще намали таксите за ВУЗ където беше балон последните години и ГЕРБ, МОН и професорите само качваха цените.ВУЗ ще трябва да орежат персонала и особено разходите за сгради, парно, библиотеки, ресторанти, телефони и т.н. раздути харчове което съответно ще срине и таксите.

2

92189

преди 3 години

Ковид19 разкри недвусмислено дълбокия кариес в методиката на преподаване в средното училище. Вместо децата да се учат да мислят логично, да изразяват мислите си подредено, логично, поседователно и цялостно, учителите ги превръщат в немислещи зубрачи. Затрупват ги с излишни термини и сложни дефиниции в учебниците /писани от комплексари/ и в краййна сметка те не схващат прочетеното съдържание. Първо да се очовечи методиката и тогава да мислим за технологимната страна на процесса.

1

Анонимен

преди 3 години

Оставка на Борисов.Краде повече от Живков. Оставка, мутроооооо