12

Анонимен

преди 3 години

Гумите са му били изтъркани.

11

руснаците са убийци

преди 3 години

Бил е пиян руснак с джип с естонска регистрация. Летял е със 120 км/ч по мокър асфалт. Руснаците са убийци.

10

Аз

преди 3 години

То и този дето си разби самолетчето в блока го крият, че е афганистанец.

9

До Цент

преди 3 години

Аде ве. Сто процента е поредният изтрещял Мюмюн. Който вярва в Дедо Коледа или по точно в Аллах. Което е същото по смисъл. За децата брадатия червеноноско, за слабите интелектуално и волево Аллах. Който е въоръжен с наука и воля не се занимава с дивотии.

8

Анонимен

преди 3 години

До Antinwo"тези инциденти с клетите бежанци които баба меркел си покани"Най-опасни са хората второ-трето поколение немци. Те се изплъзват от радара на службите по-лесно и имат повече възможности да направят по-голяма беля.

7

Saki

преди 3 години

Надъхал се е от петъчната молитва в Св.София

6

Аноним

преди 3 години

До Анонименсъс сигурност е бил българин .... даааа, от тия "българи" дето са си взели шофьорската книжка като са представили фалшива диплома за завършено основно образование . Няколко от тях вече ги хванаха в България .

5

Хич

преди 3 години

Не ме интересува вече ! Да си се оправят, или да свикват !

4

Анонимен

преди 3 години

Нека да позная. Извършителят е от религията на мира, нали? Меркел съсипа Европа, когато покани тия ислямисти в Европа. Меркел е предател не са само на Германия, но и на цяла Европа.

3

Анонимен

преди 3 години

Там 60 пожарникари и два спасителни хеликоптера са пристигнали на мястото, кудето кола се е врязала в група хора, а тук 6-7 пожарникари гасят сериозен пожар. Пак ли президентът Радев е виновен?

2

Кво речи!?

преди 3 години

първо им казваха терористични актове, сега "инцидент" , скоро очаквайте да четем как гррупа хора са започнали да се хвърлят под гумите на движещ се по пешаходната пътека автомобил...

1

Antinwo

преди 3 години

Нормален ден в Берлинистан ! Все по често май ще се случват тези инциденти с клетите бежанци които баба меркел си покани !