73

Нищо ново

преди 3 години

Надяваше се Марешки да получи министерско място от Бойко, но не би. Какво да го правиш. Дребен интересчия с дребна партийка. Ще му сепоне да изкарат мандата, че в следващият парламент я влезе, я не.

72

Анонимен

преди 3 години

До анонимен 77Ти ли ще ги родиш тези новите или да помагаме? Трябвало това, трябвало онова. Кажи как, ако изобщо имаш идеи, стига с тия лозунги.

71

Марешки-Президент

преди 3 години

Марешки би бил един удачен президент - без пристрастията и зависимостите на Фигуранта от Червената партия!Марешки - самодоказал се човек, който плаща милиони данъци и заплати на хиляди работници, а не е харчил цял живот държавни пари, като Фигуранта.

70

vlady

преди 3 години

Професор Александър Томов е голям учен икономист, създал на две важни фундаментални икономически теории с голям брой последователи - теория за ширпотребата и социалдемократически икономически модел и приложил ги успешно в Кремиковци и ЦСКА. Подобен учен би бил много полезен в управлението като министър на финансите или евентуално на икономиката.

69

анонимен

преди 3 години

И ЗАЩО НЯКОЙ ОТ ТЕЗИ 240 ХРАНТУТНИЦИ ТРЯБВА ДА НИ УПРАВЛЯВА. ТРЯБВАТ НОВИ ХОРА ОБРАЗОВАНИ, ЕРУДИРАНИ, КОИТО ДО ТОЗИ МОМЕНТ НЕ МОГАТ ДА ПОКАЖАТ НА КАКВО СА СПОСОБНИ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТЕЗИ. ВЪОБРАЗИХА СИ, ЧЕ ОСВЕН ТЕ ДРУГ НЕ МОЖЕ ДА УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА. ЩЕ СЕ СЧУПИ. ИМА КАДЪРНИ КОИТО ЩЕ ВИ СЛОЖАТ В МАЛКОТО СИ ДЖОБЧЕ.

68

Ментора бай Иван

преди 3 години

Аптекаря усеща , че почвата му се рони под краката и включва антиБСП лайномета си!Обречен си Марешки!

67

Анонимен

преди 3 години

До ivailoТой направо може да се използва за илюстрации на книгите на Чезаре Ломброзо!

66

ivailo

преди 3 години

Питам се, какви хора са вкарали в парламента , тоя първобитен човек ?? С какви качества ги е запленил ?

65

turcin-selanin

преди 3 години

absolutno prav e -bravo.

64

man

преди 3 години

Младите искат БСП и ДПС на власт. Или поне това ще получатв крайна сметка.

63

.

преди 3 години

Марешки ще гледа парламента от морето на следващите избори... или от Варненския затвор

62

Анонимен

преди 3 години

Според мутрите само мутрите имат капацитет да управляват държава. Защо ли в другите държави не мислят така?

61

МНОГО ТОЧО ! ПОЗДРАВ

преди 3 години

>"Протестите са справедливи, но те биха могли, ако успеят, да доведат до това, че други хора, които преди са били изхвърляни от протести заради некадърност, сега да се възползват от протестите на младите хора. Това са хора като Корнелия Нинова, Александър Томов, Мая Манолова и Христо Иванов", посочи Марешки.

60

магарешки=МАФИЯ

преди 3 години

КОНФЛИКТ на ИНТЕРЕСИ (притежава аптеки+бензиностанции) + депутат

59

затова

преди 3 години

слежебно-експертен КАБИНЕТ

58

Купуваща лекарства

преди 3 години

Защо в аптеките на този господин не може да се плаща с карта? От друг коментар разбирам, че е така и на бензиностанциите му. Все пак има верига обекти, не са един-два и е редно да осигури възможност за картови плащания. Нали г-жа Менда пледираше, че тези плащания ще изсветлят бизнеса?

57

баба мара

преди 3 години

и къде е тази стабилност дали в здравеопазването или в образованиетоцените растат всеки ден нагоре виждате всеки ден бележки от ресторантите закакво става въпрос пълна анархия навсякъде

56

Анонимен

преди 3 години

Така говори, защото ще секне далаверата. Между другото, още ли не може да се плаща с карти в бензиностанциите му? Само питам за един приятел, защото самият аз не зареждам там.

55

Секача

преди 3 години

Герб/Патриоти/Марешки е новото правителство ! БСП повече няма да влезнат във властта. Това е

54

Депутатката

преди 3 години

Абе маришкия, тия твои депутатки ги научи да говорят правилно български език,ми онзи ден като я слушам депутатката от твоята партия,останах с отворена уста,ми тя запъваше,не изговаряше правилно думите, че моята баба по добре говори български от твоята депутатка. И така нищо не и разбрахме.