39

Менто

преди 3 години

Никой не се съмнява в глупостта на халал халваджията .!.

38

НТМ

преди 3 години

За уточнение, професорът бе началникът на клиниката във 2 градска, а диагнозата от проф. Кантарджиев бе направена във НКБ, където не се срамуваха и извикаха проф. Кантарджиев за консултация. За съжаление вече бе късно и лекарите не успяха да спасят съпругата ми.

37

НТМ

преди 3 години

P.S. Халил с безочието си погуби бившата си колежка-лаборант, а тя му беше правила толкова услуги. Може би тогава не съобразих, или не знаех, че трябва да му платя, но тя лежеше в клиниката на 2 градска и останалите лекари правеха всичко за да открият причината за състоянието и. Затова и професорът поиска мнението на подчиненият си за възможна екзотика. Е...Халил го даде и осуети възможността за изследване и спасението и.

36

НТМ

преди 3 години

Не вярвайте на т.нар.д-р Халил. Прочетете черната му история. Благодарение на "компетентното" му мнение, че съпругата ми не е имала досег с екзотични зарази ,тя почина от ку-треска. Другите лекари в клиниката повярваха на него, а не на мен, защото все пак те двамата с години бяха работили заедно в СБАЛББ. Въпреки многократните ми молби все пак да я прегледа, отговорът на Халил бе "аз знам всичко..." и не припари до леглото и. След месец проф. Кантарджиев диагностицира болеста, но вече бе късно.

35

Fenasi Kerim

преди 3 години

Не знам кой умник я измисли но снимката е като новогодишна реклама или билборд.

34

Реалист

преди 3 години

Как ще се развие епидемията, зависи главно от това дали ще се ограничи пренасянето на вируса през границите. В двете Америки има по много нови случаи. В арабските страни и на изток и североизток от тях до Индия и Бангладеш, също има много заразени всеки ден. Няма как с мерки само вътре в държавата да се ограничи епидемията, ако от чужбина заразените извират непрекъснато и никой не ги контрлра, както е в България.

33

Анонимен

преди 3 години

Заради подценяването на опасността от вируса в повечето държави извън Европа, вируса се завръща и в държавите, които се бяха справили и ограничили епидемията, главно в Европа, но и Австралия. За да се спре епидемията, трябва да се спре и пренасянето на вируса от държава в държава.

32

Анонимен

преди 3 години

1200 лева ще бъде от 1 август. Сега са 600 лева, а на болниците струва в пъти повече.

31

до 31

преди 3 години

Реалист ли си?Ако е толкова лесно да се обясни на абсолютно всички хора, че е лошо да заразяваш другите и те да повярват безрезервно, нямаше да има Наказателен кодекс.Обяснява се веднъж и ако не спазваш предписанията - наказания с възпитателна цел.

30

до33

преди 3 години

ходещи портфейли За такова усещане си има причина. Лекарите имат информация за ангажиментите си към НЗОК /портфейли/, нос пациентите не се разговаря. Правят им удръжки и после се чудят защо хората не знаят в какви взаимоотношения са с лечебните заведения.

29

до 30 от славянин

преди 3 години

''А можеше да спрем вируса съд строг контрол на границата. Примерно, както прави сега Гърция или с 14 днневна карантина още от границата.''Нали, всички държави, които преди 2-3 месеца бяха обявили ''победа'' над коронавируса благодарение на строгите и ''адекватни'' мерки, след това една след друга започнаха да обявяват ежедневен ръст на ''новозаразените''!

28

Възмутен

преди 3 години

Проклети да са всички доктори които гледат на пациентите като ходещи портфейли и спекулират съсъ страховете на хората ! А след като това е новата далавера за болниците тъй като получават по 1200лв за диагноза корона може и алчните мафиоти в бяло да изфабрикуват и трета вълна !

27

славянин

преди 3 години

Лошото за тези мафиоти в бяло е, че все по-малко хора по света вярват в глобалната ''епидемия/пандемия''!

26

Реалист

преди 3 години

Ясно е, че броя на тестовете е според броя на хората в риск да са заразени, но все още има хора скарани с елементарната логика, които мислят, че броя на тестовете определя броя на заразените.

25

Факт

преди 3 години

А можеше да спрем вируса съд строг контрол на границата. Примерно, както прави сега Гърция или с 14 днневна карантина още от границата.

24

Оффффф!

преди 3 години

Приемете, че вирусът ще мине през всеки един от нас и паниката ще изчезне.

23

A стига вече,а

преди 3 години

Има втора вълна на мноооого тестове. Даже нормален брой тестове. Не се повлия броя нито от ресторанти,нито от чалготеки,нито от протести,нито от нищо.Само от броя на тестовете, завишен спрямо първите три месеца.Има паника ,създавана от медиите и 33 човека в интензивното. За които е жалко, може и да са добри хора.Толкоз

22

Оффффф!

преди 3 години

К'ва втора вълна бе! Няма никакви вълни. Имаме нормално разпространение на нов вирус. Не особено опасен при това, щом разболява тежко предимно стари и много болни.Живейте си живота и хич да не ви пука! Всички ще го изкараме рано или късно.

21

онзи

преди 3 години

Вируса е само в платените медии и лекари. Няма ковид19. Целта е да контролират хората и да ги затварят като гoвeда, да нямат право да протестират. Света върви към глобална диктатура.

20

Анонимен

преди 3 години

щом е пред НОВА, имайте си едно на ум