60

Анонимен

преди 3 години

'' Стой, та гледай март догодина! ... ''..................струва ми се скъпите сънародници е време да започнат да избистрят някакъв ОБЩ КОНСЕНСУС ... относно това какво искаме да се случва ...освен ако не чакате пак някой друг да решава вместо нас ...

59

89

преди 3 години

Стой, та гледай март догодина! И тогава вече наистина предлагам скъпи сънародници, да си поемем вината, защото наистина ще сме силни само на думи! Просто ще има една нова партия , вероятно в коалиция със сегашните.

58

Анонимен

преди 3 години

Съдбата си знае работата

57

Анонимен

преди 3 години

Бойко сбърка като не се оттегли ...можеше да предаде щафетата на Дончев и да си гледа кефа, след като така или иначе това му е последен мандат

56

Анонимен

преди 3 години

През пролетта на 1996 г. избухва и зърнена криза. Износът на зърно е либерализиран, но се оказва, че е изнесено повече от допустимото зърно. Хлябът започва да не достига, а правителството не се решава да използва пазарните механизми за преодоляване на кризата, тъй като това би повишило цената на хляба Тези кризи водят в крайна сметка до икономически колапс. Зимата в края на 1996 г. е наречена Виденова зима поради рязкото намаляване на хранителните продукти, повишаването на инфлацията (превърнала се в хиперинфлация в началото на 1997 г.) и фалита на множеството банки

55

F

преди 3 години

Утре ще ви свалят

54

София ми е Венеция

преди 3 години

Това не беше нито БУРЯ, нито ПОТОП.Това беше 10-15 минутен по-обилен дъжд... ако кметицата не може да се справи с един дъжд, смятам че е време за ОСТАВКА.Как мислите?

53

Пепеляшка ма от ГЕРБ

преди 3 години

Гербавата Пепеляшка (същато, *** наобратно)Имало едно време една принцеса. Тя била неземно красива! Носила НАЙ-скъпите костюми за по 5-6 хиляди лева. Викали я навсякъде и тя ходела да грее с красотата си.Но принцесата имала една малка тайна. Появи ли се луната, се превръщала в диво праcе и започвала да тича панически през дворовете на хората, като им късала оградите.Край.Може да я кръстите и: "Върколака от ГЕРБ", смисъла ще се запази.

52

Яд ме е

преди 3 години

Че не си вземах от тоалетната хартия а сега тоя дъжд ще я намокри. Като се върна в Англия ще ми трябва Че там все я изкупуват заради ковид 19

51

Анонимен

преди 3 години

Няма човек от Герб, роден в София!Жалки, крадливи зомбита, прескачащи трамвайните релси, мечтаещи да оберат "гражданята".

50

Бойко

преди 3 години

Каза че контра протест не ни е нужен защото протестиращите се самопрецакват достатъчно. Дори разпореди по всички медии да ги дават на живо и интервюта повече. На полицията да не реагира по никакъв начин освен на агитки.

49

HeinrichHimmler

преди 3 години

Нищо ново, американците помагат на герберастката мафия, която изпълнява поръчките им като пускат с ХААРП дъждове над България, за да разводнят протеста! Но тивката е пътник , колкото и да го държат и от ЕС и от САЩ ! Оставка !бойко тивката - национален предател !

48

Днес протест

преди 3 години

Няма да има защото вчера работихме извънредно да чакаме Дариткова да я черпите с бутилки. Казаха днес да вземем компенсация. То по вали! Е и в къщи може да се съберем на по бира и да повикаме на някой мач.

47

Анонимен

преди 3 години

протестиращите -барем дъжд ви наваля да ви изкъпе ,че на тези протесит се вмирисахте от киснене по цял ден и вечер жулене на бирички по средата на булевардите ,смръдльовци недни !!!!!!!!!!!!!!

46

Ха ха

преди 3 години

До ВенецияПри толкова пришълци в София канализацията няма как да издържи. Чакай малко и Радев и Корнелия, ще оправят нещата.

45

Полицаите

преди 3 години

Да си поемат функциите на обслужващ персонал и всеки да гушне по един протестър да не си разваля готините черици и да го защити с чадър от дъжда за да може ръцете му да са свободни да хвърля бутилки и устата да крещи те и без друго полицаи -протестиращи са 1/1

44

Анонимен

преди 3 години

София - Венеция на Балканите ! Гарантирано от герб!

43

ГЕРБ форевър

преди 3 години

Фандъкова се опитва да издави протестиращите като не отпушва канализацията по улиците и те се превръщат в плавателни канали.

42

ГЕРБ=ГРОБ

преди 3 години

Пожелавам ви засъхнали крайници, ГроБарчета... а на вожда ви, да гледа тревата от към корените... Амин!

41

Казват

преди 3 години

Исландия била определила специален остров където хората да могат да отидат да се навикат на воля защото били изнервени заради изолацията за ковида