14

Анонимен

преди 3 години

И транзитно преминаващи?

13

Анонимен

преди 3 години

И кой ще ми плати теста?

12

Анонимен

преди 3 години

заради безхаберника борисов ограждат българия със стена,

11

S

преди 3 години

8, много под нивото си ми и не ми се занимава с теб. Предпочитам да споря с някой умен.

10

Sichtpunkt

преди 3 години

Заради такива недоразумения като врача (мъжки род на врачка, няма общо с руски език) Мангъров трябва сега да понасяме унижения. Народа е много *** щом слуша един пишман доктор!

9

ГЕРБ = Мафия

преди 3 години

Че то остана ли някоя държава,която да не ни е наложила някакви ограничения заради увеличаващия се вече два месеца брой на заразените?

8

До 6 S

преди 3 години

Даже не знаеш какво е цифра и какво е число, а ми говориш какво знаели и децата. Те децата знаят повече от теб и не вярват на твоите дивотии.

7

!?

преди 3 години

Къде може да се намери този образец, за да го попълни човек.

6

S

преди 3 години

До До неспазващите: Как ще ни искат с тези цифри, които се публикуват всеки ден? Между другото и децата разбраха, че статистиката в BG е фалшива. Ще го разберат и австрийците. Лошото е, че тези, които разкатаха фамилията ще останат безнаказани.

5

До неспазващите

преди 3 години

До 3Аз дали съм зомбиран или съм платен, това по никакъв начин не променя факта, че гърците вече искат отрицателен ПСР, за да ни пуснат, а сме под карантина в Литва,Нидерландия, Великобритания,Словакия, Италия, Австрия и с ограничения за Дания, Финландия , вероятно има и още..И като ме наречеш ***, по какъв начин променяш ситуацията, че не ни искат?

4

Пепито

преди 3 години

Гащници сме си ние и все някой друг ни е виновен! Да обвинявате Австрия, с десетилетия по- напред от нас, че си гледа интереса и пази народа си от заразните Бай ***, това означава, че акълът ви е по- малък от на пиле! Хахаха! Всезнайковци драскачи...

3

Анонимен

преди 3 години

До До неспазващитеЗомбиран, или платен идеот.

2

православен патриот

преди 3 години

тия фашисти да не останат по назад от противните маляки ....

1

До неспазващите

преди 3 години

Пък после пак драскайте по форумите как нямало вирус, не слагайте никъде маски, ходете по мачове, дискотеки и протести, и не се чудете защо европейските държави почнаха една по една да ни слагат под карантина.Щото решихте, че всичко е минало. Ама другите държави не мислят като вас. Тук не става въпрос нито за щаба, нито кой какви европари щял да краде. За останалите в Европа ние сме вече рискови.