6

Край

преди 3 години

Е те в такива домове масово измряха италианци и испанци

5

Алпа Чино

преди 3 години

Убитаци, никой не умира от хрема, спокойно! Слагайте маските и блейте силно!!! За едно съм съгласен- интубираният е пътник и то само защото е имал нещастието това да се случи в Руси.... Аре по балконите и пляскайте силно за убийците в престилки!!!

4

Анонимен

преди 3 години

Е нали точно тези хора най-много ги пазим? Нали коридор имаше за пазаруване? Те не ходят по митинги, дискотеки, мачове, плажове, в чужбина. Как е станало? Или не е станало?

3

Клоунски Свят

преди 3 години

До Ходете с маскиТова беше крайната игра - като Шведистан(и много за-паднали държави) - да се изпозарат старите хора, които са пряка конкуренция на правителсвото - в смисъл не работят а взимат пари - ние имаме 2.5 МЛН пенсионера - дори по 75 евро на месец, може да си представиш за какви пари иде реч. На тяхно място ще ни вкарат макаци от подсахарска Африка - само нещо не прецениха и фалшивата икономика си заминава, и със нея и те -ще бъде тегаво, но има за какво да изтърпим.

2

Ходете с маски

преди 3 години

Обзалагам се на един милион лева че заразата е влязла от човек без маска. Болният без маска е ходеща бомба. Ползвайте ги. Сега тия старци нямат голям шанс, а осемдесет годишният ще умре. Още един труп за онези *** на слафчу дето дразнеха генерала къде са труповете.

1

Германска пивоварна

преди 3 години

Лоша работа - дано имат късмет хората! И дано намерят начин да спрат заразата някак си, че в домовете за възрастни много бързо се разпространява и е силно фатален!