217

Ванина

преди 3 години

Защо не предложиха на българските туристи по 35 евро, както дотираха пристигащите със самолет чужденци? Явно не сме заслужили?

216

Цоко

преди 3 години

Аз пък съм много против да се дотират чужди туристи от държавния бюджет. На какво отгоре ще се хрантутят още повече тия с хотелите?! Нима само техния сектор пострада заради вируса? ДДС-то им намалиха, ай фак офф в канала, като не можете да предложите конкурентна услуга.

215

Анонимен

преди 3 години

Не, мерси!

214

като през доцаа ли?

преди 3 години

До ?!?!?сексетарките-селски хубавици като влезат под кожата на някой дърт директор тогава, те започват да назначават техните съселяни и уволняват неудобните служител...иНапример в бомашиностроене всичи са от с.Лилкво

213

Анонимен

преди 3 години

с призиви не става,ние сме отвратени от пошлостта по черноморието,по останалите дестинации във вътрешността си ходим и без призиви,но при мутри,алчни от типа ден година храни,рекетьори на паркинги,входове и чадъри при тях нямаме работа.Да почивам разбирам да съм на спокойно и красиво място,природа да има,без да се притеснявам да ползвам услуга заради цената и,не да питам със страх,кое колко струва,и тогава да поръчвам,не искам татуирани горили да ми се мотаят демонстративно и да ме гледат лошо

212

Анонимен

преди 3 години

Много готина тая министърка........................освен това е и много учена.................учила е в 3 университета!!!Според мен трябва да й се даде шанс!!!

211

късно е,либе

преди 3 години

Отдавна ви отсвирих!Мноого отдавна!

210

Адам

преди 3 години

Мутресата на Далавери Балевски бугарскиот масончи са обади:)

209

некой

преди 3 години

На кое по-точно ще правите масивна реклама? Колко ние хубава природата ли? Тя навсякъде е еднакво хубава.... Персонала ви е ***, така че си спестете парите за реклама и си ги разделете и мушнете в джобчето, както сте свикнали да правите! Махнете по- добре лозунга Ден година храни и може да помислим да дойдем, а дотогава ще спим в частни стаи и ще си мъкнем ядене от вкъщи.

208

бг летовник

преди 3 години

не се занимавайте с глупости елате на камчия край варна бунгалата са по 30 лв на вечер плажа е страхотен изчистен водата е чиста 2 чадъра с шезлонг са 5 лв има разходка с лодка по реката заведенията са намалили драстично цените елате да се уверите караме си семейната почивка тук даже ще я удължим,,,

207

Масова чистка!

преди 3 години

Ще дойдем когато направите следните неща:1. Съборите всички незаконни хотели и "подпорни стени", които са около 75% от всички;2. Направите качествени канализации и пречиствателни станции, да може около нас да плуват риби, а не 15 вида ***;3. Изгонете всички бабаити от плажовете. Цялата *** на обществото е по южното черноморие4. Направете истинско и качествено обслужване, не само за чужденци!Ако не го направите, м*рете от глад алчняри, ние ще ходим в бели страни, където всичко е на нив

206

1

преди 3 години

До Анонимен-21 не Варненско,а от Врачанските села тръгва рома балевски,в северозападна България,поточно Врачанско,Монтанско,Видинско,населението е 80% ромско.

205

ами лайната?

преди 3 години

навред по плажовете! Не можете да ги спрете! Задръжте си ги за вас - метри гербери!

204

гларуси-българейшани

преди 3 години

Така ни зовяха хотелиерите и ресторантьорите през соца! Всичко бе само за западняци!Отвсякъде ни гонехте а сега ни търсите! Няма такъв филм!

203

аман от курви!

преди 3 години

Те провалиха България!

202

Джедай Мастър

преди 3 години

Предполагам, че със закон ще ни задължат да ползваме хотела на далаверката Симеонов, ОСТАВКА, животни!

201

Анонимен

преди 3 години

Мутренските Догановски и Пеевски курорти? Не, мерси!

200

Страх ме е

преди 3 години

Ако Шиши скочи в морето, следва цунами

199

Анонимен

преди 3 години

любовницата на Далавери Симеонов министър на туризма?!? Уот дъ фак!!! Какво е това нещо, такова чудо не е имало в цялата история на страната от основаването!!! Пълно задкулисие и лицемерие! Оставка и съд за цялото правителство без изключение!!!

198

Анонимен

преди 3 години

След като Ангелкова и полу-имбицила Марин Райков не успяха да договорят отоврен коридор с Англия, а Италия и Испания и Бермуда успяха, сега ще духате супарата.