56

Наблюдател

преди 3 години

А тези ревящите като магарета за Ая София сега, защо нещо не споменават църквата Свети Седмочисленици в София, която е превърната от джамия в църква.. Как удобно нали, а е ппстроена от самия мимар Синан.. Да не споменаваме колко джамии в Гърция са поругание, както и в Бг

55

33

преди 3 години

Съжалявам за определението,всяка религия е стойностна и има хубави хора,които я изповядват и сигурно навсякъде има и лоши,църквата е на тяхна територия и те разполагат с нея,каквото са решили ще го направят

54

Гост

преди 3 години

За секунди турците ще върнат Света София на православието.Трябва всички страни да обявят джамиите на територийте си в църкви.Да видим какви молитви ще отправи реджеп към всички президенти.Каквото почукало това отговорило!!!!

53

ТУРЧИН

преди 3 години

КУЧЕТАТА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СИ ЛАЯТ НО И КЕРВАНА ПРОДЪЛЖАВА ДА СИ ВЪРВИ

52

Русофил+

преди 3 години

Ами сигурно нямаше това да се случи, ако мечтата на Русия за излаз на проливите се беше осъществила. Или е по-добре полумесец в Константинопол, отколкото православен кръст? Нал тъй, бе атлантици!

51

Анонимен

преди 3 години

А Турция да се събуди от мечтите си за османската империя. Вчера гледах интерю с един от шебеците, део отишъл да туърква на килимче пред Св. София. Вика "редно е св. София да се върне към корените си и да стане джамия". Шебек, св. София е била ЦЪРКВА преди шсляма да се роди на бял свят! Това само показва колко безпросветни са избирателите на Ердоган. А пък османците освен да убиват, изнасилват и да строят минарета върху християнски сгради, май за друго не стават.

50

Анонимен

преди 3 години

Тоя ер-доган ли е какъв е, е типичн либераст.Либерастите са рак за всяко нормално общество.

49

Анонимен

преди 3 години

Нищо бе , ние пък ще строим джамии в Европа щото сме толера... получихме поредния урок дали ще си вземем поука Ердоган провокира християнския свят откакто е на власт но обвинява нас в провокации .ами вижте кой му е Учителя и вече ще ви стане ясно какво цели единственото положително за нас е че този хитрец от много хитрост си унищожи кадърните военни и сега "верните" му аскери 15 акции в Сирия - ни една успешна..то не бяха Клонки , Маслини , Партакали какви ли не, кой каквото сам си направи

48

Аз

преди 3 години

Света София е била православна църква почти век , а джамия - по-малко от половината на това време. Турците експлоатират древните паметници от времето на гърците и правят туризъм, а те самите не са създали нищо красиво и стойностно.

47

Анонимен

преди 3 години

България както винаги нищо не се смее да каже по въпроса.мълчи и очаква кокалче от егдогей.браво на Гърция

46

Америикан

преди 3 години

"показала омразата си към исляма и Турция' -- тоя *** любов ли очаква?

45

ами

преди 3 години

Малко ли са им джамиите,че посегнаха на църквата и то музей!Нарочно го направиха,дано това да бъде началото на края им!!!!

44

ЗаГърците

преди 3 години

Турция е вече опасност 1 за региона.Но, да сте видели в Гърция джамия? А е имало доста повече от тези в България.

43

Анонимен

преди 3 години

Не че са ми симпатични гърците, но в случая турците са виновни. Турците тепърва ще видят какво е расизъм. Показаха си характера турците и вече целият цивилизован свят ги мрази.

42

Анонимен

преди 3 години

Айде и те кво се правят колко хора са бастисали и колко държави са унищожили заради религията им.

41

Юсуф помака

преди 3 години

Аз кво да кажа не знам!

40

Satira

преди 3 години

14-15 век България почти е нямало, една слаба държавица, разделена на няколко части. Така или иначе някой щеше да ни превземе, дали ще бъде Османската империя, Унгария или Московското княжество. По една или друга причина сме паднали в ръцете на Османците за добро или лошо...това е реалността.

39

ssss

преди 3 години

Иде зима, без туризъм и други "позитиви" за турската икономика. Сами ще си го палят славния турски флаг

38

Учуден

преди 3 години

Какво ли мислят по въпроса за религиозните залитания на турция младите хора от северната и част

37

Totenkopf

преди 3 години

И за пореден път раята българска мълчи. Търчете горе тамо са раите.