107

Пича

преди 3 години

За мен турците са много подли . Ние тука чак новини на турски имаме . Само баи Тошо ги беше оправил феновете!

106

Пича

преди 3 години

Много подло от страна на ***! Това беше голям удар, недопустимо е ! Свършиха се джамиите та опря до св. София . Все едно сега да направим джамиите черкви .. Пълен ***

105

Странджата

преди 3 години

ВМРО младежи турците са си на тяхна територия и ще си вият колкото си искат но сега има по важни неща у нас ! Не си пасувайте а вземете отношение срещу гамените наричащи се протестиращи !

104

Анонимен

преди 3 години

ако някой си мисли, че след 1453г "Света София" е църква - жестоко се лъже, ако мисли, че Константинопол е паднал 2-ри път- силно е заблуден.Турците са си го превзели и ще правят на територията си каквото си искат, независимо дали на другите им харесва. И май те са наследниците на Византия, щото във Византия е имало ромеи, а не гърци, а преди тях са били елини и траки.

103

Анонимен

преди 3 години

Като не ги бива за нищо, крадат чуждото.

102

Анонимен

преди 3 години

Абе тия продадоха Македония на албанците, албанският е вече официален там, могат да им лепнат и албанец за премиер, тръгнали да се правят на загрижени за "Константинопол". Ердоган тоя ход го прави да си върне на Тръмп за Йерусалим. Само че ония там са католици, православието им е трън.

101

Вальо

преди 3 години

ердоган отваря ние затваряме!

100

Вальо

преди 3 години

Щом той може ние не сме по глупави!!

99

Вальо

преди 3 години

От утре баня бъшъ МУЗЕЙ!!!!!! Да видим какъ вой ще настъпи!

98

Иван Козарев–Балкан

преди 3 години

До Митко 21 смВерно е, на "Росенец" немаше никой от въпросните "Патриоти", ни бача ви Валери, ни чичо Ви Каракачан, за Белата Златка, па да не говорим, той ся строи "православният национализъм";))) Парадоксът е, че един евреин, Христо Иванов, атакува Доган. Не, че евреите, не си падат по провокациите;)))

97

Хахах

преди 3 години

До 116Чувал съм че е фен на малките печени прасенца. Сега в момента яде едно прасенце донесено от Сърбия и плаче за църквата Света София. Те ти патриоти

96

Митко 21 см

преди 3 години

Баче ви Краси всеки ден яде по половин агне на чеверме и две оки отбрано вино, Мерцедес го вози, секретарки, шофьор. Е ще пуск а по някой популистки кьор фишек, да се връзват. Ало младежите - питайте баце Краси какво стана с двойните пенсии и заплати дето обещаваше, колко прегъна от паспорти и що се покри за Росенец. Верно ли Пеевски ви е шеф?

95

Не им се връзвайте

преди 3 години

Вмро са мошеници и популисти. Обещаваха за техен митинг по 40 лв на човек, заведох 10 и нищо не ми дадоха

94

Анонимен

преди 3 години

няма никаква изненада за църквата, Балканите знаят много добре какво е исляма - задължително строи джамии върху църкви, ама като не искате да учите историята така ви се полага. Всички сме задължени да учим за холокоста ама същите другари не разрешват да се учи 500г турско робство, преправят история, закони измислят да ни пращат в затвор ако не сме съгласни с изопачаването. И ВМРО поддържа тази линия на герб и все тая че някакви се обаждали. Защо крепите такава власт?? Герб управлява благодарение на вас и това няма да го забравим. ОСТАВКААААА!!!! СЕГААААА!!!!

93

Анонимен

преди 3 години

ами и ние ще се борим с всяка страна дори и да има един християнин, нека се види толерастията на еворпа докъде ни докара. Щото меркел и макрон изпълняват нарежданията на демокрастолиберастите в сащ, само Тръмп има смелостта да застане на пътя им и те вият от злоба, ако Тръмп се пребори за втория мандат има шансове да изхвърлим либерастите и да тръгнем по правия път, ако не - жална ни майка - ислям ***, блм черни и некадърници, ще ги хрантутим и ще мълчим.

92

yyyy

преди 3 години

ми падна благодарение на вас бе боклу'ци, нали сте в управлението и правителството ви мълчи и не гъква срещу престъпленията на ердоган. нали вие сте се надупили и не пускате кокала, крякате да си докарате гласове ама никой няма да ви се хване на лицемерието. Важно е правителството каква позиция има в което сте и вие и крепите такова правителство.

91

Анонимен

преди 3 години

"ВМРО-младежи: Вчера Константинопол падна за втори път!"Tия съжаляват, че е станало по-доброто нещо ли? Какво значи "падна"? Че е превзет от византийците е нещо супер положително в историята!

90

И.Б.

преди 3 години

Моля Ви читатели, не се шашвайте от този факт. Той е от полза за обединяваща се Европа. Най-сетне стана ясно и за западните политици, че на Турция мястото е в Азия.

89

ЕЙ МИШОЦИ...

преди 3 години

ЕРДО САМО ДО ВИ ПУСНЕ 1-2-МИЛИОНА МИГРАНТИ ....И ВЕДНАГА ЩЕ СМЕНИТЕ РЕЗБАТА ЗА ЕДНА НОЩ!ПИТАЙТЕ КОМУНИСТИТЕ , ЩОТО ВЕЧЕ ИМАТ ОПИТ В ПРЕБОЯДИСВАНЕТО ....ЩЕ ДОБИЯТ ОПИТ И В ОБРЯЗВАНЕТО!КОЛКО МУ Е.....ХА,ХА,ХААААААААААААА

88

Handel

преди 3 години

"Острата реакция е в отговор на превръщането на Св. София в джамия"Абе зачудих е защо Ердоганя ми изглежда толкова отслабнал, пък то защо било...