14

Анонимен

преди 3 години

По-добре да си умрем от корона,но с демократични права и свободи.Ааа, не щем.

13

Анонимен

преди 3 години

"...един от групата научни консултанти на правителството констатира, че ако карантината във Великобритания е била наложена седмица по-рано, броят на смъртните случаи в кралството би бил два пъти по-малък."Ама как така, нали вирус няма и това било леко грипче. Как карантина с една седмица по-рано е щяла да спаси от смъртта 23000 човека? Направо да махат всякакви карантини и да измират по-бързо.

12

Анонимен

преди 3 години

Е можеше, ама ...went horse to the river(или уйде коню у реката)

11

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 10Толупчо, нали това ти обяснява човека. Заради многознайковците трябва да търпим карантини и да бъдем ограничавани в придвижването си. Защо да е лесно, след като може да е трудно.

10

Анонимен

преди 3 години

До Смешен малък остров,За Италия ли си тръгнал?Никой не те спира.Отиваш и си чакаш карантината.Кой те излъга, че не те пускат?

9

до Ицака

преди 3 години

Един вид, немските политици са специални ли? Имат четири очи или два мозъка?

8

Смешен малък остров,

преди 3 години

пък и бъкан с корони и вируси.Ами да дойдат да се поучат от нас-тук корониняма,а вирусите(справка Мангърчето)са само грипови.Хубаво,ама защо нени пускат дори в Италия,водят че сме сред трите най-опасни страни,не четатли Мангъров в тези страни,не го ли слушат?Не сме били дисциплинирани?По-добре да си умрем от корона,но с демократични права и свободи.Казвамна баба,колко е свободна,а тя се страхува да излезе на протест и вика-там сасамо борчета,но без маски,заразни,а и не знаят защо са там.

7

Ето английския

преди 3 години

Мангъров. Опа, извинете, като нашия тъпан втори няма. Но и той вече е политик, напипа къде са големите пари и се ориентира натам. Да лaпа от глупаците дето му вярват. Докато са живи, после почва да лaпа от децата им.

6

Христо Христов

преди 3 години

До 4, Е па кой не се е продал? Можеш ли да си изброиш 10 имена.ПП. Ако сред тях имаш действащ немски политик, оправи си критериите и пак.

5

Христо Христов

преди 3 години

Британия си има велики учени, но е забележително как всички правителства в ес биват съветвани от една друга, специфична група "учени".

4

Анонимен

преди 3 години

поредния политик, продал се на корпорациитежалка работа

3

1

преди 3 години

Той и за Брекзит ще трябва да признае, но там работата е дебела, та по-трудно ще стане.

2

Анонимен

преди 3 години

Не бе Джонсън. Питай ги наште експерти манъровчета и радевчета. Те продължават да твърдят, че тук сме предприели прекалено рано и прекалено сурови мерки. Не се бой и не се бави. Викай за експертиза Елена Йончева. Тя на е-то анонимно копие прави "неоспорима" експертиза.

1

Анонимен

преди 3 години

Борко изкара короната и сега може да не носи маска.