273

Martin Bormann

преди 3 години

Туку що говорих с моя лекар точно за днк тест и му казах, че искам да проверя дали съм кафявата раса и той веднага ме попита дали съм взимал някви медикаменти днес и каза да го видя при първа възможност утре..... нз защо.... имам ли причини да се притеснявам от нещо?

272

Martin Bormann

преди 3 години

Значи дефакто от разговора с теб днеска мога да кажа следното: Ти си Камбоджанец роден от Индонезийка в Хармали и възпитан от тракийско приемно семейство в Хасково или пак не съм те разбрал? :)

271

Martin Bormann

преди 3 години

Добре де, нещо ме обърка, уж казваш, че Азиатците са кафеви, уж кожата им била по бяла от на белите, които пък им викаш жълти..... нещо май ти самия се обърка или ко?

270

Martin Bormann

преди 3 години

Кажи ся, чувал съм, че там в маалата идват някви сектанти при вас да ви говорят за религия, алтернативна религия и тн. Какво точно ти казаха, обещаха ли ти кафяв прах? Сериозно те питам и това е важно кажи ми истината? Ще ти обясня по натам защо те питам...

269

Martin Bormann

преди 3 години

Навсякъде където е стъпил белия ботуш ти квичиш до болка, от унизение. Хернан Кортез смаза "цивилизацията" на ацтеките, Американците убиха самурая с 2 бомби. Европа зароби цяла африка и близкия изток. Китайците пък бяха под владение на Японците (още по голям срам), ти винаги си бил ромм така, че там няма нищо ново, все в кофите за ***, но няма как.....

268

Martin Bormann

преди 3 години

Добре де, викам ми Буда тогава, на мен ми е през фуя как ще се обръщаш към мен, твоя господар, но аз съм милостив и ще проявя някаква снизхоздителност към теб смесена с безразличие.... нали и ти се водиш божия твар или мой роб, би трябвало да проявя някво разбира в случая...... дано да не забравя :))))

267

Martin Bormann

преди 3 години

Ацтеките не ми видяха сметката защото белия Испански Конкестадор изтрепа 16000 от войните им при Тенчтитлан (Мексико Сити) с едва 400 Испанци, виждаш ли разликата??? Сам си вкарваш автогол ромме, но на мен ми е забавно с теб хехе

266

Martin Bormann

преди 3 години

Както вече ти споменах моята рода е от Габрово което явно не ти говори нищо, но аз отново ще та отворя (освен анналното) След падането на Велико Търново, повечето хора от там отиват в Габрово който град остава недокоснат от фессовете заради разположението си и става център на възрождението и съпротивата..... тва в този ред на мисли няма как баба ми да е клатена от фесс защо не е виждала такъв през живота си сес се нискочелий? М? :))))

265

Martin Bormann

преди 3 години

Такова животно като "Турска раса" не съществува.... всъщност чакай пак да проверя в регистъра на зоопарка....... не, така е, няма, да не си се объркал пак от зор? :)))

264

Martin Bormann

преди 3 години

От ордата на Чингиз Хан днес е останало около 2 милионно население в Монголия с Българска азбука, възпитано и обработено :))) Оказаха се добри пудели и опитни зайчета.... те всички жълтури май са такива нали? хехе

263

Martin Bormann

преди 3 години

Нали беше в Индонезия ве пъпчивец? Как стигна до Хармали за 20 минути *** и циггането кафяво ***. Ти си на един шамар живот, какво има да си губя времето с теб, да не би да си помисли, че си ми през фуя нискочелий хехехехе :))))

262

Martin Bormann

преди 3 години

В момента на Кулата има 15км опашка от страна на турция, искат да влизат в ЕС, но Българските душмани не ги пускат, проверяват визи, правят щателно претърсване, конфискуват всичко, не дават визи.... държат хората зад оградата, подиграват им се.... лоши Български душмани хехе

261

Martin Bormann

преди 3 години

5 Века? А на теб известно ли ти е, че за тия 5 века фессовете са отнесли още по голям именно от техните господари Османците които даже не са турци а ирански криминален клан?

260

Martin Bormann

преди 3 години

В момента за мен в Лондон работят над 35 турски роба..... не ги познавам лично, уж им плащам нещо ама май ще ги депортирам скоро обратно в клоаката и ще си наема виетнамци, те са горе-долу безплатни, нито социални им плащам, нито друго им плащам хехе

259

Martin Bormann

преди 3 години

Виж, технически погледнато един мравояд може да изяде над 10 милиона кафеви мравки за денонощие за да се насити горе долу..... това е само един мравояд, демек съотношение 1 към 10 000 000........ Аз сега за всяка кафява мравка дето съм стъпкал неволно по улиците ли трябва да рева, мислиш ли, че им помня на всичките имената?? :))))))

258

Martin Bormann

преди 3 години

Берберите ме гледаха като напикано дете майка си докато седяха вързани на земята в краката ми хехе какво мачете какви 5 лева ве :))))

257

Martin Bormann

преди 3 години

Ми аз бях вътре в Харманлийския лагер ве! Бях пазач да не избягат робите! Дадоха ми една тояга и с нея раздавах правосъдие. Ако някой ме погледне на криво удар между очите, а ако не се поклони му я вкарвах тоягат до половина в ауспуха...... това с възпитателна цел, не с друга разбира се :))))

256

Martin Bormann

преди 3 години

Не, не съм чувал за търговия с бели роби и незнам някой друг който да е чувал за такова нещо...... други въпроси? Ко? :))))

255

Martin Bormann

преди 3 години

Аве аз си бях точно до оградата да ти кажа честно ама берберите се бяха понааакали, как да ти кажа, зор сигурно....... все пак аз съм Господ Бог да не забравяме хехе :))))

254

Martin Bormann

преди 3 години

В 9ти век Великия Ювиги Хан Тервел изпраща Българската Армия да защити Константинопол от арабските орди. Българите колят 24000 араби за една нощ, арабите никога не се пробват отново...... Арабите, умни хора, научили си урока, по добре пустинен плъх от колкото заклан от зъл Български воин......