69

Махленска клюкарка

преди 3 години

До 72Не си наясно със САЩ. Полицаят ти пише наказание и ако не си съгласен отиваш на съд и съдията решава. Ако не обжалваш, каквото е РЕШИЛ полицаят-това е. Теоритично и в бг е същото, можеш да обжалваш в съда. И стига сте давали избирателни примери, защото, ако се въведат щатските закони, ще ревете с кървави сълзи.

68

Анонимен

преди 3 години

Напълно съм съгласен с к.71. Не може една институция да държи и ножа, и кокала! Това си е български вариант на чиста корупция! Научете се от пътните полицаи в САЩ: те пишат протокол за ПТП и изразяват своето мнение, предлагат наказание, предават го на градския съд и дотам.Съдията раглежда протокола и в зависимост от нарушението: сериозно или не, първо за годината или рецидив на същото нарушение, възраст и стаж на нарушителя отсъжда наказанието: забележка, глоба, по-висока Гражданска отговорност.

67

акуд

преди 3 години

тези глупости в случая ще доведат само до корупция, стига мислете селски закони!!!!

66

вибратори

преди 3 години

да си носим ли, че да им е по-лесно при преговарянето - кой ще гарантира, че критерии за оценка на ситуацията ще са еднакви, сиреч за едно и също нещо глобите ще са различни = ПОРНОГРАФИЯ = МАФИЯ

65

Щерю

преди 3 години

От много пазарлъци с катаджията накрая гледайте да не ядете и шамари...

64

Анонимен

преди 3 години

Само това остава - да сме се договаряли с КАТаджията. Простотията и рекетът са последен етап на развитие на пътните полицаи, които са лицето на 56-хилядната армия на Бацето и Каскета. Войската в размер на две дивизии брои 18 хил. щика, в това число няколко хиляди офицери, които са са свряли като мишки в дупките и допускат груби подигравки и действия по адрес на техния Върховен главнокомандващ, а реват с пълен глас на поздрава на историка Каракачанов и Цвета К. Срам, г-да офицери, съвземете се!

63

Анонимен

преди 3 години

Защо изобщо има глоби?Само неудобство създават....

62

Анонимен

преди 3 години

Стига бе, ей големи дискусии. В Турция като те спре полицията си има неписано правило, слагаш у книжката 5 евра и после се договаряте.

61

Анонимен

преди 3 години

Този закон трябва да се кръсти "Закон Папазов"

60

До този с мутрата

преди 3 години

Според теб:като дойдат(ако,ама надали)другите:Свободно паркиране където искаш;Каране със скорост каквато искаш;Отмяна на пешеходни пътеки изабранителни знаци;Ако полицай те спре,можеш да го набиеш,а след товаосъдиш,че ти се е подула ръката от твърдата му глава...Списъкът може да бъде продължен...Като говорим за законност,хайде без глупаваполитизация и промотиране на доказаните кузери.

59

Диалог с катаджия:

преди 3 години

-Добър ден,главен сержант Диридишков,документите за проверка и знаете ли защо ви спирам?-Добър ден,наруших ли нещо?-Управлявахте автомобила си със 200 лева в час.-Не съм съгласен,да съм вдигнал най-много 50 лева.-Като гледам радара,не по-малко от 150 лева са.-Е не,около 100 лева в час,не повече.-Добре,съгласих се,ето ви фиша,100лева в час,ако платите веднага стават 66 лева.-Плащам с карта,довиждане(по-скоро да не се виждаме по подобен повод).-Довиждане,до нови срещи.

58

Жорката

преди 3 години

Народа пак изпревари държавата, ние с КАТ си се споразумяваме от край време, това не е нищо новоо

57

Ангел

преди 3 години

Това са предизборни глупости .Спечелят ли изборите отново тешко ни горко .1 държавен служител взимат по 1500 -2000 лв нето а един служител в частния сектор взима средно 1000 лв .А трябва да е точно обратното !!!Взимат нашите пари и си ги раздават !!!

56

Hunter

преди 3 години

14 лева глоба, че е спрял в кръстовището да спести два лева на час синя зона?!? Вие луди ли сте бе? Пречи на всички, пешеходците не могат да минат, шофьорите нямат никаква видимост, деца пресичат, колелета, що за щуротия! Ми то всеки ще спира в кръстовището след края на маркировката за синя зона, какво са 14 лева глоба, и то я те хванат, я не. Супер неправилно, а после що по тротоарите в центровете на големите градове не може да се мине от автомобили. Ми 14 лева, к'во му плащаш!

55

123

преди 3 години

С мутра начело на държавата какво очаквате.

54

до 57

преди 3 години

Не им давай идеи, че като нищо ще си направят златни палки-фалос-имитатори и вече официално ще ни таковат отзад и ще оформят "акт".

53

Анонимен

преди 3 години

драги полицаи ако подкрепите властта може да си направите търговско дружество златната палкаи да дерете тия дето са против властта

52

Анонимен

преди 3 години

Тия съвсем се побъркаха. Или винаги са били с личен шофьор. Т.е. запушва ми някой колата, а аз трябва болното ми дете да откарам спешно до болница. И оня "аз съм за малко до магазина" е с 20 лв глоба? Да не ти строша леко прозореца и да ти преместя колата? Дребно хулиганство се води. Не е кражба. Или паркирам в средата на улица - "създадена непосредствена опасност за движението" - 20 лв. Кво му плащаш? То по-евтино от паркинг.

51

джави

преди 3 години

ще си паркирам където си искам и никакви телефонни сигнали не ме интересуват.

50

Анонимен

преди 3 години

сламки на удавници, само ви баламосвст