141

Простестър

преди 3 години

Не *** интересува бее, довечера ще ходя пак да хвърлям яйца, каквито там е купил шефа Васко, или каквото друго е наредил да правим.. !

140

д

преди 3 години

Мутафчийски се оказа абсолютно прав. На тия дето не вярват че има вирус да напишат "смъртност в България по седмици НСИ" в гугъл и ги чака изненада последните 3 седмици сравнени с миналата година...Съветвам и журналистите да погледнат статистиката. Пък *** и Копейкин нека продължават да събират протестъри......

139

до бкп уж бсп

преди 3 години

колкото повече се въртите (в нагласени протести), толкова по дълбоко ще ви влезе (на изборите).

138

Bayern

преди 3 години

Нали имаше голяма чуденка кога броят ще стане 5-цифрен? 25 Юли е датата :)Само че искам да добавя, че това е сухата статистика, по-скоро стъкмистика, защото още от март та досега процентът положителни е един и същ, правят се повече тестове, все повече лаборатории се докопват до залъка и затова кривата върви все нагоре!

137

Анонимен

преди 3 години

Коронавирусът по още един много убедителен начин доказа, че живеем в една огромна лъжа. Че тези, които ни управляват са готови за пари да престъпят всички граници на морала.

136

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 152До Зора зарила: затова ли орешарски отказа да подаде оставка до последно, въпреки мноого по големите и продължителни протести?!

135

Анонимен

преди 3 години

До Зора зарилаЗависи кой провежда изборите. Ако мутрите проведат изборите, те ще ги фалшифицират колкото им трябва, за да победят. При избори проведени от служебно правителство, изборите ще са относително честни.Това е главната причина мутрите да не подават оставка.

134

Анонимен

преди 3 години

До много "програмиИ така по цял свят. А някои до 7-8 ден не знаят, че са заразени или че положението може да стане тежко и отиват в болница, когато вече положението е зле.

133

много "програми

преди 3 години

ги уморват по 7-8 на ден - явно ги вкарват в интензивното без да ги лекуват и ги изкарват напреде с краката за статистика

132

Зора зорила

преди 3 години

Изчакайте да дойде времето за избори, защо бързайте?

131

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 146Така ли??? И къде по точно се изписа,,, в днес.бг ли??? Дай смислен отговор ПАУН. Как сипараш вирус под микрон с кърпа или маска??? Защо не защитаваше ПАУНЕ свойта теза през всеки грипен сезон в България, или този вирОс е по специален

130

Факт

преди 3 години

До 144Да, кадърен съм и то много в областта, в която работя, а тя изисква познания от много области. За кадърността на правителството на мутрите има обективни показатели - резултатите от управлението на мутрите. Достатъчно е, че България изпадна на последно място в ЕС при тяхното управление и сме много далеч от средното ниво за ЕС.

129

Анонимен

преди 3 години

До Иван Козарев-БалканЩо трябва да ги махат от бройката?

128

Анонимен

преди 3 години

Достатъчно много се написа за маските, колко предпазват и колко не предпазват и кога и защо трябва да се носят, но щраусите четат само тази част, в която пише нещо негативно за маските. Какво да ги правиш, акъл на щраус.

127

Ахахааха

преди 3 години

Да попитам, как така при тези протести не се изпозаразиха масово хората?! Нещо не ви излиза сметката господа тикво-мутри!

126

Иван Козарев-Балкан

преди 3 години

А махнахте ли от бройката Бойко и Желева?:))) Благодаря, предварително!

125

Анонимен

преди 3 години

До ФактЕ, не всички са кадърни като теб.

124

Анонимен

преди 3 години

До И аз знам кои саAй господин контра, кажи сега как спираш този "смъртоносен вирус" с разамер под микрон с кърпа или маска. Ще победиш вирус с маска направена по труд и техника хахахаха. АКО МОЖЕШ ДА ЧЕТЕШ, НА МАСКИТЕ КОИТО ПРОДАВАТ НА ВСЕКИ ЪГЪЛ, ПИШЕ, ЧЕ НЕ СА МЕДИЦИНСКИ.

123

Факт

преди 3 години

За 24 дни броя на заразените се удвои. Преди това броят им се удвои за 26 дни. Благодарение на "кадърността" на правителството на Бойко Борисов.

122

Анонимен

преди 3 години

Преди време се надяват да не минем 1000 случая, но мутрите се постараха да минем 10000.