17

Релеф

преди 3 години

Защо не докладвате как във Великобритания супермаркетите и заведенията отказват да налагат *** правила в магазините си?

16

Анонимен

преди 3 години

Като ги търпим ,кой ни е виновен , колко време им позволяваме да вършат безобразия - цели десетилетия !

15

Анонимен

преди 3 години

Нагльорите взеха тестове без пари и на ниски цени, дадоха ги на свои лаборатории и сега и от това смятат да печелят! Безсрамници! В Германия са по 17 евро!Хора, не плащайте нищо!Без друго тест не лекува.

14

Анонимен

преди 3 години

Като зсравноосигурена с почти 30 г. стаж заявявам, че лев не давам за този тест от джоб. Не ме интересува нося ли вирус. Смятам, че яко се преиграва с него. Лечение точно за него няма, такаче и да знам - какво от това? На който му е зор да съм изследвана - да го плати. Лично аз няма да го направя.Мизерна държава, която дори да си изследва осигурените граждани се дърпа.

13

Анонимен

преди 3 години

Не бе това е куче влачи рейс здравеопазването в БГ.Пълна пародия!Хем си плащаш осигуровки,хем после пак си плащаш за тест и после пак си плащаш,абе все си плащаш или умираш!!!!А и дори да си плащаш пак умираш!!!!

12

До 9

преди 3 години

Ако ги плащаше и се тестваше масово щеше да може да се установят заразените лица по-бързо и да се поставят под карантина.

11

Киро Х

преди 3 години

...и през септември децата трябва да бъдат имунизирани...============================Моля?!? И защо?! Айде няма нужда! Нещастницa! Лови риба в мътни води!

10

Баровеца-СФ

преди 3 години

А на ресторантиора 11% му давате от ДДС то ,което го плаща клиента демек потребителя или ....,абе с една дума за работещия и пенсионера българин дръвце!

9

Баровеца-СФ

преди 3 години

120лв.?!?! Та това е половината пенсия на БГ.баба и БГ.дядо ! Държава - излагация сте !

8

Анонимен

преди 3 години

До 8Какво общо има скоростта на заразяване с това кой плаща тестовете? Ако ги плащаше държавата заразяемостта щеше да е по-ниска ли?

7

Анонимен

преди 3 години

Ние сме единствената държава в света, която бори пандемията с платени от джоба на пациента тестове. Някой учудва ли се изобщо, че сме на 3 място по скорост на заразяване в Европа и всички затварят границите си за нас.

6

Анонимен

преди 3 години

Bудалите, как кой.

5

до 1

преди 3 години

той тулупа каза всеки да се оправя, то било лична отговорност, ама него мн го е страх. Клекна на кръчмарите и от едната крайност ни захвърли в другата.

4

до 3

преди 3 години

я прочети статията и тогава коментирай

3

Анонимен

преди 3 години

Аз имам повече от отлични мнения за лекари, обаче повечето от тях са в частни клиники.Което не ме учудва.Оня с мустаците, не му помня името, Топор Кошмарджиев ли беше, е пълен майтап, въздух под налягане!!!Медицинските специалисти от високо ниво никога не си изтъкват дипломите, защото пациентите им ги познават и уважават!

2

Анонимен

преди 3 години

Нещо не схванах, в заглавието се говори за осигурените хора, но в статията - за неосигурените. В общи линии нещата намирисват на корупция, лобизим и привилегировани за сметка на други.

1

Анонимен

преди 3 години

за тулупа са аванта, през ден по два. Ако трябва едно семейство то 480 кинта литват, една заплата на родител. Много има в Бг с такива. Щото от 560 МРЗ като махнеш данъци о оставст 480 чистп.