34

Анонимен

преди 3 години

СпокоАко дойдат пак БСП на власт, ще търпим загуби всички

33

Анонимен

преди 3 години

Много бизнеси са фалирали с годините.Например ковачите. Вече не подковават коне.Ами хората, които са запалвали уличните фенери, как са се чувствали, когато е било въведено електрическото осветление?Сега - пандемия.Да си измислят други занимания

32

Анонимен

преди 3 години

Какви мерки е. Тука всички сте много отворени зад клавиатурата ама иначе като влезете в тия заведения строго им спазвате правилата и гледате като телета ако някой случайно влезе и не ги спазва. Вие всички сте срам за България

31

До Анонимен 24

преди 3 години

Защо си анонимен бе мишок. Не отправяй закани на "теко ти" защото може да ти откъсне топките. Тогава ще те питам кон боб яде ли !

30

Да фалират!

преди 3 години

Има,както Бюра по-труда,където да се регистрират,така и ниви, и лозя по-селата,където да копаят!Да,вярно е,че на село,на слънце,пек и жега по-полето,не е като на тъмно,хладно,доходно и приятно,като в мазето,където е бирхалето,НО това е животът-Виенско колело-днес си тука,горе на върха,утре си там, долу в пропастта!?!

29

А

преди 3 години

Това е икономиката, много бизнеси през годините стават излишни и спират да функционират поради някакви причини, в този случай - пандемия. Не можеш да задължиш хората да ползват дадена услуга. И други бизнеси през годините са отпадали и от много търсени са ставали почти ненужни. Не може държавата постоянно да крепи със субсидии някои бизнеси, за да си бъде всичко както преди. Просто туристическият и ресторантьорският бизнес трябва да се приспособят, а който не може ще фалира и това е...

28

Анонимен

преди 3 години

Хитрата сврака- с двата крака.Понеже работеха само сива икономика, сега няма евросубсидии.Логично.

27

Анонимен

преди 3 години

И как ще докажат тия загуби, като те не издават касови бележки

26

Анонимен

преди 3 години

Горкият.Понеже издава касови бележки непрекъснато,..Ще преустрои бизнеса си.Няма срамно и да работи за други хора

25

Светозар

преди 3 години

Абе, що се правите, че не разбирате ? В нощни заведения не може да се спазва социална дистанция или други мерки. Самото естество на тези места противоречи на противоепидемични мерки. Същото е с дискотеки и футболни мачове. Пуснете там, който иска да ходи и да си носи отговорност.

24

Анонимен

преди 3 години

Заради измисления ви вирус, хиляди хора търпят загуби, а някои дори останаха без работа. Дъртациии никога няма да ви го простим! Ако пак ни затворите есента, да не можем да работим, вируса ще ви бъде най-малкия проблем.

23

Жоро

преди 3 години

До АнонименДа разбирам, че за теб има значение как се избиват комплексите - дали с или без алкохол :D

22

Анонимен

преди 3 години

Това са места за хора, които не могат да избият комплексите без алкохол..

21

Анонимен

преди 3 години

1 кв.м на човек е наредбата за заведенията на закрито и тоя реве.Колко иска да набута вътре?

20

Анонимен

преди 3 години

Да фалират. Свърталища на наркомани. Никога не са били от светлата страна на икономиката. Не могат да докажат доходи и няма как да претендират за държавна подкрепа. Европейските държави започват да затварят границите си за българи понеже виждат, че тук няма и помен от противоепидемични мерки.

19

aaa

преди 3 години

Съседа имаше къща за гости в едно село. Отделно ресторант с басейн. Къщата за гости я продаде, ресторанта фалира, не може да си плаща кредита и май ще му вземат и апартамента. Та така, скоро ще стане масово това, няма как.

18

Анонимен

преди 3 години

Няма ли достойни и смели мангъри да спасят нощните заведения?

17

Анонимен

преди 3 години

Очаквам,ромовете да посетят нощните заведения в сл.бряг,тая година са много в града ,повече от чужденците са )

16

Анонимен

преди 3 години

Тулупа от Банкя унищожи целият бизнес в Бг. Според мен,нарочно ....с измисления му вирус.

15

Влади

преди 3 години

Корупцията е лоша. Ако се говори срещу правителството е вярно. Обаче, ако някой журналист оплаква собственик на нощно заведение, разсадник на вирус и дрога, той не е корумпиран, демек го прави за черни очи. Нали, Ками?Ама трий, че истината боли, че и бърка в джоба.