62

Случаен минувач

преди 3 години

Толкова грозна жена не бях виждал през живота си.

61

1

преди 3 години

другарю бранимир ботев,не ангелакова ,а слънцето вкара България,в ледената епоха,трябва да минат,поне 25 години,за да излезе България,от пропаста,в която е паднала,вече 11 години.

60

Христо Христов

преди 3 години

До Хахахахахахахаха/68Да.Други въпроси?!

59

Анонимен

преди 3 години

Как никой на отговорен пост не разбра толкова години,че успешен туризъм в България няма докато съществуват концесионери по морските ни плажове и докато хотелиерите не корегират цените си в рамките на средната заплата в страната за българите.Докога ще се свираме по бунгала и палатки,за да си доставим десетина отморяващи дни в годината господа ,,ненаяли се,,.Не очаквайте и чуждестранни туристи с вашите цени.За подобни суми има стотици дестинации по света,на много по-високо ниво.СВАЛЯЙТЕ цените!!!

58

Анонимен

преди 3 години

Догодина всички депутати и министри от герб и патриотчета ще почиват на подпорния хотел на Алепу))

57

Има ли отказани

преди 3 години

Резервации по морето! Не, няма такива. Но няма и записани туристи. Три изречения: умствен капацитет разкрит.

56

новия министър

преди 3 години

да си подготви оставката щото нищо няма да промени

55

Анонимен

преди 3 години

Ако някой вместо конкретика борави с лозунги, значи е некадърен комунист

54

Коко

преди 3 години

Чакаме съд за освободените министри

53

Анонимен

преди 3 години

Големи рокади и перестройки - от Ангелкова минаваме към Марияна Николова. За хората с къса памет, това е същата особа, която беше назначена за шеф на киберсигурността, защото притежава ИТ Кард! Боже, боже, ела да си прибереш вересиите.

52

Анонимен

преди 3 години

Жената направи каквото може по време на кризата,това че беше безгласни буква в правителството на толупа-Крадец е друга тема!

51

найсе!

преди 3 години

Можеше и по-рано! Пустата му голяма заплата!

50

Анонимен

преди 3 години

таласъмът ще оправи туризЪма

49

Анонимен

преди 3 години

Докато туризма в България се води от максимата "ден година храни" и Настрадин ходжа да ви назначат за министър резултата ще бъде все същият. Само *** се учудва на един и същ резултат от едно и също действие - сменяте министър след министър и туризма все зле. Младежта от жълтите павета ви го крещи - свенете водера в туризма.

48

Анонимен

преди 3 години

Така е като слагат калинки където не им е работа. Тази разбира толкова от туризъм колкото баба ми от квантома механика. Няма рестарт който да възобнови загубените туристи и пазари, няма. Ще останем най-бени в Европа а скоро и в света, дори Сомалия ще ни задмине.

47

Анонимен

преди 3 години

То мутрите вкарана цяла България в ледена епоха, а не само туризма.

46

Анонимен

преди 3 години

Калинка след калинка на квадрат... Аман от смотани политици и техните протежета...

45

az

преди 3 години

Епа аз до тая година недоволно хотелиерче нито съм виждал нито съм чувал. Само малко мрънкат, че бентлитата им не са в зелено. Ама айде, то не може всичко.

44

сминдух енд чесън

преди 3 години

Покрай Борисов няма как да изплува нещо свястно.Цялата държава е узурпирана от безгръбначни плазмодии които вероятно не са чели приказката "Новите дрехи на царя".Е сега дойдоха млади хора които смело казаха "Царя е гол"и не само той.

43

Ол инклусив

преди 3 години

Все си мислех, че пишман хотелиерите, ресторантьорите обирници и изобщо нивото на "бизнесмените" са причината, но щом Ангелкова ви е виновна, презюмирам че сега ще настане невиждан подем. Гърция, Турция и Хърватска да му мислят.