30

до к.32

преди 3 години

До АнонименТая жена има поглед на типична аутистка - празен, леко "отнесен" и една лека усмивка на устата, като че ли казва: "ами такава съм си, не ми задиряйте."

29

Христо Христов

преди 3 години

До 84Може и да си гербаджийска миcирка.Луд умора няма....

28

Анонимен

преди 3 години

Колко трябва да си заспал, че на 24.07 да излизаш с възвание "Да се съхранят християнските символи в "Св. София"", след като още в началото на месеца Ердоган тържествено обеща на Владимир Путин, че християнските символи в "Св. София" ще бъдат съхранени и запазени.

27

KAKA

преди 3 години

BLEDA MINISTARKA. SMIANA S NEKOI OPITEN DIPLOMAT ?

26

Радетелката

преди 3 години

Да дерогират изключение за България за отнемане на гарантираните от конституцията граждански права.

25

Анонимен

преди 3 години

Taзи джендърка ли се загрижи за християнските символи ,радетелката за истамбуската конвенция ,пакта за миграция и всички останали европейски изродщини !

24

Анонимен

преди 3 години

Бога на българите е слънцето.Добри мисли - добри думи - добри дела

23

преди ги рушахте

преди 3 години

сега ги търсите!

22

Привет от Анкара

преди 3 години

Шопов колко квадратни метъра ти е къщата? Да пресметна колко мигранти да ти изпратя за да ги храниш в къщи? Вие българите пък къде се бутате? Колко от вас са ходили на неделна литургия?Колко са влизали в църква за да запалят една свещ? Колко от вас са чели Библията? 10% е и? Тази хубавица къде се бута между шамарите? Няма смисъл да отговаряш на въпросите на шопа.Той си е фашист от време оногово.Него това го храни, омразата,завистта, ненавистта и щастието от чуждата болка. Така,че си помислете..

21

Уонко Нормалният

преди 3 години

Въпросната, да я питат Мисирките, Кой е Ататюрк? И датата, коя е?

20

българин

преди 3 години

Изчезвай , минджо *** !! Оставка !!!!

19

османлии

преди 3 години

Туй захарче много страшно, бе. Каквото каже - това ще е.

18

ердругарчо

преди 3 години

Неоосманизъм, не ви ли е ясно?

17

Анонимен

преди 3 години

Ама ,булка .... Те съ заличени още 15 век бре..

16

необходимаст

преди 3 години

Да се направи малък олтар с иконостас в джамията в центъра на София за посещение и от ХРИСТИЯНИ.

15

Анонимен

преди 3 години

До РадоТи пък, бате.Онази другата мисирка, дето я наричаш "велик дипломат", тя е щерка израилева. Какво я интересува нея православният храм?

14

Досега обяснявах

преди 3 години

под друга статия в този сайт на някой си "Привет от Анкара" какво точно не знае за Коджа Мимар Синан, за българите в Мала Азия през 15-и век и за традициите на българите относно монументалните строежи.Човечецът не познава нито историята на своята държава, нито на тази, в която се е родил преди да се изсели в днешна Турция.С две думи, трябва да знаят кой е създавал монументалните строежи по времето на Османската империя. Не само че сами не могат нищо да направят сами, ами и заграбват чуждото.

13

Анонимен

преди 3 години

Нарисувайте един стенопис на подпорния хотел на мъжа ти и спете спокойно!

12

Анонимен

преди 3 години

Герберска хунта

11

Анонимен

преди 3 години

Русия не е християнска държава. Там "християнството" е подчинено на олигархичната клика, която управлява от 1917г. РПЦ изповядва сергианската ерес и е отлъчена от истинските православни отци. Кой е Кирил Гундяев, руския патриарх? Един олигарх, който забогатява покрай контрабанда на цигари през 90те. Той четеше конско на т.нар. "президент", а нашия родоизменник не смееше да го погледне в очите. От 1917г. насам Русия е антихристова държава.