12

Анонимен

преди 3 години

До #6Ами този Хари, каквото е търсил това и намерил. Толкова му е акъла да се ожени за разведена и след няма и време да си зареже потеклото, което е единственото отличаващо го от който и да е друг.

11

Стар кон

преди 3 години

Как Меган Маркъл ще отпразнува 39-ия си рожден ден? ... Ритуално самоубийство ?.... Тотална забрана за медиите да пишат новини за нея ? ... Ще посети родата в Африка и ще го "удари на живот" в джунглата с бабуините ?А най-интересното е до кога Тайлър Пери ще ги търпи в къщата си ?.Вероятно когато му светне че от присъствието им няма никаква ама никаква полза . Сега вероятно още се кефи че го споменават във всяка новина за бившето кралско семейство , но не за дълго. И ще последва шут в гъ**.

10

не ни занимафайте

преди 3 години

с това бустанско ....

9

Toto

преди 3 години

Звездата???!!!Ако не беше тоя рижавия да я направи човек, сега още щеше да виси из кварталните кафенета и да се моли за някоя малка роля в някое шоу. Лошото е че и там пресъхна далаверата, Харви Уинстейн влезе в затвора.

8

Анонимен

преди 3 години

Офффф! Тая стана по-досадна и от Ким Кардашиян! Какво яла Меган, кога с...ла Меган, абе кой изобщо го интересува тази?! Те на англичаните им писна от нея, вие нас занимавате. Защо? Знам, че е лято и няма много интересни новини, ама все пак, спрете моля ви! Меган това, Меган онова... личният и живот не интересува никого!

7

Анонимен

преди 3 години

Много неприятно същество е тази,и не разбирам защо постоянно пишете за нея?

6

Totenkopf

преди 3 години

Да не сме станали някое английско баронство, че постоянно ни уведомявате? Колония на Англия ли сме?

5

Сс

преди 3 години

Изобщо те ме интересува това

4

Анонимен

преди 3 години

Една разведена която развали цяла една монархия в Англия, позор!

3

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Ще си направи бисквитена...торта и малеби за...почерпка.Кралицата ще опита и от...двете,като присъства...инкогнито на...мероприятието,защото личния й лекар не дава да яде от тези...вкусотии;има...газове.

2

Анонимен

преди 3 години

Не знам дали да ви казвам колко ме интересува и през кое ми е.

1

Бате Гойко

преди 3 години

Who cares...