14

AMA ZACHTO BE

преди 3 години

NALI TREBE IMUNITET. TUK IMA VSEKAKVI VIRUSI I VAGINALNI DORI. IDVAITE SMELO.

13

8

преди 3 години

До Анонимен 10Мдаа, ти работиш в болница колкото аз работя Папа.Но пък си просст за сметка на това за трима.

12

Анонимен

преди 3 години

Ето ги и тези колко са глупави! Бе идвайте насам, тука нема вирОЗ! Скоро всички държави ще изглупеят и няма да си пускат гражданите при нас, най- умните и мъдри на света...

11

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 10А вирус има ли?

10

Националист

преди 3 години

Фигурантът наистина иска да превърне държавата в *** ! Тежки времена ни чакат ако това се случи!

9

Анонимен

преди 3 години

До 8:ти нали знаеш че дават по 1000-2000лв на близки за да пишат умрялите от вируса? и тогава болницата волучава 12000лв. Само ти казвам ако не знаеш де, работя в болница и всичките схеми ги зная.

8

Националист

преди 3 години

Дания е препоръчала да не се ходи в България , защото в България се е появил духът на Злото - Фигурант , който всички в Европа виждат като копие на Путин и се очаква превръщането на България в Задунайская губерния. Посетилите България могат да прихванат новия комунистически вирус ! Не е желателно !

7

Анонимен

преди 3 години

Вчера случайно срещам един пишман-доктор в голям частна болница.Понеже знам колко му е акъла го побутнах в темата ковид-19.Естествено реакцията беше "Нема вирОс, всичко е измама и става дума за едни пари за усвояване".Това са индивидите които ви "лекуват".Въпреки че го знам продължавам да се УЖАСЯВАМ !

6

Анонимен

преди 3 години

И аз ви го препоръчвам, който има малко мозък няма да идва до това село, мръсно, ***, обрасло с треволяк, фасове навсякъде, смърдящо гето ... хора не идвайте, а за морето да не говорим, кафето е 8лв (4 евро), и е пълно с татуирани *** които не са прочели и една книга през живота си.

5

Бате Гойко

преди 3 години

Тоя вирус е последната причина, за да не се ходи в България....

4

Анонимен

преди 3 години

Не ходете в България че там руска кукла иска да прави преврат и събира заблудени на площада да се заразяват

3

Свободомислещ

преди 3 години

До Светльо ИвановA, не, не... То това било точно целта на управляващите - да спрат чужденците да идват, та да може по-лесно да фалират хотелите по Черноморието и на по-евтино да ги изкупят... Недей така, Светльо - бъркаш се...

2

Анонимен

преди 3 години

Когато и Германия и Великобритания го направят *** кратуни като Мангъров ще разберат какво значи да нанасяш икономически щети с глупости (както реве през цялото време).

1

Светльо Иванов

преди 3 години

Що Бе, тук няма и не е имало корона-вирус, било е измишльотина на Управляващите за да държат хората вкъщи, да фалират и се събират по-малко данъци