49

християни

преди 3 години

Това е само още един знак какво представляват тези хора и религията им. А ние като пълни *** ги допускаме в християнския свят. Тяхната цел е да ни унищожат. БИЛА Е И ЩЕ БЪДЕ!

48

Анонимен

преди 3 години

На молитвата са били ДПС,ДОСТ и ГЕРБ зедно на колене.

47

Гост

преди 3 години

Защо постоянно се бъркате в действията на чужда държава?Те не са превърнали действаща църква в джамия ,че да се поставят така нещата.Музей с платен вход става действащ храм с безплатен вход за всички посетители.

46

Протеста

преди 3 години

да се прехвърли в Истамбул.

45

с

преди 3 години

Чудя се кой ходи там на туризъм - джамии, затворени комплекси, джебчии, тероризъм ежегодишно - ходят и плюскат фъстък баклава 1 седмица и лежат.

44

Анонимен

преди 3 години

Тази сграда е християнска църква по предназначение и построена много преди туй от появата на мюсюлманството още докато за него не се знаело нищо,даже пред мюсюлмански период,че от какво е произходило как движение с религиозно направление,насоченост за някаква вяра от някаква видоизменена позната от предишни по исторически карти на верите,съборите,проповеди за туй-онуй,че в домашните условия на групи възприети от данни историко-географски проучвания по тез въпроси за стари времена по периоди.

43

ами на основание

преди 3 години

До Анонимен 46че турската държава е решила за сета софия значи и Българксата държава може да реши както си иска, нали ?? това си е вътрепен въпрос и ние гго решаваме както искаме каквото право имат и турците

42

Анонимен

преди 3 години

Има и добра страна.Тъкмо ще видим мюсюлманите да се молят в християнски храм!

41

аз предлагам

преди 3 години

всичко което е джамия в християнска държава да стане църква а всяка църква в мюсулманска държава да я направят джамия...и като следствие всички мюсулмани да се приберат в своите мюсулмански държави или такава по техен избор а при нас да дойдат християните от техните държави. така всеки ще живее според разбиранията си

40

Анонимен

преди 3 години

"Хайде сега ние да спрем новините на турски по БНТ и джамията до ЦУМ да я премахнем и да направим мястото мини-парк!"На какво основание трябва да го правим?

39

Анонимен

преди 3 години

Хайде сега ние да спрем новините на турски по БНТ и джамията до ЦУМ да я премахнем и да направим мястото мини-парк!

38

Анонимен

преди 3 години

Християните винаги са гледали в чуждата паничка. И сега така...

37

Анонимен

преди 3 години

Премахване на двойното гражданство с Турция.

36

Анонимен

преди 3 години

Какъв е проблемът, защо им е на християните храм? Според християнството Бог няма нужда от ръкотворни храмове и служене от човешки ръце. А християните строят църкви и палят свещи, едно говорят - друго вършат.

35

Анонимен

преди 3 години

те откраднаха бъдещето на тези мюслюмани и най-накрая разрушиха и държавите им с бомбите си,те искат своето.И никой не може да ги спре...

34

Анонимен

преди 3 години

Това си е работа на Турция. Ние да си гледаме нашето.Много религиозни станахте бе ;)

33

Привет от Анкара

преди 3 години

До Анонимен27; Отговарям.От векове тези народи са експлоатирани именно от държавите към които отиват.Тези държави са богати именно благодарение на природните богадства на мюслюманите и техния труд.Англия,Франция,Дания,Белгия, Германия,САЩ,Русия,да не мислиш,че тези държави забогатяха благодарение на много ум и със свои природни богадства,те откраднаха бъдещето на тези мюслюмани и най-накрая разрушиха и държавите им с бомбите си,те искат своето.Кой бомбардира Сирия,Либия, Ирак,Афганистан,Сомалия?

32

Анонимен

преди 3 години

1923г е имало натиск и решението за музей се възприема от хората като чужда воля да диктува дневния ред. Сега казват ние сме не зависими.А и гръцкия патриарх ги унизи в едно изказване.

31

Атеист

преди 3 години

Религията е най-голямата лъжа и грешка на човечеството!!! И преди да започнете да спорите се замислете за милионите жертви загинали заради религиозни вражди.

30

Анонимен

преди 3 години

Незабавно Джумая джамия да стане православен християнски храм!